Duellen

Feministiskt Initiativ skanderar att de fått Sveriges första färgade och utlandsfödda partiledare.

Viktoria Kawesa heter hon och hon kommer säkerligen att locka en och annan kvinna att rösta på FI 2018, i synnerhet när en ökad och generösare flyktinginvandring står på schemat.

“Nu när SD vinner i popularitet är det många som inte är vita svenskar som skriver till mig och är oroliga”

Jag skriver inte mer än så, men ni får väl själva klicka in på länken nedan och ta del av Kawesas framtidsplaner och Gudrun Schymans drömmar.

Däremot vill jag skicka ett gratis tips till vårt oberoende Public Service-företag.

Viktoria Kawesa är född i Uganda. I grannlandet Kongo-Kinshasa är den förre pastorn och numera Sverigedemokratiske kommunpolitikern Jonas Chongera född. Chongera som säkerligen fått mottaga mejl från svenskar som är oroliga.

 

 

 

 

 

 

Tänk vilken duell det skulle kunna bli i program som Opinion Live och Agenda.

2014 avslöjades förövrigt att Viktoria Kawesa använt RUT-tjänster, trots att hon och partiet kampanjar för att avskaffa det. “Det finns ingen motsättning mellan att göra avdrag som privatperson och att politiskt driva att RUT ska avskaffas för att våra gemensamma skattepengar i stället ska användas till satsningar i välfärden”, sade hon då. Strax innan hade alternativ media avslöjat att Kawesa lurat en invandrad städerska på 11 600 kronor. “För mig är det mycket pengar. Jag måste betala skatt varje månad”, var hennes motivering. Som om detta inte vore nog hade hon skulder hos Kronofogden på 173.636 kronor.

När det gäller vissa politiker och partier, drevas det för mindre än så. Nu återstår att se om media gräver i detta med syfte att svartmåla Kawesa och få henne att lämna politiken.

Vad tror ni?

14 thoughts on “Duellen

 1. Kvinnorna i FI borde “bjuda ut sig” till invällarna, muslimerna.
  Då kanske våra normala svenska kvinnor skulle klara sig bättre från
  alla våldtäkter, som muslimerna utsätter dem för.

 2. Ser att Fi har en uppfattning om att alla människor skall få röra sig fritt.
  Är de då beredda på att alla som kommer till Sverige skall klara sig själva, skaffa bostad, arbete och inte kunna utnyttja våra generösa bidragssystem förrän de blivit svenska medborgare.
  Det kan dock ej ske före att den sökande har visat sig i minst 5 år försörjt sig och sina anhöriga. Den sökande skall ha god ekonomi, ha mycket goda kunskaper i vårt språk, och med sin underskrift intyga att alla uppgifter till myndigheterna är sanna. Om det visar sig att något är lögn, eller att personen begår ett allvarligt brott, fråntas personen i fråga sitt svenska medborgarskap.
  Då kan vi börja tänka på att röra oss fritt, inte förr!

 3. Det är nog fel att tro att invandrare vill ha fri invandring. Det är nog tvärtom, eftersom de som fått uppehållstillstånd i första hand drabbas av ytterligare invandring. Det ger ju ökad konkurrens om låglönejobben och ökad badwill, ökad brottslighet i deras bostadsområden och ökat våld och hat mellan olika invandrade etniciteter.
  Den omåttliga invandringspolitiken är ett feministiskt påfund för att sänka den vita mannen, dvs det är de vita feministiska kvinnorna (Gudrun Schyman-kloner) som är orsaken till att Sverige är på väg mot botten.

  Feministerna har aldrig skapat eller producerat något. Deras hela affärside är att kräva. De förstår inte att ekonomiska värden måste skapas först.

 4. Tror jag inte.
  Det är skillnad på folk o folk i pkmedia.
  FI är ett parti som trots sin lilla väljarbas uppmärksammas som om det vore ett parti som har möjlighet att bli regeringsparti.
  Gudrun Schyman kan ju inte uttala sig utan att det måste upp i TV hur litet och dumt det än är.
  Belinda Olsson är en trogen supporter som gärna ger FI programtid för obetydligheter och dumheter.

Kommentera