7 thoughts on “Sjunger och ler

  1. Vidrigt. Men vilken fin kulturyttring. Annat än vi som bara har midsommar och sådant där töntigt. Löfven hälsar att vi behöver deras kompetens och att de är välkomna till hans humanitära islamska stormakt.

  2. Man brukar ju säga att saker och ting utvecklas under tid. Men det är väl uppenbart, att på vissa ställen har tiden stannat och det för mycket, mycket länge sedan.

  3. Glöm inte att Hollywood och svenska skattebetalare betalar propagandafilmerna.

  4. De sk. välutbildade hjärnkirurgerna, som regeringen är så sugna på att importera och berika Sverige med. Sverige betalar mer för invandring av bl.andra såna vi ser i auktion på filmen ( ca: 73 miljarder/år ) än vad man lägger på skola och utbildning ( ca: 66 miljarder ). Försvar och krigsberedskap kostar ca: 50 miljarder. Inte konstigt att invandrarna anser det självklart att de är högst prioriterade och det mest betydelsefulla Sverige och Svenskar sysslar med. Lycka till med migrationen och avradikaliseringen. De som tror på det kanske får se sina barn i högstadiet med dessa halshuggare som klasskamrater. De flesta ser ju inte ut att vara ett år över 50 = 17 år i migrationsteknisk omräkning.

Kommentera