Moské i ökänd Västerås-stadsdel misstänks ha terroristkopplingar

ISLAM. Västerås-tidningen VLT (Vestmanlands Läns Tidning) publicerar just nu en artikelserie i vilken man granskar en av stadens moskéer. Det gäller moskén i det mångkulturella av 87:an beställda paradiset Råby i Västerås som regelbundet är med på bloggen för sitt spännande och berikande folkliv.

Enligt VLT, dit vi inte länkar eftersom det är betalvägg, finns en mängd fakta som tyder på att radikal, våldsbejakande islamism predikas i Råbymoskén. Bland annat har moskén vid flera tillfällen anlitat imamen Abo Raad som föreläsare. Abo Raad är bland annat (ö-)känd för att öppet ha uttryckt sitt stöd för IS samt för att ha samlat in pengar till självmordsbombares anhöriga.

Flertalet av VLT:s artiklar om Råbymoskén är tyvärr bara tillgängliga för tidningens betalande prenumeranter. Ett par artiklar, däribland en ledartext av Sakine Madon, kan dock läsas gratis.

-Pettersson tycker att varenda stridsledningscentral som i Sverige kallas moské ska stängas…

I går läste vi om att den svenska regeringen ska tillsätta en utredning om vem som ska göra vad i händelse av kris. Den Schweiziska armén förbereder sig för ett Europa i kaos sedan åratal tillbaka, och varnar för kaos, upplopp och terrorism på grund av invandringen till Europa.

10 thoughts on “Moské i ökänd Västerås-stadsdel misstänks ha terroristkopplingar

  1. Kommer ihåg att sveTsaren mobiliserade en mängd kreti och pleti, höll ett ‘eldigt’ tal på ett torg nånstans och PK-pöbeln kärleksbombade moskéerna med röda och rosa pappershjärtan. Vid samma tillfälle lovade han stora summor för att muslimerna ska ha råd med att skaffa dyr övervakningsutrustning.

    Varje dag ertappas muslimer som smyger över landets gränser. Idag togs till fånga16 illegala vid Oravita-gränspunkten.

  2. Misstänker att mörkertalet är stort. Man har nog bara lyckats upptäcka en bråkdel. Förmodligen ligger dessa politiska uppviglare bakom många oroligheter i flesta områden med hög kriminalitet, där stenkastningar och bilbränder pågår så gott som regelbundet. Nej i Sverige är polisen P. Springare den hotfullaste störningen för kommunisternas teoretiska vanstyre och störst anledning att ifrågasätta. Hallå!

  3. Kanske ett bra tillfälle att göra första husrannsakan där och tömma vapenförråden?
    Blir säkert ett bra tillskott till vårt utarmade försvar.

Kommentera