Schweiziska armén förbereder sig för ett Europa i kaos

ISLAM. Schweiz arméchef André Blattman varnar nu för kaos, upplopp och terrorism på grund av invandringen till Europa. Arméchefen vill därför rusta upp armén. 

 

— Terrorhoten ökar, krig som utkämpas runt om i världen, dystra ekonomiska utsikter och det har resulterat i migrationsströmmar som har antagit oförutsedda dimensioner, säger arméchef Blattman.

Blattman tillägger att ”social oro inte kan uteslutas” och att stämningen bland befolkningen kan bli ”farligt aggressiv”. Arméchefen påminner om hur det såg ut i Europa före, under och efter de två världskrigen och uppmanar sitt land att rusta upp försvaret.

-Pettersson säger att det är tur att Sverige har ett försvar som står väl rustat för upplopp och terrorism, det är synd att vår armé inte är hemma…

Sveriges hemliga krig över stora delar av världen

Det svenska försvarets glömda huvuduppgift

Länk

***

TIDIGARE 2012-10-13. Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa

Den schweiziska armén förbereder sig för våldsamma oroligheter runt om i Europa. En nation mest känd för sina banker, klockor, ost och choklad förbereder sig inför en massiv tillströmning av europeiska flyktingar inom en snar framtid.

En av världens rikaste nationer uttryckte öppet oro över de möjliga resultaten av Europas fortsatta ekonomiska problem och för närvarande genomför armén övningar med tanke på upplopp längs dess gränser. I september genomförde den schweiziska militären en övning kallad ”Stabilo Due,” med scenarier över våldsam instabilitet i hela EU.

Schweiz har varit neutralt i årtionden, och vägrade att ansluta sig till euroområdet när de gavs möjligheten.

Professor John R. Schindler förutspår att om nästa Anders Breivik kommer att sikta in sig på muslimer, inte andra européer, kan det bli ofattbart instabilt mycket snabbt”, och utlösa omfattande muslimska uppror i Europa.

Det schweiziska försvarsdepartementet har till följd av den väntade oron moderniserat landets hela armé, trots politisk opposition.

– Jag utesluter inte att vi kommer behöva använda armén under de kommande åren, säger Schweiz försvarsminister Ueli Maurer.

– Det är lugnt säger Pettersson, vi har så lite muslimer här och vår stolta armé är i Afghanistan. Regeringen tycker inte vi behöver något nationellt försvar och de är kloka som ni vet…

RT.com

17 thoughts on “Schweiziska armén förbereder sig för ett Europa i kaos

 1. Hans namn ”Blattman” antyder att han kan vara mycket väl insatt i blattarnas innersta tankeprocesser !!!!

  🙂

 2. Varenda etnisk svensk och ”svensk” som har någon form av personnummer registrerat och som inte klassificeras som papperslösa! Alla med personnummer är registrerade inte bara i ett register utan i hur många som helst! Registreringen är obligatorisk men det finns också frivilliga registreringar på diverse sociala media!

  Det finns ingen anledning släppa in papperslösa individer, påståendes att de flyr från krig och grymheter! Om de flytt utan att tänka på att ta med sig passet så är det bara att vända om! Det är inte längre väg tillbaka än det var hit!

  Det gamla ordspråket gäller än ”det du inte har i huvudet, får du ha i fötterna”!

  Otroligt att flyktingarna kom ihåg senaste modellen av mobiltelefon, märkeskläder, dyra klockor och dyra smycken! Uppenbarligen glömde de det viktigaste av allt passet och ID-handlingar!!!!

  Vid behov av skydd så är man jävligt tacksam för det skydd som erbjuds! De här så kallade flyktingarna har uppenbarligen inget behov av skydd! De protesterar mot det mesta mat, transporter, boenden och dessutom har de tagit med sig sina konflikter hit! De bränner ner sina boenden och beter sig som svin!

  Den som på allvar fortfarande tror att de är flyktingar som flyr för sina liv, måste vara totalt hjärndöd!

  Varenda så kallad flykting ska ovillkorligen registreras!

 3. 106 av 149 av de asylsökande som kommit i år är av manligt kön dvs 71%.

  När det är krig så skadas människor. Vid skador kan det vara livsavgörande att vård ges. Syrien behöver vårdpersonal pga sin krigssituation. Personal som känner landet, dess medborgare och språket är särskilt värdefulla. Varför välkomnar politiker i Sverige att vårdpersonal inte stannar i landet? Varför tycker de att det är så bra att de som är vårdutbildade och syrisktalande lämnar sina lidande landsmän och i stället ska lära sig svenska och valideras under en period av ett antal år innan de kan komma in i den svenska vårdapparaten?

  Vilka ska vårda syrierna? Skall andra länder skicka dit icke-syrisk talande som under ett antal år ska lära sig språket?

  Hur kan detta framställas som en bra lösning? Varför flyr människor från att ta hand om sina landsmän? Hur trygg blir den vård som dessa förmedlar? Är det ett empatiskt beteende?

  Sjukvården borde rimligtvis vara en viktig del av landets försvar. Varför vill svenska politiker försvaga det genom att välkomna dränage av deras resurser? Vad görs för att tillvarata dessa som resurs i flyktingläger, under t ex UNHCRs ledning? Borde de inte skickas dit i stället för att sitta på anläggningar här och lära sig svenska hjälpligt?

  Tanken bör väl vara att kriget i Syrien skall övergå i ett fredstillstånd genom att ansvariga aktivt verkar för det. Under hela processen finns det inget som tyder på att syrisktalande vårdutbildade skulle göra större nytta någon annanstans än i Syrien?

  Detta är faktiskt ett sätt på vilket våra länder bidrar till ökat lidande i krigsområdet. Vår ambition borde vara att hjälpa Syrien behålla sin medicinskt utbildade resurs. Annars riskerar samma grupper som alltid att drabbas hårdare? Äldre, kvinnor och barn?

  70% är män (unga). Vad säger det om dessa män? För vem är de en resurs? Uppenbarligen inte för de länder de ”flyr” ifrån eftersom de inte tycks sakna dem?

  Det är politiker som hävdar att det är en resurs. Följdfrågan blir för vem och vad består själva resursen av? Vad tillför de som är så värdefullt? Hur föds idén hos politiker som genom sådana uttalanden tappar fullständigt i trovärdighet och förtroende hos människor som i vardagen ser det motsatta?

 4. Finns en del andra konspirationsteoretiker därute som påstår samma sak men ibland undrar man om inte flyktingströmmarna är organiserad krigföring? Tycker man börjar se en obehaglig struktur mitt i kaoset.

 5. Klok man, något annat än Aftonbladets Lotta Gröning som vill släppa in allt utan kontroll, tidningen policy…GRÖNING = GRÖNGÖLING PASSADE NAMN PÅ SKITEN….

  • USA:s nästa president varnar för den typ av män Sverige släpper in: ”Unga, starka, aggressiva muslimer…, vi vet inte deras bakgrund eller vad de kan ställa till med….”
   Trump pratar om några tusen, Sverige har redan släppt in 100.000 tals…!!! VARNING FÖR VAD SOM KOMMA SKALL!!!

   • Det finns inget annat land på jorden som vill ha dessa högutbildade arbetsvilliga skattebetande unga männen

 6. Var svensk man är i skriande behov av adekvat militär träning för en sak är säker: På ren svenska; Fy fan så illa ute vi är.
  Det är redan oroligheter i Europa. Det har även vi och det kommer att öka i volym och styrka för var dag.
  Delar av Europa kommer att befinna sig i inbördeskrigsliknande tillstånd. Och Sverige får mycket svårt att klara sig.
  Allt det är uträknat, krigsmakten avvecklades av tokfan juholt och några till ansvarslösa döskallar. Militären i vårt land ska inte agera polisstyrka men när det barkar åt hvete måste den sättas in.
  Nu är den möjligheten nära nog borta. Vi har en stor hop med orakade, oklippta, gällivarehängda, 20-35-åringar med en 15-årings mognadsgrad och uppförande. De har inte ens vett att ta av sig mössan inomhus.
  Inget att ens försöka göra soldater av.

  Illa, alltså när oroligheterna kommer.

 7. Vänta inte Ficksa militär i sverige vi vill inte förlora dig sverige och svenska folket snabbt Ficksa militär i sverige
  Jag ställer upp för dig sverige och svenska folket
  Jag åt sveriges bröd vi måste ju hålla ihop tillsammans annars kan det gå åt helvete med oss allihopa
  Tänk på

 8. Sverige står inför två alternativ. Massinvandring eller välfärdsstat. Under senare år har naiva politiker satsat på massinvandring. Krisen som vi nu har fått kan ändra förutsättningarna.
  ”Europe is no longer Europe, it is Eurabia, a colony of Islam, where the Islamic invasion does not proceed only in a physical sense, but also in a mental and cultural sense.”
  Oriana Fallaci

 9. Det lilla landet Schweiz’ politiker är åtminstone inte blinda som våra. Dessutom har de ett försvar och utbildade militärer.

  Varken folket eller deras ledare är naiva……

 10. Eftersom Sverige inte har något försvar blir det för oss Svenskar att fixa vårt försvar och skydd själva. Det blir den som har bra på fötterna och är rätt klädd som har en ärlig chans när landet krakelerar på riktigt.

Kommentera