Stäng

Att gå på nazistmöte kan var ett sätt att förstå

INSÄNDARE. Jag ser i tidningarna att man ser oerhört allvarligt på att läraren Ulrika varit på ett möte med Nordiska motståndsrörelsen nyligen. Men jag undrar lite vad man är oroad över. Själv vill jag gärna ta del av vad olika människor tycker och tänker. Jag hatar MP men skulle gärna dela en flaska vin med Fridolin och Romson, ok kanske två flaskor behövs, på ett trevligt och respektfullt sätt. Detsamma gäller Svetsar-Steffe. Jag hatar mannen men att prata om olika saker på ett trevligt sätt skulle vara intressant.

Detsamma gäller Sjöstedt eller Åkesson. Trevligt att ta del av människor med olika kunnande och åsikter. Åter till saken. Jag skulle tycka det var trevligt att gå på ett möte med nazister eller liknande bara för att prata och förstå dessa människor bättre. Jag gillar inte nazister och vi har inget gemensamt men att prata tycker jag är intressant. Får man inte ens “utbilda” sig själv numera och ta del av andras åsikter utan att man ska bli uthängd? Om jag kan lyssna på MP kan jag väl få lyssna på den radikala högern också.

Jag pratar fyra språk, har bott utomlands halva mitt liv och besökt 70+ länder. Att vara informerad om olika människors åsikter är bra även om man tycker olika. Är det verkligen så svårt att förstå?

/G

Nynazistiska hattidningen Sydsvenskan driver kampanj mot lärare

12 reaktioner på “Att gå på nazistmöte kan var ett sätt att förstå

 1. Trots att undertecknad begriper intentionen med artikelförfattarens intresse för att ta del av motståndarsidans argumentering och därmed bilda sig ett bättre begrepp om opponentens bevekelsegrund, har han svårt att ta till sig reflektionen kring att fraternisera med dubiösa karaktärer som Fridolin och Romson. Detta torde vara det enda inslag å denna nyhetsblogg jag inte tyckt om.
  Andreas.

 2. Vad man är ute på är Berufsverbot,( Yrkersutövningsförbud)det har man lyckats med i det närmaste.
  Nu är det Ulrika,
  Nu får vi hoppas att Kävlinge Kommun styrs av folk som genomskådar Sydsvenskans drev.

 3. Man är naturligtvis rädd för att de hjärntvättade ska bli varse att de är just det !!!!. Samt att folk ska börja ta till sig en massa andra för regimen obehagliga och ur deras synvinkel oförklarliga och/eller odemeterbara sanningar !!!!

 4. Vilka är dessa ”journalister” – jo, ”stasi-wannabe”och hycklare som svänger sig med floskler som ”vi gillar olika”, när de uppenbart motarbetar demokratin!!!!

  1. De försöker skrämma vanligt folk från att informera sig och tänka själva och försöker förstöra vanliga människors liv för att statuera exempel.

   Men vet ni vad, era fanatiska murvlar?!
   Det kommer aldrig fungera i längden!!!
   Fortsätt ni, ju mer ni gör, desto fler ser klart vad ni håller på med!!!

 5. Pettersson! Varför inte ta och kontakta Pär Öberg för en informations träff? Jag tror att du skulle bli mycket positivt överraskad av deras information, deras uppträdande mm. De sänder Radio Nordfront Live varje söndag och du skulle kunna boka in en tid för ett samtal.

 6. Du är så förståndig Pettersson!

  Jag hade gärna diskuterat med dig över en öl (eller två).

  Jag tror att vi tycker väldigt lika om det mesta 😉

 7. En fullständigt riktig tanke, om våra politiker kunde tänka så, för att utvecklas behövs nya idéer.
  Tänk på att ”även en blind höna kan finna ett korn” vilken höjdare för S och C ledarna att i goda vänners lag, till gagn för Sverige, bryta bröd med Åkesson.

 8. Jag har genom mitt arbete kommit i kontakt med kända ”antirasister” ,,Fries, Manhammar , ,Poohl..Aschberg ….m.fl….gemensamt för dom är — :uppblåsta viktigpettrar ,stöddiga , hånfulla , elaka , malliga , våldsbejakande , hotfulla , ..
  Medan dom förtalade ”nationalisterna” t.ex ;. K Lund , Pär Ö , Vera O. Anders Ä , m.fl. visade sig vara hjärtegoda , förstående , snälla , ville lugnt förklara sina åsikter, ödmjuka ,vänliga…

  ”antirasisterna” svänger sig med positivt laddade ord som , ”kärlek , förståelse , tolerans ” samtidigt som dom sparkar , knivhugger och slår på sina politiska motståndare .
  ” Antirasisterna” har ju f.ö. polisens öra så om offren för ”antirasisternas” våldsamheter skulle få för sig att på något sätt försvara sig grips dom ögonblickligen av polisen.

  1. Tycker de flesta dissidenter verkar trevligare än rödingarna. Motgift-gänget, Ingrid & Conrad, Henrik Palmgren, Daniel Friberg och många fler. Rödingarna är dryga och arroganta, verkar totalt sakna all form av humor. Både dom nu nämner och jag nämnde skulle jag utan problem kunna gå ut och ta en fika med.

 9. Finns det ingen lärare eller ”journalist” som har varit på något kommunistmöte?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: