Nynazistiska hattidningen Sydsvenskan driver kampanj mot lärare

HATMEDIA. Igår skrev vi om Lärarinnan Ulrika från Malmö som förföljdes av en politisk terrorgrupp, och att ni skulle läsa hela artikeln på Nya Tider innan hattidningen Sydsvenskan publicerar sin vinklade dynga…

Nåväl, idag kom den vinklade dyngan, där Sydsvenskan påstår att lärarinnan spridit antisemitism men ändå jobbar kvar på skolan. Lärarinnan försäkrar att det inte stämmer, men att hon var på ett möte av samhällsintresse. Hon vill inte ha något med Nordisk motståndsrörelsen att göra och har inte spridit någon antisemitism. Vill ni läsa hatet får ni leta upp det själva men rubriken ser ut som nedan.

Vi får hoppas att Ulrikas chef och kollegor pallar för trycket från hatet och inte gör som skitstövlar brukar göra. Vänder henne ryggen.

Märkligt nog har Sydsvenskan skribenter som har visat nazistiska tendenser och som regelbundet skriver åt den skånska lokaltidningen.

Här uppträder en av Sydsvenskan skribententer på ett podium som för tankarna till brunare tider. Troligen sympatiserar Sydsvenskan med Hitler och nazismen eftersom Oscar tillåtits arbeta kvar på tidningen.

Andreas Ekström är reporter på Sydsvenskan. Som så ofta är fallet med svenska journalister är den där påstådda objektiviteten och professionaliteten svår att förhålla sig till.

Då Ekström fick vetskap om SD Stockholms tunnelbanekampanj hette det bland annat att “jag är helt chockad över SD-vidrigheterna” och “det finns inga spärrar längre”, och sedan till lågvattenmärket ovan som man kan undra vad arbetsgivaren tycker och tänker om. Lågpannade as för tankarna till nazismen och rasbiologin men herr Ekström jobbar fortfarande kvar på Sydsvenskan.

Den övre herren Oscar har sagt att Hitler-hälsningen var ett skämt och den undre, Andreas har bett om ursäkt men sådant har aldrig Sydsvenskan brytt sig om när det gäller att sprida hat mot Sverigevänner.

Den 29 september 2016 fick Petterssons ett mejl från Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist. Hon är även ansvarig utgivare för Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. Jag kan inte uppfatta det som annat än ett hot och ett försök att tysta oss och andra oliktänkande Sverigevänner. 

Pia Rehnquist, bilden från damens Twitterkonto

Sydsvenskans reportrar har jagat Petterssons medarbetare som arbetar ideellt för demokratin i vårt land. De använder våldsvänsteraktivister som reportrar, de tar smygbilder, smugglar in reportrar där de inte har tillåtelse att vara, de kallar de de inte gillar för lågpannade as m.m.

Pia Rehnquist säger det bra själv. Det finns gränser för vad ni kan skriva om våra medarbetare utan att vi vidtar åtgärder. Svensk lag reglerar vad man kan påstå om andra människor. Att gå på enskilda människor för deras åsikters skull är ynkligt. Ännu ynkligare är att försöka tysta det fria ordet och hota. Skillnaden är att vi försöker beskriva sanningen, medan Sydsvenskans reportrar hittar på och vinklar för att försöka sprida politisk ”rätt” sanning. Dessutom verkar Sydsvenskan inte ha hört talas om ”gör mot andra som du själv vill bli behandlad”.

Eva-Marie Olsson är en 57-årig Malmökvinna. Hon har arbetat som barnskötare, egenföretagare, certifierad massör och politisk sekreterare för Sverigedemokraterna. Häromåret råkade hon ut för det så kallade goda hatet och jagades av bland annat Sydsvenskan. Lyssna på Eva-Maries starka berättelse…

7 thoughts on “Nynazistiska hattidningen Sydsvenskan driver kampanj mot lärare

 1. De ovan beskrivna avarterna av det som en gång var rättsstaten Sveriges objektivt drivna journalistik, visar kontinuerligt nya prov på fascinationen för rena Stasimetoderna, i kampen att tysta de som vägrar foga sig inom mallen för det politiserade samhället. Den nationalsocialism och fascism dessa subversiva entreprenörer beskyller den politiska oppositionen för, har de själva lystet anammat. Uppenbarligen inbillar de sig alltjämt att de egentliga maktintentionerna och den åsiktspolisiära verksamhet de bedriver, samt de utomparlamentariska metoder de skamlöst begagnar sig av, aldrig skall komma till allmänhetens kännedom. Det är inte vi som vägrar göra avkall på en saklig och faktabaserad nyhetsrapportering som har anledning att skämmas, utan alla dessa inbilska, korrumperade pseudojournalister och maktfullkomliga redaktörer med spektakulära kontakter som har all orsak att vådligen generas över sitt imbecilla, hotfulla och demokratifientliga beteende. Pettersson har rent mjöl i sin svenska påse och således har han intet att frukta inför hot om räfst och rättarting.
  Andreas.

 2. Sydsvenskan har ju lämnat TS, tidningsstatistiken som undersöker helårsredovisning av tidningars upplaga.

  Man kan ju undra varför? Vad vill man inte ha på svart och vitt?

 3. Är inte bara Sydsvenskan som ägnar sig åt kyrkotukt.
  Oberoende SVT hänger också ut henne i skampålen på text-tv.

  AFA har tydligen sina vänner lite överallt inom journalistkåren.

 4. Nyheter I Dag skriver att JyllandsPosten vill köpa Sydsvenskan. Låt det gå fort!!!

  • Vi kanske skulle starta en insamling för att underlätta övertagandet från Bonnierkoncernen?

   Frågan är nu, hur dåligt går det för Bonnier?

Kommentera