Alex Schulman: ”Springare är en vanlig bitter rasist”

Det är dags att börja närläsa Örebropolisen Peter Springare, ”för den här mannen är ju livsfarlig”, skriver Alex Schulman i en krönika i Expressen. Med tanke på att Springare använder sociala medier som sin plattform för att driva sin rasistiska opinion borde loppet för honom vara kört, menar Schulman.

Men så blev det inte. ”Han har fortfarande kvar sitt arbete. Hur kan det komma sig? Vad är det som pågår?” undrar Schulman. Personer som är utövare av statens våldsmonopol och som pratar om att förinta människor borde inte ha kvar sitt jobb, menar han och syftar på Springares formulering: Förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten” i det kritiserade inlägget.

Det är dags att börja kalla Springare för hans rätta namn – ”en helt vanlig bitter rasist, en i den stora mängden, ännu en hatare framför datorskärmen”, avslutar Schulman.

-Pettersson tycker att Peter Springare var klantig när han skriver förinta men en skribent på Expressen är inte ett dugg bättre, dessutom har Peter Springare utan tvekan gjort mer samhällsnytta än Expressens alla skribenter tillsammans. Hade skribenterna på Expressen skött sig jobb hade inte Peter Springare behövt driva opinion…

Vi minns när en skribent på Expressen kallade Sverigedemokrater för brunråttor som skulle utrotas med gift, då höll du tyst Alex.

Om Schulman på bloggen

Om Peter Springare på bloggen

38 thoughts on “Alex Schulman: ”Springare är en vanlig bitter rasist”

 1. Visdom är inte en produkt av skolning ,utan ett livslångt försök att skaffa sig den !!! Albert Einstein !! Nåt för PK nissarna att tänka på !!!

 2. Den ständigt lika tröttsamme prestaven av globalistfanan, den moraliskt desorienterade Schulman beskriver snarast sig själv via det utnötta epitetet rasist. Denne egocentriske och självförhärligande avträdesmurvel har inga som helst problem med att konsekvent begagna sig av den reverserade rasism han själv förnekar existensen av.
  Att Springare skulle drivas av bitterhet är det förmodligen mycket få som verkligen studerat och följt den eminente härledaren för sanning och vanligt sunt förnuft som anser. Tvärtom är det just saklighet, rim och reson som utmärker denne kämpe, vilken till sist fick nog, slog näven i bordet och beslöt sig för att offentligen ta ställning och skrida till motaktion. Ett beslut som inspirerar och vägleder samt manar till ett villkorslöst ställningstagande för det svenska samhället och dess etniska befolkning. Vi har i skrivande stund tämligen glest med företrädare som samtidigt kan uppbära titeln Sverigeombudsman, och det är i denna egenskap Peter Springare agerar.
  Avslutningsvis kan tilläggas att den som vill “förinta” den svenska vänsterstyrda och genompolitiserade journalistiken, vars främsta kännetecken är dess totala avsaknad av objektivitet och nyanserad rapportering, endast visat ett lika gott som välkommet sundhetstecken.
  Andreas 🙂

 3. Schulman tycker en himla massa andra utan att åstadkomma något eget.

  Vem bryr sig om vad det trollet tycker?

 4. Vänsterextrema ‘journalister’, till vilken grupp Alex Schulman uppenbarligen räknar sig, har en mycket, mycket mörk historia.

  Genom århundradena – efter att Gutenberg uppfann boktryckarkonsten på 1400-talet och tidningar började tryckas – har de alltid med lögner propagerat för kaos, anarki, inbördeskrig, revolution, terror, krig och massmord.

  De gjorde det i England på 1600-talet. De gjorde det i Frankrike på 1700-talet och 1800-talet. De hetsade ryssarna till revolution i Ryssland i början på 1900-talet. De hetsade till krig före både 1. och 2. världskriget. Med lögner hetsade de spanjorerna till revolution på 30-talet, där kommunisterna brutalt slaktade alla opponenter – de slaktade då t.o.m. de anarkister, som mördade sida vid sida med dem.

  Genom århundradena ser man att vänsterextrema ‘journalister’ är nära lierade med de psykopatiska slaktare, som skapat de värsta folkmord, som någonsin utförts. Det är ingen skillnad idag, vänsterextrema ‘journalister’ fortsätter att propagera för folkmord överallt, så att deras satanistiska diktatur New World Order skall förverkligas.

  Med en röst hyllar de USA’s, NATO’s, SaudiArabiens och Israels folkmord i Mellanöstern. Med en röst hyllar de EU-ledningens och Bankmaffians (genom oligarken George Soros) idoga arbete, för att skapa ett gigantiskt folkmord på européerna, genom att propagera för fortsatt massimport av dem som skall stå för slakten.

  I de bankmaffiaägda medierna eldar vänsterextrema ‘journalister’ på det bankmaffiakontrollerade USA’s aggression mot Ryssland, uppenbarligen för att kunna hetsa fram det tredje världskriget.

  Bakom titeln ‘journalist’ gömmer sig censurens, diktaturens och massmordens propagandister. Av de riktiga journalisterna – för vilka sanning och objektivitet är hedersbegrepp – finns det nästan inga kvar – de har för länge sedan fått sparken från Bankmaffians media.

  I Sverige, Europa och Västvärlden sänker sig raskt den anarko-kommunistiska censuren och 1984-samhället är nu som bäst på väg att införas. Och i detta projekt, för mänsklighetens förslavande under Bankeliten, är vänsterextrema ‘journalister’ förtruppen.

  Springare gör helt rätt, när han riktar sitt utfall mot denna grupp – det är just denna grupp, som bär det största ansvaret för att Sverige som nation och svenskarna som folkgrupp snart är förintade. Att svenska politiker i över 50 år har låtit vänsterextrema ‘journalister’ bestämma agendan i Sverige, säger allt om denna grupps moraliska och etiska förfall.

 5. I Danmark firar man den femtionde lagändringen till asylsökandes nackdel. Här är man racist med den attityden. Märkligt.

  • Danskarna värnar om sitt land och skakar på huvudet när de ser hur svenska politiker behandlar Sverige.

 6. Som jag har förstått, så säger 99 procent Äntligen !!! efter att Peter
  Springare har talat om hur det ligger till, det har många poliser önskat
  Att dom fått göra långt tidigare. Men inte fått pga munkavle när det
  Gäller invandrarbrott.
  Sen kan man ju undra vad den där Strulman yrar om,
  Finns det nån som tror att Schulman vet mer om det här området än
  Peter Springare,
  Sen tycker jag det är för jävligt att kalla en rakryggad polisman blir kallad
  För bitter rasist.
  Kontentan ur det här får nog bli ett konstaterande att den där Schulman
  Dumförklarar sej själv utan minsta hjälp.

 7. Vad Schulman inte tycks förstå, är att verkligheten inte är samma sak som bakom hans dator.

  Springare lever ute i verkligheten, han talar om vad som händer,i verkligheten,i Örebro, i Sverige, idag.

  Han har dessutom noga betonat att han inte tar ställning för varesig vänster- eller högerextrema.
  Han har påpekat att det är en liten klick personer som förstör för alla andra, både inrikes och utrikes födda.

  Denna lilla klick består bevisligen av ett överskott av utrikes födda, det är sanningen, men den tål tydligen inte att berättas…

 8. Alex Schulman och Meskalin-killen på AB, är på en mycket låg nivå, båda två.

  Meskalin-killen skriver, ” Springares retorik för tankarna till Goebbels”.

  “Jag är så jävla trött” på sådana här s.k. journalister.

  Det är ju bara skrattretande, att de ens tillåts skriva för en tidning.

  Båda två är “overklighets extremister”, på högsta nivå.

 9. Nu är det på detta sätt att Springare har en grundlagsskyddad rättighet
  att utnyttja sin yttrandefrihet som privatperson.
  Han yttrar sig INTE som polisanställd.

  Jag sympatiserar full ut med Springares åsikt.
  Vänsterextrema journalister är osympatiska och hade dom fått bestämma hade en stor del av svenskarna gått utan arbete.

 10. Nu har jag inte hängt med i flödet runt detta men var hävdar Springare att detta är en fråga om ras? Är det inte så att han menar att det är en kulturbetingad attitydfråga?

  • Taskig attityd är väl inlärt och inte medfött oga etnicitet? Är det inte det Springare åsyftar?

 11. Vad är det egentligen för fel på den där Schulman?
  Är ha utsedd som någon slags svensk generaltyckare?
  De fakta som vår Peter Springare lämnat ut kan väl inte vara underlag till något tyckande.
  Ska man tycka så är det inte om vad Springare har skrivit utan vad han har skrivit om.
  Schulman skulle kanske börja med att analysera verkligheten innan han kritiserar en text om verkligheten.

  Schulmans dotter eller fru har kanske inte blivit våldtagen ännu?
  Hans gamla föräldrar har kanske inte blivit rånade och misshandlade
  – ännu?
  Troligen får han en ny syn och en bättre insikt i verkligheten när han
  själv blir drabbad av invasionsaporna.

 12. Det var väl skönt för MSM media i Nordvästkorea att få flytta fokus från den invaderade kriminaliteten som terroriserar oss till att märka ord!

  Typiskt att Springare skulle gå i denna fälla, men som jag skrev i ett inlägg här på Pettersson för ett par veckor sen och som jag fick mycket skit för, när Springare gav sig på media. Det hade varit bäst om han bara hade hållit sig till att ge oss fakta om hur ockupanterna plundrar, mördar och våldtar i Sverige!

 13. Det är inte bara i afton bladet och expressen det skrivs en massa skit.
  Hörde på god morgon världen på P1 i dag och Vem sitter inte där
  som någon JÄVLA PROFET som alltid jo GÖRAN GREIDER
  hur fan kan SR. som är oberoende alltid bjuda in denna VIDRIGA
  TYP som får sitta helt emotsagd och spy sin GALLA över SD.
  hur kan detta få fortgå vecka efter vecka det är rent för jävligt
  och så den vidriga Krönika av Göran Rosenberg till och med i
  tankar FÖR DAGEN så smyger man in snyft historier om flyktingar
  det ar bara att SLUTA att LYSSNA PÅ RADIO

  • Jag hörde också programmet….tänk vad kul det hade varit om man kunnat hacka sig in på sändningen och bytt ämne ; “Socialdemokraternas framtid ! Diskussion med Klas Lund , Vera Oredsson och Pär Öberg.”

 14. Schulman är en riktig stolletyckare som låter truten gå utan tanke och sammanhang det enda viktiga är att han får med ordet rasist i allt har säger
  sen kan allt vara hur osammanhängande som helst ,bara han får med ordet rasist för då väntar han på applåderna får PK idioterna som heller inte förstår sammanhanget men känner i gen ord som rasist nazist hat främlingsfientlig mm mm mm
  Ännu ett av mina hatobjekt

 15. Alex Schulman är desperat,han tar alla tillfällen i akt för att försöka gör sig hörd.
  Han har alltid varit, och kommer förmodligen alltid förbli en nolla.

  Glöm inte hur han först gjorde sig känd, genom att förolämpa folk, och i synnerhet skåningar.

  Han har uppenbarligen inte läst vad Springare skrivit, i och med att han kallar honom rasist.
  Kanske är inte Schulman läskunnig, eller spelar han bara så dum?

  • Dethe var som faaaan! Tänätet egentligen trycks på TUMMEN UPP. Förlåt…

  • Schulman är känd av en enda orsak och det är hans farsgubbe! Själv är han en PK-nolla utan egna talanger som ridit på sin fars axlar hela livet.

 16. Hoppas att SD vinner 2018,det kan inte bli sämre.Varför köper folk expressen är det vanan eller??? MVH adolf
  ?

 17. Det är uppenbart att media, regering och chefer inom poliskåren tillsammans med PK-eliten är vettskrämda, när sanningssägare som Peter Springare eller Tino Sanandaji kommer till tals. Att höra sanningar om “nysvenskarnas” härjningar i vårt land passar dem inte.. Av dem omvandlas snabbt sanningar till “rasism”. Ett ord, som tillsammans med “värdegrund” är bra för dem att ta till, när deras argument tryter och det sker ju ofta.
  Journalister behöver inte förintas, som Springare en gång önskade. Det behövs inte. Journalistkåren som helhet är självutplånande. De är inte längre riktiga journalister utan har blivit propagandister för regeringen. Pga sin oförmåga att beskriva verklighet och sanning är de oförmögna att försörja sig själva och överlever endast tack vare presstödet.
  Det är bara tid som skall till, så är den ljugande och mörkande journalistkåren utplånad av sig själv. Vi har redan sett hur antalet sparkade journalister ökat i antal de senaste åren.
  Schulman undrar hur det kan komma sig att Springare fortfarande har kvar sitt jobb. Kanske har Schulman lita svårt att fatta. Det beror på att Springare är en skicklig polis och att importerade kriminella ger både honom och hans kollegor mer än nog med arbete.
  Vidare har vi fortfarande yttrandefrihet i vårt land. Det betyder att fler än hjärntvättade stollar som Schulman kan komma till tals och skriva fritt.
  Tack Peter Springare för den upplysning du givit det svenska folket angående landets förfall.

 18. Fan vet om inte Fulman tar priset i dumhet, konkurrensen är ju stenhård. Närmaste konkurrenter Lindberg, Virtanen, Lars Lindström är ju hack i häl.

 19. När Alex inte har på fötterna för att argumentera själva sakfrågan, så går det utmärkt att märka ord. Har han inte i dina ögon, Alex, alltid varit en simpel rasist? Du kände dig kanske träffad av epitetet “vänsterextrem journalist? Fullt förståeligt i sådant fall. Förinta, var klumpigt formulerat, visst, men två kan spela det spelet. Brunråttorna slår tillbaka!

 20. Swedes are destroyed by fear of being marked as a racist. I want shed a bit light on very odd situation not just here but in UK, Norway, Denmark and so on.One Kingdom is based on the fact that all people are not equal biological and social. Some are chosen to lead by their lineage, biology, economic power. Society is based on exclusion not inclusion. The very same policeman cannot marry one woman from Swedish upper class, he will never be invited into certain gentlmen clubs etc. Now, he is racist for telling things he see- partial.. Thus, we never read on racism in upper class for they let own working class to deal with restovers of large business from which few see some money. When people get tired and angry the State pull racism. It is odd if we agree or not.

 21. Dom här s.k. människorna som jobbar i svensk s.k. media skall bara hålla truten, för så fort dom öppnar den så avslöjar dom att dom är dumma i huvudet. Det finns två kategorier människor som lever väldigt gott på att ljuga och fara med osanning och det är journalister och politiker.

 22. Jag har idag skrivit ett ilsket brev till denne sk halvkändis som inte besitter några som helst kunskaper om vad Peter Springare skriver om. Han gör detta endast för att bli poppis hos sina pk kompisar. Dom måste nog göra sådana här saker annars så blir dom utfrysta. Fega stackare.Jag tyckte att han skulle ägna sig åt sin balkong på Östermalm som han bråkar om med Steffo. Patetiska flumfigurer.

 23. tja skulle tippa på att han menar att man ska förinta rödingarnas äsiktsmonopol snarare än deras person man kan ju förinta mer saker än personer. tex alex här försöker förinta springares karriär

Kommentera