Skottlossning på flygplats i Paris – utreds som terrorbrott


ISLAM. Skott har avlossats på flygplatsen Orly i Paris, skriver Al-Jazeera. De hänvisar till vittnen på plats som säger att en polisinsats pågår. Inga andra internationella medier har hittills rapporterar om skottlossningen.

UPPDADERAT:  Den man som i dag sköts ihjäl på Paris-flygplatsen Orly efter att ha stulit ett vapen från en soldat hade tidigare under morgonen skjutit och skadat en polis i norra Paris, uppger en poliskälla för Reuters. Mannen var enligt källan en ”radikaliserad muslim” känd av myndigheterna, skriver nyhetsbyrån. Enligt France24 utreds båda händelserna som terrrorbrott. Mannen fanns på polisens lista över misstänkta terrorister, skriver DN. Polisen arbetar nu för att genomsöka flygplatsen efter bomber.


14 responses to “Skottlossning på flygplats i Paris – utreds som terrorbrott

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: