Stäng

Regeringen vill inte flytta våldtäktsmän från skolorna

Regeringen vill inte flytta våldtäktsmän från skolorna: ”Men den rödgröna regeringen vill alltså inte se ett sådant system. Istället menar man att vem som helst kan begå brott, inte bara de som tidigare är dömda.”

Detta är en underlig logik som bara kan gå hem i Sverige och kanske Tyskland, då man inte gör skillnad på oskyldiga och brottslingar. Varför då överhuvudtaget sätta någon i fängelse eller varför inte sätta alla i fängelse?

Varje människa på denna jord må kunna bli en brottsling men så länge personen i fråga inte har begått brott är personen oskyldig.

En människa som bevisligen har begått ett brott är en brottsling.

I varje civiliserat land måste brottsoffrens rättigheter (och förebyggandet av brott) stå över brottslingars interessen.

Sverige i och med att man inte följer denna grundläggande och mycket viktiga princip är inte att betrakta som ett civiliserat land längre (slutade att vara ett sedan nu en längre tid tillbaka).

Läs mer på Fria Tider…och tidigare på Petterssons

23 reaktioner på “Regeringen vill inte flytta våldtäktsmän från skolorna

 1. Dagens jävla Regeringen bör straffas med döden
  Tycker jag.
  De är förädare för sverige folket

 2. Blody Märkel, gjorde inget större intryck på Trump, utan snarare tvärtom. När så Svenstias regeringsledamöter gör dessa uttalande, som de gör. Då dessa skulle vara gräddan av folket. Hur är då inte deras väljares tillstånd, eftersom den stora majoriten hela 87% med undantag av V? Det förklarar faktiskt en hel del varför det inte gick att, intelligenstesta den stora majoriteten av de s.k. svenskingarna alias dumsvenskarna. Det visade sig helt omöjligt då det gav inga, som helst utslag alls.

 3. Låt censurmediernas, riksdagsmännens och övrigt PK-folks barn och barnbarn studera och arbeta ihop med dessa, de är ju inte sämre och farligare än andra !!!!!! Nej rent av eftertraktade, verkar det som !!!!!! Så ställ för f.n upp och umgås med och försörj de kriminella ni har lurat hit !!!!!!
  Det är NI som har ansvaret INTE Svenska folket !!!!!!

 4. Ett enda sådant skandalöst logikbefriat och förnuftsvidrigt utlåtande borde vara tillräckligt för att ställa regeringen till svars inför Konstitutionsutskottet. Dessvärre representerar det endast ett i en lång rad av obegripliga uttalanden från regeringshåll. Detta totala bevis för ministärens maktfullkomlighet och inkompetens att agera enligt vad såväl lagen som det sunda förnuftet påbjuder, har med all önskvärd tydlighet påvisat deras utstuderade nationsfientlighet. En normal stats regering begår helt enkelt inte en sådan prakttavla utan rättsliga påföljder, men i den kognitiva dissonansens och tvångsglobalismens glansdagar kan, enligt sjuklöverns förmenande, intet hån mot den egna befolkningen vara alltför grovt.
  Denna attityd utgör ett flagrant incitament för den importerade kriminaliteten att ostört intensifiera sina attacker mot det svenska samhället, och är följaktligen i sig ett brott mot nationen.
  Andreas 🙁

  1. Så länge KU inte har möjlighet att bestraffa finns inget existensberättigande. Lägg bort KU.

   1. Var i skrivande stund icke omedveten om utskottets ineffektivitet och jäviga ställning. Emellertid grep jag i hastigheten detta exempel. För övrigt sällar jag mig till Din inställning och vi kan förmodligen båda enas om att det förefinns en mängd olika organ i det svenska och av socialdemokratin och vänsterideologin styrda samhället, vilka i realiteten saknar existensberättigande.
    Andreas 🙂

 5. De välkomnar ISIS terrorister med gratis bostäder, terapi och gratispengar så vad kan man förvänta sig från de kriminella politikerna?!

 6. Talar Ylva och de andra om sig själva när de säger att ”vem som helst” kan begå brott? Vet de inte själva säkert om de kommer att begå ett rån ikväll eller kanske mörda någon? Då tycker jag att de ska söka hjälp och lämna jobbet till någon stabilare person.

 7. Jag tycker definitivt att vi ska ”level upp” på våldtäktsmän/mördare och sprida ut dem till polithensens barn och barnbarn. Snarast nu.

 8. Brukar man inte annars i tid och otid åberopa Barnkonventionen i detta land? Är det en mental träning inför att lära sig stå ut med våldtäkter från ”herrefolket”? Jag läste en gång hur svårt det var för de tyska kvinnor som blivit våldtagna av ryska soldater under andra världskriget och sedan, om man bodde i DDR, känna de påbjudna vänskapliga känslorna för förövarna.

  1. Två miljoner tyska kvinnor blev våldtagna av de ryska soldaterna som tvingades att göra så av sina officerare.

   Undrar vad ”muttis” familj hade för åsikt om detta ?

   1. Hennes familj flyttade ju från väst till öst, mycket märkligt, ”alla” andra gjorde tvärtom.

 9. Det måste finnas ens gräns för idiotin även när det gäller politiker.
  Eftersom man i vår nuvarande regering tycks ha drabbats av totalt hjärnsläpp, måste vi se till att den till varje pris blir utbytt senast vid nästa val. Invandrare tycks ha någon form av ”frisedel” och skall därmed behandlas med silkesvantar. Krav är ett okänt ord i dessa sammanhang. Staten Sveriges väg i utförsbacken blir bara brantare och brantare. En kraschlandning väntar vid den vägens ände.

 10. Vad socialistjuntan vill är ingen nyhet för den vakne,söndra och härska.
  De jobbade hårt på att avkristna Sverige och samtidigt splittra familjen,de utsatte våra barn för massiv socialistpropraganda som skulle fått Goebbels att häpna av avund.Den hjärntvätten har sin grund i Lenin Marxism och inhämtades av svenska socialister från det forna sovjetunionen och det gamla DDR.Barn itutades att sätta sig upp mot sina föräldrar,flickor ugdomar uppuntrades till allehanda promiskuiösa beteenden,ansvarslös sex där minderåriga flickor gavs p-piller och abort bakom ryggen på sina föräldrar,staten gav sig själv rätten att fostra våra barn i ond socialism och föräldrarna teg i samförstånd mot bättre vetande.
  Vad föräldrar måste göra idag när politikerhelvetet så uppenbart går ut och säger att de sexuella förövarna är mer värda än deras offer och därmed legitimerar sexuella övergrepp av allehanda slag mot våra barn/unga flickor till och med i skolan på skoltid är att omedelbart hålla sina barn/unga hemma från skolan och tillsammans göra en massiv stor demonstration för att visa att de inte längre accepterar att deras barn blir utsatta för/riskerar att bli utsatta för sexuella övergrepp av socialisternas import av tredje världens män med klankulturer med en barbarisk kvinnosyn,pedofilkultur,förakt för vår demokrati,yttrandefrihet och män och kvinnors lika rättigheter.Föräldrar som blundar för ondskan som våra barn och unga utsätts för sviker å det grymmaste sättet sina och allas våra barn och unga och domen över dem kommer bli mycket hård en dag och frågan från barnoch barnbarn om varför gjorde ni inget för att skydda oss,varför var ni tysta medan vi utsattes för våldtäkter,rån,misshandel mm,varför tillät ni regimen göra oss så illa,och varför tillät ni de onda politikerna sitta kvar i regeringsställning,varför stoppade ni inte folkutbytet och folkmordet mot oss och vårt folk?
  Föräldrar stå upp för era barn idag och gör vad rätt är för era barn och barnbarn,riv tigandets mur NU,kräv socialistjuntans avgång nu för det kommer bara bli värre om niväntar längre.

 11. Hmmm dårskapens sverige !!! Föräldrarna måste börja reagera mot detta vansinne !! Ju mer femenism dessto tokigare blir det !!

 12. Stackars svenska barn och ungdomar, ni som kan ta era barn ut ur svenska skolan. Ordna hemskolning, gå samman och hjälps åt det fungerar fantastiskt bra, det kan jag lova . Utsätt aldrig era barn för den fasansfullt elaka programmeringen som svensk politik utför.

  1. Alla föräldrar med barn i skolan måste gå ihop och göra något åt denna idioti som sossar står för. Vad är meningen? Är det för att skada dom oskyldiga barnen så mycket man kan på bekostand av en dåraktig politik.Omvärlden måste få veta hur det står till i detta sjuka land. Detta beslut är så dåraktigt att en skolstrejk kan vara en ide. Ändras inte denna sjuka ide som går ut på att skydda våldtäktsmännen ser jag ingen annan åtgärd än att föräldrarna håller barnen hemma. Den här politiken är till för att skada svenska barn.

 13. Tar inte SD makten i detta land 2018 är det förlorat för all framtid tyvärr . Hur kan man komma fram till att våldtäktsmän får gå kvar i skolan ? Borde dom inte låsas in och utvisas för all framtid ???

 14. Det är väl klart!
  Regeringen, styrd från islam/ISIS har väl inte mandat att behandla en muslim så orättvist som att straffa och flytta honom för en så naturlig handling, som en, eller flera våldtäkter!
  Enligt koranen är kvinnan som en åker, och en åker ska brukas.

  Regeringen fyller vårt land med apor, som har den inställningen i sin hjärntvätt.
  Vi kan ju inte bjuda in gäster/apor och samtidigt straffa dem.

  Vi behöver ha hela landet fullt av muslimer — eller kanske inte?
  Behöver vi verkligen individer som har begränsad hjärnkapacitet?
  Behöver vi våldtäkter överallt i vårt fosterland?
  Ni, kvinnor, som lade valsedeln för den härutvecklingen,
  ni fattade naturligtvis inte då hur dumma ni var,
  men verkligheten kanske hjälper er att fatta det nu!
  Er räddning från våldtäkt (om ni inte vill det själva förstås)
  är att rösta på SD nästa gång. — Ett välment tips bara!

  Eller tycker ni att vi, svenska män är handikappade för att vi inte har som en del av vår vardag att våldta kända och okända kvinnor?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: