Våldtäktsmannen går kvar i skolan.


På Ledarsidorna.se kan man läsa om en ”ung man” som dömdes för våldtäkt mot barn i Lunds tingsrätt så sent som i december 2016. Våldtäkten begicks i maj samma år. Så får man höra att han går kvar i samma skola? De övriga eleverna vet om det men kan inget göra. Han dömdes till samhällstjänst 100 timmar samt att han skall träffa en handledare vid 23 tillfällen som skall lära honom att fatta rätt beslut???? Han sägs inte ha varit straffmyndig vid tillfället.Mycket skall man höra innan öronen trillar av. Är han och kumpanen ålderstestade? Knappast. Flickan som blev våldtagen-hon har förvandlats till en hora??? Läs artikeln och häpna………

VAD SÄGER NI OM DETTA, NI SOM ÄR ANSVARIGA?? FÖRKLARING KRÄVS!!!!!


12 responses to “Våldtäktsmannen går kvar i skolan.

 • ruben

  Frigolit vill se till att de unga bidragsturisterna oavsett svårigheter med språket och t.ex. våldtäktsmännen, som ”avtjänat sina löjliga fjantstraff”, skall med nya regler prioriteras och hjälpas in i de populäraste skolorna. Man tycker förmodligen att våldtäktsmöjligheterna kan behöva spridas och även nå de populäraste skolorna, så de blir jämställt i utmaningar och mångfald. Varför tror jag det är så? Jo för att integrations/arbetsmarknadsministern satt och talade osanning i utländsk TV om andelen brott av invandrare. Och orsaken att man ljuger om invandrarbrotten är väl för att man vill att våldtäkterna och vapenbrotten skall fortsätta ( som en slags privat vendetta mot de som vill rösta fel? Att vissa som röstar rätt även blir drabbade, kan inte hjälpas. ). Jag vill inte veta orsaken, bara det blir nyval fort och skadorna inte blivit för omfattande. .

  Gilla

 • Ståfräs

  Detta måste våra vänner o kommunist Mia gilla , ”Baaarnet är ett föredöme för lyckat integrering” antagligen ”hade flickan burit burka hade ingenting hänt” menar FI.
  EXPO, AFA, FI o 7Klövern kommer arrangera en demonstration mot den rasistiska flickan och SD, för den oskyldiga våldtäktsmannen, välkomna Dror spelar sax, glöm inte maskering!

  Gilla

 • Pelle

  Är man vuxen nog att våldta kan man sitta i fängelse och sedan utvisas tycker jag…

  Vi måste bli tuffare, vi måste ställa krav och sätta klara gränser…

  Det kommer ALDRIG att hända när sossarna sitter vid makten!

  Gilla

 • age

  Vi måste försöka göra Sverige svenskt igen!
  Tiden är snart ute – och vi med den!

  Enda hoppet: SD!

  Gilla

  • Mohammed

   Ja tyvär så är det så ,det är bara att bita ihop och rösta på dom ,alla andra partier befinner sig i koma och M AKB litar jag inte värst mycket på,Reinfeldts ande kan ta över när som helst

   Gilla

 • älvsborgs

  inte underligt ÄLVSBORGS( polis ) har 2 afganska barn i sitt hem . bävar FÖR vad som ska hända – dem nu ÄR ca 18- 19 åringar Förstår att SPRINGARE HAR FÅTT MOTSTÅND !!!!

  Gilla

 • Mohammed

  Som barnet som sprang i från alla i hela klassen och blev utnämd till snabbaste svenska 13 åringen ”underbarnet”,enda felet var skägget och att han var ca 20 cm längre än alla andra i klassen

  Gilla

 • Grune

  Dom varelser som syns på bilderna säger nog ingenting för det har dom inte förstånd till.

  Gilla

 • Mm

  Inte bara barn får mardrömmar, det ger mig rysningar att behöva se deras hånflin. De i regeringen tillsammans med rättsapparaten som är ansvariga för dessa fruktansvärda illdåd mot barn, flickor, pojkar och kvinnor, får år efter år pågå i vårt land med dessa hemska följder. Allt för att skydda dessa obildade vildar som de bjudit in till vårt tidigare trygga land.

  Gilla

 • Håkan

  Ta genast bort bilderna på de fyras gäng!

  Kan ge barn mardrömmar för resten av livet!

  Gilla

 • Nisse

  Dom här människorna är en del av dom som lyckats skapa ett Sverige i total kaos. Hoppas att vi kan återuppväcka det gamla systemet med skampåle…………

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: