Muslimernas hat mot svenskar


ISLAM. Jan Sjunnesson intervjuar poeten, författaren och före detta muslimen Eddie Mohamed Omar om hatet mot den svenska kulturen. Eddie berättar hur muslimer ser på svenskar utifrån den inblick han fått som praktiserande muslim.

Eddie kommenterar också naiviteten hos den svenska kultureliten som har gjort sin egen tolkning av islam som inte alls stämmer med den verklighet som gäller i moskéerna.

Han berättar också om sin familjesituation och de problem som uppstår i uppfostran av barnen då barnens mamma vill hålla på muslimska traditioner vilket också innebär att ta avstånd från svenska traditioner
Hans blogg https://nyailconvito.wordpress.com/


23 responses to “Muslimernas hat mot svenskar

 • Ingemar

  Har sett delar av denna förut, orkade inte höra mer, bekräftar de värsta farhågorna för oss vakna !!!!!! Åtgärderna som måste till, vet ni redan !!!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Sveriges kapitala oförmåga att upprätthålla lag ordning och ett funktionellt rättssystem med proportionerliga påföljder för de som begår brott, är inte bara ett incitament för islamisterna att intensifiera attackerna mot det svenska samhället. Det kan även betraktas som en direkt orsak till det eskalerande förakt de socialt invalidiserade migranterna uppvisar för allt utom den världsberyktade svenska bidragshysterin. De anser oss, med viss rätt, vara allsidigt försvagade och ur stånd att försvara vårt samhälle – något som enligt deras förmenande oförtydbart berättigar till största möjliga avsky och laglöshet. Dessutom belönar svenska staten assimilationsfientliga personer och organisationer med ståtliga bidrag till etniska och i grunden samhällsfientliga föreningar, och konserverar därmed utanförskapet och de parallella samhällen som breder ut sig. Allt enligt globalismens strategi.
  Andreas.

  Gilla

 • assad - gillar får

  STEFAN LÖFVEN. En reporter intervjuar pajasen, svetsaren och före detta utbildningsavhopparen Stefan Löfven om hatet mot den svenska kulturen. Steffe berättar hur muslimer ser på svenskar utifrån den inblick han fått som praktiserande pajas.
  Stefan kommenterar också naiviteten hos sig själv och svenska kultureliten som har gjort sin egen tolkning av islam som inte alls stämmer med den verklighet som gäller i moskéerna.
  Han berättar också om sin familjesituation och de problem som uppstår i hans huvud när han försöker tänka eller prata. Han vill hålla på muslimska traditioner vilket också innebär att ta avstånd från svenska traditioner och helt skita i den svenska befolkningen och den svenska kulturen.
  Jag är efterbliven, säger Stefan avslutningsvis.

  Gilla

 • Suzie

  Den här kvinnans förstörda liv i dubbel bemärkelse , och många många tusentals andra barn,flickor,unga kvinnorsförstörda liv är Ruinfeldt, Ulvenhag,Löfven ,Ylva Johansson,Mållgan Johansson,Anders Ygeman,Anders Danielsson mfl mfl skyldiga till med sin politiska sekt den totalitära massinvandringsideologin som är socialisternas eget projekt de påtvingat de gravt hjärntvättade och vilseledda rädda svenska folket.
  Det måste bli ett slut på politikerhelvetets blundande för den oerhörda ondska som medföljer den importerade manliga klankulturen från tredje världen med barbarisk kvinnosyn och icke kompatibla med västvärldens kultur,värderingar, mäns och kvinnors lika rättigheter,demokrati och yttrandefrihet.En av dessa satans gruppvåldtäktsmän har begått flera våldtäkter och får ändå jobb på migverket som afghansk tolk,en av våldtäktsmännen fick tom skadestånd av dumstolen,är det såna bestialiska odjur som svenska folket vill betala för??Alla grovt kriminella utländska odjur skall utvisas och sitta i fängelse i hemlandet eller annat land med riktiga lagar för grovt kriminella.Hur många barn,unga kvinnor skall offras på massinvandringens offeraltare tycker svensken?Hur många?När får svensken nog? Jag säger er att det kan komma en dag då islamister kommer och knackar på era dörrar och begär era små barn/ unga döttrar som sexslavar och vägrar ni så får ni halsen avskuren,vad väljer ni?
  Skulle inte förvåna mig om svensken väljer bort sina barn/döttrar bara de får bröd och skådespel, mello och lets dance,resa till fjärran land,överrenovera sina dyra hus åka sina dyra fina bilar,de offrar nog villigt sina barn helt utan motstånd,tyvärr,jag har inte sett något som får mig att tro annat,var är alla föräldrar som borde vara ute och massdemonstrera,massprotestera begära landsomstörtarna och förrädarna i socialistjuntans avgång? var är ni??

  Gilla

  • Suzie

   Är så förbannad över den flathet,kallsinne,blundande för all djävulsk ondska som våra svenska barnochkvinnor dagligen utsätts för av socialistjuntan och deras import av grovt kriminella kvinnohatande barbarer så jag glömde länken,här är den.

   8 afghaner gruppvåldtäkt

   Den svenska tvåbarnsmamman gruppvåldtogs under skratt och glada rop av 8 Afghaner på en flyktingförläggning i småländska Mariannelund. Kvinnan blev i det närmaste apatisk efter händelsen och fortfarande känns det enligt henne som att hon har någonting uppstoppat i underlivet. Idag lade åklagaren fram spermabevis mot nio män, där flera försvarar sitt agerande mot kvinnan.
   – Hon är en hora, säger Migrationsverkets tolk Rafi Bahaduri, 25, som är en av de åtalade.”

   http://kimmoa.se/rn/visa?UID=13137938&HTTPS=1

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Mohamed Omar är en klarsynt kille.

  Som kan prata klarspråk i en lugn och behärskad ton.

  Mohamed Omar – Islam i Sverige.

  Gilla

  • Lena

   När vi har släppt in islam i vårt samhälle så har vi samtidigt sagt adjö till vår tradition och vår kultur, ofattbart och enormt sorgligt !

   Gilla

   • Lena

    Det fanns ALDRIG i min värld att jag skulle ägna så mycket som en sekund av mitt liv att fundera över hur vi ska bli kvitt detta som kallar sig islam, som är en förfärlig ideologi och politik.
    Mer om eländet .

    Gilla

 • age

  Härligt!
  Vi börjar vara några svenskar som, redan vid förra valet såg vad som skulle kända med vårt fosterland om vi imporetrade fler apor som var edsvurna till islam.
  Vi börjar också på att vara några som ser vad som hände när 87% av svenska folket inte hade hjärnkapacitet att förutse den utvecklingen.
  Vi börjar nog också inse att en stor del av dessa 87% av svenska folket fortfarande har begränsad förmåga att uppfatta verkligheten.

  Opinionsundersökningar bekräftar detta.

  Ni kvinnor som har blivit våldtagna av muslimer, eller som kommer att bli det, och som tillhör 87%- ligan, och som inte har ändrat inställning,
  ni kan ju förklara för era döttrar att det är naturligt, enligt koranen, att bli våldtagen.
  Grattulerar alla småflickor!
  Sverige är ett unikt, statistiskt exempel:
  87% av befolkningen är dummare än snittet!
  Visst är Sverige fantastiskt!

  Gilla

 • Lena

  O T
  Ni som har följt ”muttis” besök hos president D Trump vet ju att stämningen är något ljummen.

  Bra av president D Trump att lätta upp stämningen med ett ämne som båda känner igen.

  Gilla

 • Nisse

  Vi skulle behöva ett parti som samlar de som fortfarande har sunt förnuft i behåll och som tänker klart. Ett parti som agerar utifrån verkligheten och logiskt tänkande istället för dimmiga ideologier och drömmar om en fjärran värld bortom bergen. Hur uppnår vi detta?

  Gilla

 • Dalmasen

  Nog är det väl själva fan, man hinner skriva klart den ena
  Kommentaren förrän det är dags igen.
  Återigen Paris och en Muslim.
  Om dom nu inte gillar oss i väst, varför åker man inte hem till
  Sina moskéer och rämjar och skriker där.
  Då slipper dom Du gamla du fria osv.
  Och framförallt vi slipper dom och deras kultur.
  Nej fy fan 800 000 enkelbiljetter och adjöss med dom som
  Hatar oss, och tycker vi lever konstigt vi svenskar, vi som
  Håller oss till en fru, våldtar inte, stympar inte våra barns
  Underliv, låter frun gå och handla utan svart sopsäck på huvudet.
  Ja va fan säger man ? Vore det inte en enkel lösning på allt
  Elände endast 800 000 enkelbiljetter till muslimerna hem till
  Sina likasinnade.

  Gilla

  • svensson

   De är här för att ta över VÅRT LAND medan övertagandet pågår ska svenne bara betala och på alla sätt sörja för dem. Undrar dock hur de ska försörja alla fruar och barn när de utrotat alla svennar? Själva vill de inte göra något mer än klaga på allt, jobba inte att tänka på lära svenska likaså. Hjärnkapaciteten är väl inte så stor att de kan räkna ut det, ”tänkte inte på det”.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Det som kännetecknar en parasit, är att den har inte förmågan att förstå hur mycket värddjuret eller växten tål! Parasiten suger ut vad den kan och lämnar sedan, finns inget nytt att parasitera på dör även parasiten!

    Gilla

 • Trynbald

  Gör omedelbara inskränkningar i religonsfriheten och förbjud muselmanismen i Sverige. Alternativet är vår egen undergång.

  Gilla

 • gamgubben

  Han är fortfarande så mycket påverkad av den muslimska stilen så att han vill ha bidrag.
  Lev som en svensk arbeta, betala skatt vad du gör är inte så viktigt bara du kan försörja dig själv. Du ska lära dig att hata allmosor!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Telias nya reklam:

  Som vanligt är det en neger!

  Gilla

 • age

  Notera att så länge han är muslim är han muslim.
  Koranen har inte olika klasser av muslimer.
  En muslim som inte tagit fullt, officiellt, avstånd från islam är
  musim!
  En muslim har direktiv från koranen att sprida islam.
  Muslim ska bidra till att islam tar över världen, ”inte delar av
  den, utan hela – och om så behövs, med våld”.

  Att tillhöra en sekt, att vara edsvuren en ideologi,
  att samtidigt ge sken av att ta avstånd från den
  => är dubbelmoral, – är lögn – är falskt och ger uppfattning av
  att personer försöker infiltrera vårt fosterland med islam!

  Analysera och stoppa infiltratörer!
  Låt honom göra offentlig avbön från islam!
  Låt honom bli trovärdig!
  — om han vågar ta ställning?
  Annars är han en bluff, en fara för vårt fosterland!

  Gilla

 • JR

  Har muslimer någonsin skapat något annat än våld, mord, kaos, terror, vandalism, krig och eländes elände i denna värld?
  Vi bygger och dom river, vi skapar och dom förstör, vi försörjer dom och dom mördar oss,
  Och att blanda detta mänsklighetens ogräs med vanliga människor är helt förkastligt och vansinnigt!
  Här behövs nog betydligt mer än bara murar och inreseförbud!
  JR

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: