Hotet: Skicka 15.000 flyktingar till EU

UTRIKES. Turkiets inrikesminister Suleyman Soylu hotar med att han ska ”chocka” Europa igenom att att skicka över 15.000 flyktingar vidare in i EU-området, rapporterar AFP.

I sken av den försämrade relationen hotar nu Turkiets inrikesminister Suleyman Soylu med att ”chocka” Europa – detta igenom att skicka vidare 15.000 flyktingar in i EU-området, det rapporterar AFP.

– Om ni vill, så kan vi öppna vägen för de 15.000 flyktingar som vi inte skickar vidare varje månad och chocka er, säger han enligt AFP.

Läs mer på GP.se…

-Pettersson hoppas EU har ledare som vänligt men bestämt kan tala om för turkarna att om de inte sköter sig så kommer vi att be 150.000 turkar i månaden att åka hem, dessutom kanske den kristna världen ska kräva tillbaka Istanbul som tidigare hette Konstantinopel och var en kristen stad i mer än 1000 år innan muslimerna stal den…

Turkiets president Erdogan uppmanar också alla turkiska kvinnor i Europa att skaffa minst fem barn, så ju fortare vi börjar skicka hem dem desto bättre.

Vi ska minnas att korstågen räddade Europa…och att muslimer ser snällhet, vekhet och flathet som en svaghet som ska utnyttjas.

En turkisk tidning har på fredagens omslag avbildat den tyska förbundskanslern Angela Merkel som fru Adolf Hitler.

30 thoughts on “Hotet: Skicka 15.000 flyktingar till EU

 1. Det är Europa och inte Turkiet som sitter men trumf på handen.

  a) Spärra gränserna mot Turkiet och för alla turkar.

  b) Lägg ner tramset mot Putin och Ryssland och skapa en allians mot Turkiet.

  c) Stoppa all handel med Turkiet inklusive turismen.

  d) Mobilisera NATO:s sjöstridskrafter och vänd alla fartyg åter till ursprungsland.

  Då blir det Turkiet och Erdoğan som sitter med Svarte Petter.

 2. återstår bara 1 (en) sak, som läget gestaltar sig
  …spärra alla EU.s gränser som vätter syd/sydöst
  Den enda räddning (på kort sikt) som återstår för
  Europa…på (lite längre sikt) går EU under iaf
  …detta har Engelsmännen insett och handlar
  därefter…bättre göra pinan kort, ist för lång!!

 3. Jag gillar Trumpen mer och mer :

  Trumps passning till Merkel: ”Då har vi något gemensamt”
  Syftar på avlyssning

 4. Om nu Erdogan är en så ”stor” och bra ledare varför har så många turkar, miljontals, flytt till Tyskland och andra länder i Europa?

  Jag har varnat för Erdogan i flera år och under de åren har han bara blivit värre och mer maktgalen. Skickligt har han använt sig av islam för att sko sig själv.

 5. Vilken djävla soppa! Vi har inget att göra med Turkiet. Inga intressen överhuvudtaget. Konflikterna mellan Kurder och Turkar är inte vårt problem men vi blir hela tiden inblandade. Kurder och Turkar skriker som gaphalsar att vi i de länder de flytt till är rasister, vi som ordnat Kurders och Turkars liv i Sverige. Det är nog nu.

  • ruben
   Det har varit NOG sedan decennier tillbaka !
   Förbaskade politiker och dito massmedia !

 6. Stanna upp lite, och ta ett djupt andetag, och nu tror jag att om ni tänker efter lite, speciellt på dom orden som han använde, när jag gjort detta och verkligen tänker på vad han sa så måste jag säga att jag blev förvånad först och sedan visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta eller helt enkelt bara tycka väldigt synd om honom för att han inte kommit längre i sin personliga utveckling än så här. Men när jag kommit över det och började analysera vad än människa som inte verkar rädd att säga vad han faktiskt är kapabla till att göra om lusten faller in, Så är det verkligen hög tid att ta honom på allvar och förbereda sig för att hans lust kan komma vilken minut som helst eller kanske aldrig. Och det är faktiskt vad ordspråket säger, HOPPAS PÅ DET MINSTA MEN FÖRBERED DIG PÅ DET VÄRSTA, just nu så dra jag en djup suck bara för att jag vet vad den regering som sitter i Sverige har för inställning till att det finns människor i Sverige som uppet vill få regeringen att öppna ögonen och på något sätt försöka se hela bilden av verkligheten och vad som är påväg att hända, och nu om någonsin gäller det att fatta snabba beslut som ska vara i gång på mer eller mindre en minut, för nu är det inte bara eran jävla heder som står på spel, utan nu gäller det tio miljoner svenskars liv,
  Men från det ena till det andra så är det absolut nödvändigt att sätta hårt mot hårt mot en person som visat upp en sådan karaktär och även använda sådana ord mot hela EU som består av över 25 länder och om EU samlade alla sina krafter och gick till anfall mot Turkiet så skulle jag tro att Turkiet skulle vara krossat på mindre än en vecka. Just därför så ska EU inte finnar sig i sådana skamlösa hot från ett land som köpt all sin teknologi från oss i EU och om dom inte gjort det så skulle det ända färdmedel att anfalla oss med vara på en kamel rygg, och vapnen antar jag skulle vara slangbella.
  Då kommer man till varför dom är så underutvecklade, jo det är dom för att islam förbjuder det mesta, vad islam vill att deras anhängare endast ska göra är att ligga på knäna i moskén och be, resten av tiden så ska dom jagar otrogna, vilket är judar, Kristina, framförallt, men även alla som inte inte är muslimer.
  Så jag antar att någon tid för att jobba på att utveckla det samhälle som dom lever finns helt enkelt inte, och precis därför så står tiden helt enkelt still vad det gäller utveckling. Och där trillade polletten ner, till varför det är så jävla många muslimer som mer eller mindre invadera kristna länder framförallt, jo för då kommer dom till dukat bord och för dom är det bara att ta för sig så mycket som möjligt och det bara går. Om jag inte är helt ute och cyklar så finns det ett ord för detta, väntar nu, jo där kom det fram, PARASITER det är väl sådana som inte kan skapa något själva, men hoppar över på dom som har, och lever på dom tills allt är slut, sedan hoppa man över på nästa offer, och så vidare och vidare.
  Men det skulle inte alls förvånar mig om EU viker sig för en sådan 🐷 gris, för familjerfridens skulle, men jag tror att då gör man det största misstaget man bara kan göra när det gäller en person som inte har alla hästar hemma. För just en sådan människa nöjer sig inte med bara detta när han märker att det går att få ut mycket mera en så. Och tror mig han kommer aldrig någonsin blir nöjd, och varför, jo för att han borde igentligentligen inte alls få röra sig bland människor som är normala utan borde vara i en miljö där det finns någon som håller ett öga på honom mer eller mindre hela tiden, och det för hans egen säkerhet och framförallt för alla andras.

  • Ta reda på fakta innan du kommer med smörjan Apropå Kamel, kolla Altay stridsvagn utvecklad i Turkiet. Underskatta aldrig din fiende.

 7. 15000 verkar inte så farligt om Sverige tar emot alla så kommer det inte att märkas bland alla andra.
  Hösten 2015 så kom lika många på en och en halv vecka.
  Måste vara 150000 eller 1500000 om det ska chocka hela Europa.

 8. Men va fan är det ett hot? Vi bygger inga murar, de flyr för sina liv!!!!! Var det inte så det lät för mindre än ett år sedan?

  Fortfarande inte något gränsskydd vid EU:s yttregräns? Tänk att hela det humana EU med Tyskland och Sverige i spetsen närmar sig tidpunkten för att fatta exakt samma beslut som Ungern gjorde för någon månad sedan!

  INTERNERINGSLÄGER för de refugees som dristar sig över EUs yttre och inre gränser! Refugees inlåsta i inhägnade interneringsläger utrustade med tungt beväpnade vaktstyrkor på både in och utsida!

  Tänka sig att Angela Merkel, Stefan Löfven och en hel skock till med EU förespråkande globalistdårar skulle få chansen att anta utmaningen med de nya invällande horderna av asylturistparasiter!

  Tänka sig att Islamisterna allra redan dikterar villkoren i den europeiska politiken? Vem hade trott det för två år sedan? Vi Sverige vänner har under de senaste tio åren försökt att med alla till buds stående medel påtalat, påtalat och påtalat riskerna med vidöppna gränser!!!!

  En röst i riksdagsvalet 2018 på något av de fullständigt marginaliserade partierna utan verklighetsförankring som typ Socialdemokraterna, Centern med flera, är en fullständigt bortkastad röst! Inget av sjuklöverns partier har en verklighetsförankrad politik, utan den politik som de avser skärpa reglerna med för de invällande horderna av asylturistparasiterna har de kopierat från Sveriges enda verklighetsförankrade parit Sverigedemokraterna!

  Fy fan Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan Löfven vi Sverigevänner står inte ut längre!!!!

 9. Skicka hem varenda turkjävel från Europa stäng gränsen till Turkiet och säg upp alla avtal med muslimidioterna..

 10. När ska dessa nötter begripa att muslimerna vill ta över europa. Erdogan vill att hans mussar ska minst ha 5 barn per familj. Om alla mussar gör det har vi sharialagar i sverige om 40 år. Tack sossar. Ni sviker mig o alla i mina anfäder. Jag blir mycket orolig

 11. Ännu n gång: Vi behöver inte beroende av Turkiet men Turkiet är beroende av EU. Varför uppvisar EU ständigt denna flathet?

  • För att Turkiet är med i NATO, ingen i NATO vill se Turkiet allierad med Ryssland. Titta på kartan så förstå ni. Den kan skära av Ryssarnas tillgång till Medelhavet hela Svarta Havs flottan skulle ha det svårt att ta sig ut till medelhavet På ena sidan Nato landet Grekland och andra sidan Turkiet.

 12. Såg att Erdogan bett sina turkar bosatta inom EU att skaffa sig fem barn. Omtänksamt av honom att be sina undersåtar, att bara återhållsamma när det gäller barnalstring.

 13. Kom av misstag till istanbul för 25 år sedan, orkar inte förklara varför, det var dock för djävligt !

 14. Jag minns Turkiet som ett trevligt land. Jag känner rediga Turkar som jag gillar. Nu finns Erdovansinnet, väl gödd av EU !

 15. Ni alla som fortfarande semestrar i Turkiet. Sluta med det nu.

  Det odemokratiska Turkiet, lever mycket på sin turism.

  • Jag vet att han talade sanning , jag bodde i UK på 70-talet i och nära muslimdominerat område, det var ett inferno.
   Svenska vänner som kom på korta besök, tyckte att det var spännande !
   Vad folk är korkade !

  • Varmt tack, Lena, för detta fina bidrag!
   Högaktar den mannen av hela mitt hjärta och min beundran för den superbegåvade engelsmannen John Enoch Powell (1912-1998) är i det närmaste gränslös. Hade hans uppfattning blivit den tongivande hade politiken kunnat ta en annan och mer sansad riktning. I egenskap av premiärminister skulle han ha gjort sig alldeles förträffligt och vi kan bara beklaga att han trots sina framskjutna positioner, aldrig gavs möjlighet att bekläda det ämbetet. Nigel Farage började tydligen sin bana som chaufför åt Powell och att denne utmärkte politiker inspirerats av den han en gång hade äran att transportera, råder ingen tvekan.
   Andreas 🙂

   • Andeas
    Jag vet bara det elände som jag upplevde och ALDRIG mer !!
    Måste de flesta liksom jag ….uppleva det själva för att förstå helvetet !

   • Andreas
    Han var en fantastisk person, dock nästan ingen ville förstå, vi vet till en del varför !

 16. Kom-ihåg att Sverige och svenskar med Carl Bildt i spetsen har kämpat hårt för att Turkiet skall få komma med i EU!

  Britterna tröttnade och lämnade i tid!

 17. Nu är det dags för en ny Churchill. Inom EU. För GB är ju klokt nog på väg ut.

Kommentera