14 thoughts on “Döda svensken

  1. Dags att göra husrannsakan i alla moskéer i Sverige innan muslimerna går till anfall.
    Stridsledningscentralerna är väl fulla med automeivapen.

  2. va gäller fallet i videon, tror jag att antingen så gillar
    förföljarna ”böckling”…alternativt så gör de inte det?

  3. En nationell konflikt där främlingar angriper Svenska medborgare. Det finns en arrogant åsikt om att vi inte är i inbördeskrig, men bilderna visar en annan sak. Felet är att man inte avslöjar det för att slippa avslöja att SD alltid haft rätt.

  4. Sverige är nog det enda land man känner till, där politikerna är,positiva till att importera inbördeskrig.

  5. Det behövs en rejäl uppsträckning, man har låtit de kriminella invandrarna ta över.

    Sittande regering med sossarna i spetsen kommer aldrig att ställa krav på de kriminella invandrarna, de gullar med dem i stället vilket förvärrar situationen.

    Det är en tickande bomb!

  6. Hahaha hur jävla du och nonchalant får man bli som svensk undrar man, du förlåter dom??? …dom är muslimer och dom förlåter inte dig …fatta det, dom kommer plocka dig nästa gång ….vakna för fan!.

  7. Ett tillstånd när rättsvårdande myndigheter har kollapsat och när det råder allmänt kaos kallas anarki. Detta är något man kan förvänta sig att inträffa i en bananrepublik men inte igen västerländsk demokrati som Sverige. Tyvärr är det precis vad vi ser runt omkring oss i dag Historiskt sett har alla väl utvecklade länder gått,under. Egypten, Romarriket mfl, mfl.Orsak? Vanstyre och religiös noja. Sverige kommer att bli ytterligare ett exempel på detta och våra politiker gör allr för att påskynda,processen.

    • Ja han verkar tycka att det var ok. Missförstånd säger han att 50 idioter vill döda honom.Han kan fortsätta och bo där tills nästa gånga dom jagar han.Han har rättat in sig riktigt i pk ledet.Jag tycker inte synd om han.

Kommentera