Man med arabiskt utseende försökte röva bort tioårig flicka

INVANDRARBROTT. En tioårig flicka kom undan med blotta förskräckelsen när en man försökte röva bort henne på torsdagen. Hon var på väg hem från Kristianstads Montessoriskola när mannen dök upp.

Det var vid 15.30-tiden på torsdagen som flickan lämnade skolan och promenerade hem. I höjd med Tempotorget, i närheten av Willys, dök den okände mannen upp.

– Han ville bjuda på godis, men hon tackade nej till det. Då tar han tag i hennes handled och försöker dra med henne, säger Magnus Lautin, inre befäl på polisen i Kristianstad.

Flickan lyckades dock slita sig loss.
– Hon är så pass kavat att hon slår till honom så att han får näsblod. Då släpper han henne och hon springer hem, fortsätter Magnus Lautin.

Väl hemma larmade familjen polis och en anmälan om försök till människorov har upprättats. – Vi är intresserade av vittnesuppgifter, om någon sett en liten tjej och en man, säger Magnus Lautin.

Enligt honom har polisen bara flickans signalement att gå på i nuläget och det vill han inte gå ut med av hänsyn till utredningen. – Han ska ha haft ett fiskespö med sig. Det kan jag avslöja, säger han.

Kristianstadsbladet

-Pettersson säger att det är allt vi får veta, men tydligen var inte flickan blind så hennes föräldrar säger lite mer än polisen…

14 thoughts on “Man med arabiskt utseende försökte röva bort tioårig flicka

 1. Jag hoppas att hederliga människor börjar beväpna sig och att vi alla får läsa om avrättade as som försökt sig på sådant här och annat.

 2. För att skydda pedofilerna, gör kommunistsamhället allt man kan. Den tioåriga flickan och hennes anhöriga är inte så mycket värda i jämförelse med pedofilen som åtnjuter särskilt skyddsbehov av det djävla sveksamhället?

 3. Jag tycker att tjejer redan från klass 2 ska gå i kurs gympan karate, m.m kampsport, lär de skjuta från klass 2-3.
  Jag är född i en amerikansk familj och det var naturligt att jag skulle gå på skytteskola vid unga år och även karate, annan självförsvarssport..
  Vid 16 år var jag redan prickskytt.
  Jag kan idag hantera även tunga vapen.
  Jag råder er att sätt in era flickor i kurs att försvara sig, detta är jätteviktigt
  för framtiden. den är mycket oviss och farlig för fåra barn, både pojkar och flickor likaså

 4. Undrar hur många såna här händelser som egentligen äger rum? Fick mail från högstadieskola igår att elev blivit antastad/överfallen på vägen hem av en äldre man. Idag gick lågstadieskola, samma stad såklart, ut med att barnen tilldelats grupper när dem ska röra sig ute. Inget står i stad/länstidningarna. Är det inte ett allmänt intresse för föräldrar att få informationen för att ges chansen att skydda sina barn?

 5. Om man har barn, gör man bäst i att vända Sverige ryggen för deras skull. Deras långtgående säkerhet och fungerade skolor är då måsten.

 6. Tydligen en tuff liten tjej, värd all beundran. Slå en babbe på käften! Inte dåligt.

 7. Förvånad???? Nej inte ett dugg!

  Det här har ju Sveriges statsminister och hens pajasregering beställt!!!! Jo, det har hen!!! Hen har genom sin och sin pajasregerings fullständigt vansinniga asylturistparasitpolitik indirekt gett all världens avskum tillgång till vårt fosterland Sverige och de svenska skattebetalarnas välfärdssystem och inte minst till de svenska transfereringssystemen!

  Det här är inget annat än rent landsförräderi!

  Riksrätt???? Ingen omöjlighet!!!! Har skett förr och kan hända igen!!!!

  Sveriges gränser står fortfarande på vidgavel för asylturistparasiter! Stefan Löfvens gränskontroller är ett lika stort skämt som hen är en pajas med en pajasregering!

  Trodde och tänkte i min tankevärld att det bästa för Sverige, svenska folket och svensk ekonomi var att Stefan Löfven och hens pajasregering skulle kunna sitta i orubbat bo fram till riksdagsvalet 2018!!!!!

  Har med de senaste dagarnas nyheter omvärderat situationen och förstått att Stefan Löfvens och hens pajasregering utgör den absolut största risken för det svenska civilsamhället och kan därigenom fram till ordinarie riksdagsval skada Sverige, Sveriges befolkning och svensk ekonomi på ett sådant sätt att skadan aldrig går att reparera!!!! Därför ligger det i varje etnisk svensks intresse att Stefan Löfven och hens pajasregering avsätts, medelst en misstroendeframställan till riksdagens talman!

  Tydligen förstår inte Stefan Löfven hur mycket Sverige redan är skadat och tydligen förstår hen inte att ju längre Sveriges gränser står på vidgavel desto större blir skadan! Sveriges gränser måste stängas och hårdbevakas samtidigt som de asylturistparasiter som fått avslag på sina asylansökningar interneras i väntan på utvisning! Internering inom inhägnade områden med tungtbeväpnad vaktstyrka på både in och utsida!

  Sverige är mitt, mina barns och mina barnbarns arv från tidigare nu döda hårt arbetande generationer! Sverige är landet vi ärvde, vår egen suveräna nationalstat, vi har ingen annan!

  Stefan Löfven respektera folkviljan och för Sveriges bästa avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan Löfven vi Sverigevänner står inte ut längre!

 8. Bra att lilltjejen klippte till den jäveln.
  Se till och gripa araben snabbt.
  Sen är det bara att sätta han på ett plan
  Hem till kamelerna, och där ska han vara föralltid.
  Man blir så jävla trött på dom här grisarna.
  Det är nått med dom varje dag.

 9. Hoppas det inte stör ”utredningen” allt för mycket att signalementet kommer ut (ironi). Det fanns en tid när man använde signalement för att lösa brott, inte hemlighålla det pga några obskyra 291-koder. Eliassons polis värnar om gärningsmännen, inte brottsoffren.
  För övrigt vill jag att alla våldtäktsmän utvisas utan pardon, de har förverkat sin rätt att vistas i ett civiliserat land.

Kommentera