Islamist skar halsen av sin far och bror i Paris


ISLAM. En man har gripits misstänkt för att ha skurit halsen av sin far och sin bror i östra Paris. Enligt vittnen hyser gärningsmannen radikala islamistiska åsikter, men enligt polisen är det för tidigt att spekulera i motiv.

-Pettersson har inte en aning vad dådet beror på, dem misstänkte gärningen är troligen psyksjuk men om han blivit det på grund av islam eller om sjuka söker sig till den sjuka ideologin ska jag låta vara osagt.

Läs mer…


3 responses to “Islamist skar halsen av sin far och bror i Paris

 • Hönsmamman

  Han kanske bara skulle hjälpa dem med halsmandlarna? En av alla dessa resursläkare som ska rädda barnen eller göra barnen rädda?

  Gilla

 • Lena

  Har sett inte just nu men tidigare att gendarmeriret , är på alerten när du handlar på din vanliga affär så forsar gendarmeriet in och med grova vapen tar en äcklig typ i en skåpbil !

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Hela denna avgrundsdyrkande satanistkults huvudsakliga syfte är att åsamka allt levande största möjliga lidande och död, varför dessa makabra handlingar står helt i överensstämmelse med deras utpräglat ondskefulla och människofientliga djävulsbibel. Som övertygad kristen är det lätt att förstå att de koranförslavade konspiratörerna givit sig den rena ondskan helt i våld, och vad vi nu upplever kan utan tvekan anses som den värsta och mest allomfattande miljöförstörelsen som någonsin drabbat det europeiska territoriet.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: