Stäng

Islamist skar halsen av sin far och bror i Paris

ISLAM. En man har gripits misstänkt för att ha skurit halsen av sin far och sin bror i östra Paris. Enligt vittnen hyser gärningsmannen radikala islamistiska åsikter, men enligt polisen är det för tidigt att spekulera i motiv.

-Pettersson har inte en aning vad dådet beror på, dem misstänkte gärningen är troligen psyksjuk men om han blivit det på grund av islam eller om sjuka söker sig till den sjuka ideologin ska jag låta vara osagt.

Läs mer…

3 reaktioner på “Islamist skar halsen av sin far och bror i Paris

  1. Han kanske bara skulle hjälpa dem med halsmandlarna? En av alla dessa resursläkare som ska rädda barnen eller göra barnen rädda?

  2. Har sett inte just nu men tidigare att gendarmeriret , är på alerten när du handlar på din vanliga affär så forsar gendarmeriet in och med grova vapen tar en äcklig typ i en skåpbil !

  3. Hela denna avgrundsdyrkande satanistkults huvudsakliga syfte är att åsamka allt levande största möjliga lidande och död, varför dessa makabra handlingar står helt i överensstämmelse med deras utpräglat ondskefulla och människofientliga djävulsbibel. Som övertygad kristen är det lätt att förstå att de koranförslavade konspiratörerna givit sig den rena ondskan helt i våld, och vad vi nu upplever kan utan tvekan anses som den värsta och mest allomfattande miljöförstörelsen som någonsin drabbat det europeiska territoriet.
    Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: