23-årig babbe dömd för grov våldtäkt och utvisning


INVANDRARVÅLD. En 23-årig man har dömts för att våldtagit en kvinna med Aspergers syndrom flera gånger, i somras i Fittja i sydvästra Stockholm. Kvinnan hade tagit taxi från sitt gruppboende till gallerian i Kista.

Där träffade hon 23-åringen, som senare släpade in henne i en taxi. Taxin stannade vid en idrottsplan, där mannen slog kvinnan och sedan tvingade henne att klä av sig. Kvinnan försökte ropa på hjälp, men ingen hörde, har hon berättat.

Övergreppen fortsatte sedan i en lägenhet i närheten, med flera våldtäkter och misshandel. När 23-åringen somnade lyckades kvinnan smita ut och en polispatrull hittade henne tidigt på morgonen, förvirrad och utan skor.
Mannen döms av Södertörns tingsrätt till fyra års fängelse för grov våldtäkt och tio års utvisning. Han ska också betala 173 050 kronor i skadestånd.

Troligen kommer dock aldrig utvisningen att verkställas eftersom babben är från Eritrea och det enligt svenska myndigheter inte går att utvisa brottslingar dit, det är för farligt för dem och då är det bättre att svenskar råkar illa ut.

-Pettersson undrar lite över straffet, fyra år som är minimistraffet. Funktionshindrad kvinna, släpat in i taxi, slagit och tvingat kvinnan, flera våldtäkter och mer misshandel…

Artikeln från TT såden kommer säkert att stå i de flesta av landets tidningar, frågan är om de tar med utvisningen?


11 responses to “23-årig babbe dömd för grov våldtäkt och utvisning

 • graal1

  Tyvärr drabbas fel människor, aldrig dom som skapat den nedåtgående spiralen

  Gilla

 • Tanten

  Skulle vilja veta vilket taxibolag detta var.

  Gilla

 • Mimi N.

  Får en kriminell babbe sitt socbidrag under den tid han sitter i fängelset ? Skulle tro det, han behöver kapital då han kommer ut, d v s ”slussas in i svenska samhället” och börjar ett nytt liv. Själva demokratiminister borde slussas ut i Gambia, förfädernas land.

  Gilla

  • upptillkampnu

   Undrar om inte ba ku_ens mamma var en sån där sexresenär det är ju vanligt i Gambia har jag hört.

   Gilla

   • Hönsmamman

    ”Kärlekshistorien mellan hennes föräldrar började i Köpenhamn. Ulla Andersson läste på lärarhögskolan i Malmö. På andra sidan sundet träffade hon Jimi Bah, en äventyrslysten ung man som hade lämnat Gambia i västra Afrika för att uppleva världen.

    Jimi hade tänkt resa vidare till New York, men bosatte sig i stället med Ulla i ett av de sprillans nya höghusen i Malmöstadsdelen Rosengård. Alice föddes där, men familjen flyttade snart till Ullas hemby Horda i Småland, ett samhälle med några hundra invånare och tre samfund: Alliansförsamlingen, Svenska kyrkan och Filadelfiakyrkan.”

    Gambia: 90% är muslimer.

    Gilla

 • Guran

  Vi är tyvärr inte lika inför lagen. Om en vanlig Svensson gjort detta hade han säkert fått ruttna länge på kåken. Invandrarna får även ha sex med barn utan påföljd. En gravid fjortonåring tillåts med socialtjänstens goda minne bo och ligga med den som gjort henne gravid. Hade en Svensson gjort detta hade han troligen blivit inspärrad länge på säkert avstånd från ”barnet”. Fortsättningen blir väl att det införs sharia-lagar för oss Svennar 😦

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Det är i första hand de svaga i samhället som får lida mest av den hysteriska längtan av mångfald som sju riksdagspartiet lider av.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Sorgligt nog blev det ej utvisning i detta fall!

  Gilla

  • Ingemar

   Hoppas någon ser till att sådana här as försvinner (från landet) ändå, jag skulle inte protestera !!!!

   Gilla

 • Ingemar

  Visst är det för lågt !!!! men det jag reagerar mest på är att en sådan här någonsin ska ha möjlighet att återkomma till Svea Rike !! Skadeståndet verkar ju också vara på tok för lågt !!!!
  Livstids utvisning ska det vara !!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: