Sveriges Radio bjöd in extremistisk islamist för att tala om hur diskriminerande slöjförbud är…


ISLAM. Häromdagen beslöt en EU-domstol att det är tillåtet att förbjuda slöja och andra religiösa symboler på jobbet om arbetsgivaren har en regel för detta och behandlar alla religioner lika. För att diskutera det bjöd Sveriges Radio in extremistisk islamist för att tala om hur diskriminerande EU-domstolens dom om slöjförbudet är…

Läs mer på Politiksdaktas Facebook…


20 responses to “Sveriges Radio bjöd in extremistisk islamist för att tala om hur diskriminerande slöjförbud är…

 • Peter Skoglund

  Aron Flam, (Ståuppkomiker), pratar klarspråk om svensk public service och deras partiska inställning. Måste höras och ses.

  Gilla

 • Kent

  EU kommer inte ifrån att de måste bygga upp skyddet kring sin egen gräns. Att sätta sin tillit till skojare går aldrig väl i längden.
  Och sända tillbaka alla som inte har giltiga handlingar.
  Om de saknar kunskap om hur man gör så kan de ringa Victor Orban och fråga om råd.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Det finns en mycket enkel och rationell lösning på denna repetitiva problematik, nämligen den att vederbörande kverulerande koranslavar förflyttar sina bopålar bort från den västerländska hemisfären, tillbaka till den egna underutvecklade och upplysningsfientliga delen av världen – den del som aldrig någonsin förmått producera annat än våld, död och förtryck. Avgrundsdyrkarna har sin egen fria vilja att retirera från Europeiskt territorium, och ingen av oss kommer att fälla annat än glädjetårar över detta återtåg.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • 66mn

  Jag förståeligt inte vad det är som behöver diskuteras, en ny lag har tillkommit och det har skett genom ett demokratiskt beslut. Precis som alla andra lagar vi har så ska även denna följas, och respekteras mera konstigt än så är det inte. Föreställ dig själv att du ägnat så gott som hela livet åt att bygga upp ett företag, och du har skapat en viss policy som du vill att alla anställda på företaget ska följa.
  Så behöver du anställda ytterligare en medarbetare och vid intervjun så visar det sig att personen har en djupt rotad religion med klädkod som inte alls passar in i vad företaget visa utåt, och personen säger att han eller hon kan inte på något sätt ändra på det för då går denna imot vad religionen säger. Ska då du inte kunna säga att då tyvärr så passa du inte in här. Och som det varit hittills så har muslimerna sprungit direkt och polisanmält det och krävt ersättning för lidande och värk och har även fått det, jag bara undrar hur många det är som tycker att detta är rättvist. Du på ditt eget företag har inte rätt att bestämma hur det ska vara, utan det är muslimer som har den rätten att kräva hur ett företag ska se ut.
  Eftersom vi alla vet hurdana muslimer är och att dom är inte beredda att göra avkall på sin religion så mycket som ett sandkorn. Just därför tycker jag att man ska införa en lag som säger att allt som har med religion att göra få endast utföras i hemmet eller i kyrkan eller moskén och det är för att religionen är något pasonligt och ska inte få påverka andra människor som inte dela deras syn på livet.
  Om det fanns någon i vårat avlånga land som hade lite stake, och såg till att det förverkligades så är jag säker på att i framtiden så skulle vi alla slippa en massa onödigt bråk som garanterat annars kommer att vara.

  Gilla

 • håkan

  Dårarnas paradis Sverige !!SVT, SR, TV4 , PRESSEN !!! Den rödgröna röran som förstör det gamla SVEDALA !! Eller är de jag som inte fattar att de är femenistkärringarna som har rätt !! Hur kan 80% av sveriges befolkning vilja ha det så här ?? SJUKT !!!

  Gilla

 • age

  Bekräftar än en gång den korruption som finns i alla styrande skikt i Sverige!

  Vi måste hjälpas åt att försiktigt och långsamt, med korta, enkla meningar förklara för den 87% av svenska folket, med lägre IQ, att de måste rösta på SD för att vi ska kunna behålla vårt fosterland.
  Låtsas inte om att du förstår att de saknar full hjärnkapacitet.
  Största värdet med dem är att få dem att rösta rätt.

  I ett företag finns höga krav på att ledarna ska kunna göra riskanalyser och konsekvensanalyser av det man beslutar.
  När vi röstar ställs inte detta krav och vi upplever resultatet nu.

  Vi måste hjälpas åt att göra Sverige svenskt igen!
  Vi måste hjälpas åt att stoppa islamiseringen av vårt fosterland!
  Vi måste täta våra väggar och stänga råttorna ute!

  Tänk vad du kan göra!
  Tänk vad du behöver göra!

  Alla muslimer är muslimer!
  Vi kan inte ha muslimer i vårt fosterland!

  Gilla

 • Jhonsson

  Vad annat att vänta från vår islam TV?
  Skulle inte bli förvånad om hallåkvinnorna rätt var det är kommer iklädd burka. Och männen i rutan kommer naturligtvis att vara solidariska med dem och inkläda sig den traditionella ”nattskjortan”.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det minsta man kan få begära inom vård och skola är att de befrias från religiösa symboler.

  Gilla

 • Ulli

  Så om min naturreligion säger att jag ”måste” gå naken, skall det tilläts överallt i samhället, inkl. arbetsplatser?
  Jag tycker att arbetsgivare ska kunna utfärda de regler de vill (så länge de anställdas hälsa inte skadas av ”vetenskapliga skäl”), så länge de är lika för alla (alltså inga aundantag p.g.a. religion/livsåskådning).

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Maria Ferm (MP) låg enligt uppgift på ledarsidorna.se bakom att den prognos (migverket) om förhöjd migration var på ingång under 2015 inte fick genomslag i den fortsatta synen på hur migrationsflödet skulle hanteras eller icke hanteras?

  Hon var också drivande i uppgörelsen med Reinfeldt om det fria inflöde som skulle straffa svenska folket?

  Journalister med bristande medicinska insikter missar oundvikligen att sätta fingret på problemet med att låta fd drogmissbrukare som kan ha förvärvat bestående hjärnskador återfinns på maktpositioner och ges möjlighet att påverka beslut som får så katastrofala följder som det vi nu måste hantera?

  Vilket vansinne?

  Hon har enligt egna uppgifter varit kokainberoende under 2 år.
  Om kokainbruk och hjärnpåverkan finns det lite att läsa här:
  http://psycnet.apa.org/psycinfo/1994-17897-001

  Gilla

 • Hönsmamman

  De är så hjärntvättade att de själva inte förstår vad de gör?
  Deras enda uppdrag är att göra tvärtemot sd?
  De gör sig till smöret i en stekpanna. Värms den tillräckligt mycket då smälter de och bränns vid. De styr inget själva. Är helt beroende av vad andra säger och vilka de måste vara tvärt emot. Jag har sett dem i verkligheten. Osäkra och hjärntvättade att sd är fula gubben. Och hela deras livskraft ska gå åt till att bekämpa det. Men skola och myndigheter indoktrinerar. Uschar och fyar och styr barnen. Här kommer också att komma avhopp i takt med att de mognar och inser orimligheten. En del kommer aldrig att se vad de gör. De har gjorts till någon makthavares förlängda kropp/betjänt?

  Gilla

 • Tony

  Kommunist slynorna på SVT förnekar sig inte, man
  fortsätter att propagera för Medeltidens kvinnofientliga
  förtryckarmentalitet.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Avskyvärda ”Sveriges” propagandaradio!

  Gilla

 • Ingemar

  En aning utanför ämnet men jag lyssnade nyss på Censurradion. Man talade om en bok vars namn på engelska man sade utan problem, och den skulle ny visas som film:
  ”I’m not your Negro” Men när man skulle nämna svenska motsvarigheten till Negro !!!! Gissa vad man sade då ?????? Jo N-ordet !!!!! HUR SJUKT ÄR INTE DETTA ?????? Är det någon skillnad om man säger Negro eller Neger !!???? Syftande på samma sak!!!! VÄCK mig ur denna sjuka PK-drömvärld !!!!!!

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag förstår inte varför kommunister är så förtjusta i extremistiska islamister, kan det bero på att de har den totalitära regimen gemensamt.

  Liked by 1 person

 • Thomas

  Slöjan i Islam är VIKTIG !

  Vi måste kunna se skildnad på muzzar och vanliga kvinnor så vi vet vem som kan våldtas. Står rakt ut i koranen.

  Koranen 33:59 ”Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till [alla] troende kvinnor – att de [utanför hemmet] noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända [som anständiga kvinnor] och undgår att bli ofredade. Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.”

  Gilla

  • ruben

   Det kanske är så?
   Här i demokratiska länder, finns det lagliga skyddet mot alla kvinnor vare sig de bär slöja eller inte. Koranen slår hål i luften och har ingen relevans om den saken i ett land som Sverige och alla andra väst-länder. Alla har skyldighet följa landets lagar vare sig de är nazister eller muslimer. Jag antar att slöjan är vissa kvinnors sätt att hålla hedersvåldsbenägna släktingar på gott humör, så det finns inslag av indirekt tvång i de fallen. Jag engagerar mej mej egentligen inte, när de bär slöja i egna privata sammanhang, men får förstås alltid känslan att bli förflyttad till en mörkare tid i historien. En deprimerande totalitär känsla. Tycker det är helt rätt att företag får bestämma att anställda inte skall bära personligt religiösa eller politiska symboler.

   Liked by 1 person

  • Grune

   Koranen = lärobok i hur man som utomjording bäst utrotar människorna på jorden.

   Gilla

 • Utvandrad

  Bara i Absurdistan. Lägg ner skiten!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: