Danmarks integrationsminister firar skärpning av migrationspolitiken med tårta


INVANDRING. Danmarks integrationsministern Inger Støjberg firade skärpningen av migrationspolitiken med tårta. 

“I dag klubbades den 50:e skärpningen av migrationspolitiken igenom. Det måste firas”, skrev den danska integrationsministern Inger Støjberg från liberalkonservativa Venstre på sin Facebooksida i tisdags. I famnen höll hon en frukttårta dekorerad med danska flaggan och siffrorna 50. Hon länkade också till tidigare skärpningar hon fått igenom, som lagen om att flyktingar kan komma att få smycken och värdesaker konfiskerade som Folketinget röstade igenom om förra året och bestämmelsen att asylsökande kan komma att fängslas under tiden deras identitet utreds.

-Pettersson ser att skittidningen Aftonbladet ljuger om att ”flyktingar kan komma att få smycken och värdesaker konfiskerade”. Myndigheterna kan beslagta tillgångar som kontanter och smycken som inte har ett affektionsvärde. Det är precis vad som sker i Sverige, blir du beroende av bidrag eller hamnar på ålderdomshem får du betala om du har tillgångar. Det är inget konstigt med det.

Det konstiga är att inte Sverige gör samma sak som danskarna. Grattis till den 50:e skärpningen Inger och hoppas tårtan smakade gott.


20 responses to “Danmarks integrationsminister firar skärpning av migrationspolitiken med tårta

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: