Stäng

Man misstänks ha våldtagits och knivhuggits

INVANDRARVÅLD. Polisen utreder ett misstänkt grovt brott i en bostad i Västertorp, södra Stockholm. En man har förts till sjukhus. Mannen misstänks ha våldtagits och knivskurits av flera personer i sin egen lägenhet.

– Personen som bor i lägenheten har förts till sjukhus för att få vård och för att undersökas som en del i utredningen, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen.

Ingen person har gripits för inblandning i brottet, men fyra misstänkta gärningsmän jagas av polisen.

-Pettersson säger att Sverige har aldrig varit tryggare, det är bara anmälningarna som ökar…

Polisen

11 reaktioner på “Man misstänks ha våldtagits och knivhuggits

 1. Kanske hör samman med dem flykting lägenheterna som byggdes förra året här i västertorp. Inga barn har jag sett bland dem byggnaderna.

 2. Så den här gången är det bögarnas tur att visa upp att dom kan minnas också. Det kan väl inte vara speciellt svårt att gissa vad dom kommer ifrån antar jag. Jag undrar om igentligentligen inte alla som kommer från Afghanistan är mer eller mindre bögar, för vad jag har förstått så samlas äldre i en stor grupp, och där efter ta man in en grupp små pojkar som man samlat ihop och sedan våldta alla männen pojkarna i tur åning. Och vad jag förstått så är det tradition i Afghanistan sedan långt tillbakas i tiden och ses inte alls som något konstigt.
  Det är just därför som jag undrar om inte alla afghaner faktiskt är bögar.

 3. Det är inte bara flickor och kvinnor i alla åldrar som behöver frukta våldtäkt, det gäller pojkar och allt oftare män också.

 4. För 20-25 år sedan fanns det som hänt inte ens i svenskarnas fantasi.
  Men nu är det Löfvens och (S) ”trygga” Sverige vi lever i

   1. @Olle!

    Alltid är det någon som inte begriper bättre och ska ta sossarna i försvar.

    Reinfeldt var ett tillfälligt fenomen, han är borta från politiken och han kommer ALDRIG tillbaka till partipolitik.

    Sossarnas politik är skadlig, de har förstört vårt land sedan Palme tillträdde, de bär huvudansvar för hur det ser ut i Sverige.

    Socialdemokraterna tillsammans med LO är Sveriges största hot idag.

    Får vi inte bort dem kommer Sverige att gå under fullständigt!

 5. Ingen fara.
  Nu ska gängen knäckas säger säkerhetsgruppen och medel ska skjutas till åt polisen.
  Medlen går oavkortat till att höja Dan Eliassons lön?
  Mer av samma? Mycket mer av samma?

  Eller är pengarna avsedda för ett saftigt avgångsvederlag för Dan Efter?

  Vi skulle höra m Putin och Trump om de kan svänga hit några proffs som kan stötta de svenska styrkorna under en kort och intensiv period?

  Alla IS-krigare borde överlämnas till en internationell krigsdomstol och de ska avtjäna sina straff i burar i öknen? Hett som i helvetet eftersom det kommer att finnas brasor att värma sig på. De skall vara kamerabevakade dygnet runt och utsändningar sker i realtid

  Ibland kan de sitta själva i buren och andra gånger ska så många som möjligt klämmas in samtid som porrbilder streamas på skärmar omkring dem? Nakna kvinnor med skyddad identitet kan i full frihet och mycket välbetalt sola sig i full frihet runt dessa burar?
  De serveras enkom mat som presenteras som gris (kan i princip bestå av vad som helst) men de ska tro att det är gris? Inga alternativa rätter? Budgeten skall hållas låg?

  Övervakning sker genom att allmänheten via filmerna kan bevaka rymningsförsök och larma också mycket välbetald personal? Alternativt att drönare används för att slippa att andra människor råkar illa ut?

  Dessa människor ska aldrig mer tillåtas att vistas i frihet? Blir det för dyrt att hålla dem i förvar får naturligtvis andra alternativ övervägas?

 6. Man får innerligt hoppas att det var shyffert,betner ,rikstöntarna filip o fredrik eller nåt liknande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: