Stäng

Tysk läkare varnar Sverige

Det här är ett gammalt inlägg som efter önskemål publiceras igen. Inläggets äkthet har ifrågasatts.

”Fakta: En kvinnlig läkare i München, mailade detta brev med en varning till alla hennes kontakter med en önskan om att de som läser brevet vidare befordrar detta till alla sina kontakter. Diktaturen EU har varnat all media runt om i Europa att de är förbjudna skriva någonting negativt om migrationen och flyktingproblemen som eskalerar runt om i Europa, och tydligt visar att EU ännu en gång totalt tappat kontrollen i en viktig och kostsam fråga som migrationen, som nu snabbt vuxit till en katastrof av bibliska mått !

Man kan säga att Media har fått munkavle och tvingas ljuga för det ”demokratiska” EUs räkning ! ! !

Den 25 oktober hade vi ett möte här på sjukhuset om att läget hos oss och på de övriga sjukhusen i München nu sprängt alla gränser och förvandlats till en mycket farlig och ohållbar akut situation.

Vanliga vårdcentraler och kliniker klara inte av att hantera nödsituationer som denna, så de skickar precis allt vidare till sjukhusen.

Många eller de flesta muslimer vägrar totalt att behandlas av kvinnlig personal, och vi kvinnor vägrar att gå bland dessa bestialiska djur, speciellt de från Afrika.

Relationerna mellan personal och invandrare gick från att ha varit mycket dålig till helt omöjlig.

Sedan förra helgen, måste migranter som kommer till sjukhusen åtföljas av polisens beväpnade K-9 enheter eftersom all personal våra sjukhus fasar för våra liv.
Många invandrare har aids, syfilis, öppen tuberkulos och många andra exotiska sjukdomar som vi i Europa inte vet hur man behandlar.

Om de får ett recept till ett apotek,inser de snart att de måste betala kontant för att få ut medicinen vilket,leder till otroliga vansinnes utbrott, särskilt när det handlar om läkemedel till barn.

Får de inte som de vill så bara överger dom barnen till apotekspersonalen med orden: ”Så, bota dem här då och försvinner från platsen”

Så polisen tvingas inte bara vakta vårdcentraler och sjukhus, utan även alla apotek.

Vi ställde frågan öppet: Var är alla de som med skyltar och plakat hade välkomnat dessa migranter vid alla tågstationer inför TV-kamerorna och all övrig media ???!

Ja, för nu har gränserna stängts, men runt en miljon av dem är redan här, och vi kommer definitivt inte att kunna bli av med dem eller det kommer att bli väldigt svårt i alla fall ! ! !

Hittills har antalet arbetslösa i Tyskland varit 2,2 miljoner. Nu blir det minst 3,5 miljoner.
De flesta av de nyanlända migranterna är helt unemployable (fritt översatt ”anställningsomöjliga”). (eller oanställbara /Olli Rein)
Endast ett minimum av dem har någon utbildning och för den större delen kvinnor som aldrig jobbat utan bara gått hemma, fungerar oftast eller aldrig någonting för.

Jag uppskattar att en av tio är gravid och hundratusentals av dem har med sig spädbarn och små barn under sex år, många helt utmärglade och försummade.

Om detta fortsätter och Tyskland återigen skulle öppna sina gränser, så kommer jag genast att resa hem till Tjeckien igen.

Ingen kan hålla mig kvar här i denna situation, inte ens om jag skulle bli erbjuden den dubbla lönen mot hemma.

Jag reste till Tyskland för att arbeta, inte till Afrika eller Mellanöstern.

Den professor som är ansvarig för vår avdelning, berättade under mötet hur ledsen han blev över att se en städerska, som har städat på sjukhuset för 800 euro i månaden under flera år, dagligen möter unga män i korridorerna som bara väntar med sin hand utsträckt, vill ha allt gratis , och när de inte får som dom vill, blir våldsamma och kastar avföring samt kletar ner överallt .

Jag behöver verkligen inte det här ! Men jag är rädd att om jag återvänder,så kommer historien att upprepa sig någon gång och bli densamma i Republiken Tjeckien.

För om tyskarna, med sin karaktär inte klarar av att hantera detta, så skulle det bli ett totalt kaos i Tjeckien ! ! !

Ingen som inte har kommit i kontakt med dessa folkslag har den minsta aning om vilken typ av hänsynslösa djur som de i själva verket egentligen är, speciellt de från Afrika, och hur de muslimer vi tvingats möta föraktfullt och överlägset agerar mot vår personal, när det gäller deras religiösa boende.

Ännu har ingen från personalen på vårat sjukhus insjuknat i någon sjukdom som vi dagligen konfronteras med, men med den tillströmning av hundratals patienter varje dag så är detta bara en ren tidsfråga!

På ett sjukhus nära Rhen, attackerade i veckan invandrare personalen med knivar efter att de hade överlämnat en 8-månader gammal baby som höll på att dö och som de hade släpat med sig över halva Europa under tre månader.

Barnet dog efter ett par dagar trots att det fick den vård på en av de bästa barnklinikerna i Tyskland.
Läkaren som blev knivhuggen fick genomgå en akut operation och de båda sjuksköterskorna tvingades läggs upp i ICU , trots detta har ingen straffats mordförsöket.

Lokal och rikspressen är förbjudet att skriva om saken, men inom vården håller vi kontakten mellan sjukhusen via e-post.

Vad skulle ha hänt med en tysk om han hade knivhuggit en läkare och två sjuksköterskor med en kniv? Eller om han hade kastat sin egen syfilis-infekterade urin i en sjuksköterska ansikte och hotade att ge henne infektion?

Åtminstone skulle den personen omgående fängslas för att senare dömas i domstol.
Men för dessa människor – händer det absolut ingenting ? ? ?

Och därför undrar jag och ber just er alla som var med och mottog dessa migranter på tågstationerna och hälsade dem välkomna ?

Ni sitter kanske hemma nu och njuter över vad ni och era ideella organisationer lyckats göra och ser fram emot fler tåg och nästa flod våg av invandrare som ni får ut och hälsa välkomna och agera mottagare ute på stationerna.

Om det var upp till mig skulle jag rada upp alla dessa”VÄLKOMNARE” och först och främst föra hit dem till vårt sjukhus akutmottagning, och tvinga dem arbeta som skötare för alla migranter och nyanlända utan beväpnad polis med polishundar som i dag befinner sig i varje sjukhus här i Bayern, och utan medicinsk hjälp.

Bara så att vi övriga i personalen får chansen och ha en möjlighet att också kunna ta hand om våra vanliga medborgare och patienter.

Jag skickar runt detta som en varning till alla länder då denna ”situation” kommer till er i Sverige?

Var snäll och hjälp oss skicka detta mail vidare till alla ni känner för att bilda opinion! ”

Så skriver Victoria Wärmler på sin blogg 

Tysk läkare varnar Sverige

Så här var detta inlägg när jag postade det 6:e december 2015

Brev Från Tysk Sjuksköterska Angående Muslimska Invällare

Så här ser det ut på Youtube nu

34 reaktioner på “Tysk läkare varnar Sverige

 1. En läkare mailade brevet som är skrivet/dikterat av en sjuksköterska. Signaturen ÅMÅL sade sig ha vänner i Tyskland som delvis bekräftar detta elände. Även en läkare och/eller en sjuksköterska kan ju vara ”invandringskritiska aktivister” Och nu är det ju här i ”sverige” också !!! Det verkar både sannolikt och trovärdigt !!!! Men hjärntvättade PK-imbecillers ögon ser naturligtvis allt som påhitt ända till det brinner i det egna arselet !!!!!!

   1. Ber om ursäkt! Då har ngn annan haft din signatur före dig !!!!

    ””ÅMÅL

    06 12 2015 at 20:15
    VÄNNER i TYSKLAND bekräftar detta!
    Vänner som haft avtalad tid hos läkare måste smugglas förbi överfulla väntsalar med mörka personer för att komma till sin läkare.
    Innan invasionen sköttes allt perfekt på dessa vårdinrättningar.

    Gilla

    Svara ””

    Härifrån kommer det:

    https://petterssonsblogg.se/2015/12/06/brev-fran-tysk-sjukskoterska-angaende-muslimska-invallare/

   2. OK Ingemar!

    Jag trodde du menade endast denna sida!

    Det jag skrev år 2015 stämmer!

 2. Hoppas innerligt att det förmenta trollet på denna sida ges praktisk erfarenhet av de allmänfarliga och kontagiösa sjukdomar hon som inbillad medicinsk expertis väljer att ringakta. Inlägget visar att en läkare hävdar en förekomst av aids, syfilis samt exotiska sjukdomar som MENA-individerna medför, vilka vi inom Europa har mycket begränsade kunskaper kring – ett konstaterande som på intet sätt förmedlar ett oseriöst eller tvivelaktigt intryck. Detta är en del av den mycket bistra verklighet myndigheterna på alla sätt vill dölja för allmänhetens kännedom, och att vi inom en icke avlägsen framtid kommer att tvingas hantera en farsot av pandemiska proportioner, råder inga tvivel om. Vaccinationstillgången är ett synnerligen intressant debattämne, och Socialdepartementet, Smittskyddsinspektionen, Folkhälsomyndigheten, landsting och Läkemedelsverket torde härvidlag ha en hel del att konferera om avseende krissituationer. Låt oss för all del hoppas att det inte redan är för sent, då det råder brist på vissa vacciner, bl a mot difteri och tuberkulos. Avslutningsvis kan nämnas att spridningen av ovan nämnda sjukdomar sker med globalistagendans mycket goda och strategiska minne, samt att den syftar till reducering av populationen.
  Andreas.

  1. Jag antar att det är mig du syftar på och som vanligt vänder du dig inte till mig direkt.
   Du tror att man i västeuropeiska länder inklusive Tyskland inte vet något om aids och syfilis , tror du kunskapen är större i t.ex Afrika där många kommer ifrån? Där finns knappt mediciner. Det är dessutom sjukdomar som man själv har ansvar att skydda sig ifrån.

   Tuberkulos är ingen okänd sjukdom, den har funnits mycket länge och även i Sverige på 1900-talet.
   Det finns mer i mailet som visar att ingen läkare har skrivit detta, t.ex finns det inte vårdcentraler i Tyskland som man yrar om däremot i Sverige där den som författat ovanstående troligen bor.

   Nu kommer det dessutom uppgifter att sjuksköterskor skrivit brevet och det skulle denna anonyma ”läkare” ha skickat. Utan att ens ändra på de värsta grodorna. Puh.

 3. Jag vet inte hur det är i Bayern (där München ligger), men i Baden-Würtenberg (grannstaten) utgör invandrarna 28%, alltså betydligt värre än i Sverige!

  I Tyskland är läkare ett högstatus-yrke – betydligt mer så än i Sverige – och jag skulle tro att Mia har rätt, att det inte är en läkare som skrivit mejlet, utan någon ur en annan sjukvårdskategori, som vill ge mejlet extra tyngd. Det saknar betydelse, eftersom beskrivningen, av det kaos som nu råder i Eurabia/Eufrika, förefaller mig korrekt.

  Så till mejlet, där det står: ”Var är alla de som med skyltar och plakat hade välkomnat dessa migranter vid alla tågstationer inför TV-kamerorna och all övrig media ???!” En utomordentligt bra fråga, på vilken svaret är enkelt.

  De är satanister, som njuter av att plåga, riva ned och förstöra. Som de fega råttor de är, undviker de att själva konfronteras med invällarna, utan är tillbaka i sina politiska partier – som kan vara liberala, socialistiska, anarkistiska eller kommunistiska partier, som alla i grunden är satanistiska – där de verkar för att störta Tyskland i våld, kaos, dekadens och perversioner, för att landet skall gå mot sin upplösning och bankmaffians globala diktatur New World Order förverkligas.

 4. Undra på att ansvarsfulla ledare i Ungern, Tjeckien inte på några villkor vill ha in detta elände i sina länder. Frågan är vilket som är bäst ta böterna eller gå ur EU.

 5. Finns säker massor som möter dessa avskyvärda typer i vården som kommer för GRATIS VÅRD….Och i flathetens land får Allah GRATIS vård, dvs skattebetalarna betalar alla dyra undersökningar….Minns sjuksköterskan från Södertälje som sa att:” DE ÄR SOM FISKMÅSAR, SKRIKER, SKRÄNAR OCH SKITAR NER….!!!”

  Och det krävs inte mycket fantasi för att fatta det, man behöver inte ens vara läkare…

 6. Mia
  Jag har sedan många år tillbaka en god vän som upprättade sin privata gynmottatning i ett av paris mest arabdominerade områden, hon ville vara god och hjälpa de som hon visste var mest i behov av hjälp. Hon är sedan många år pensionerad och talar ofta om att hon undersökte aldrig en arabisk kvinna utan att någon MANLIG släkting var med under proceduren.
  Hon hade valt ett annat område i paris, om hon skulle ha arbetat idag.
  Hon säger själv att hon inspirerades kolossalt av 68-rörelsen i paris !
  Vänstern ÄR farlig !

  1. Inte för att jag förstår på vilket sätt din goda vän skulle vara farlig, men det kan göra detsamma.
   Att den ”läkare” som skrev artikeln ovan avslöjade sig totalt var följande:

   ”Många invandrare har aids, syfilis, öppen tuberkulos och många andra exotiska sjukdomar som vi i Europa inte vet hur man behandlar”.
   Att påstå att europeiska läkare inte kan behandla dessa sjukdomar tyder på att personen ifråga aldrig läst medicin.
   Aids och syfilis är inte ens ovanliga sjukdomar i Europa. Ingen riktig läkare skriver heller tuberkulos och andra exotiska sjukdomar.

   Däremot uttrycker man sig så på de så kallade alternativa sidorna.

   1. Vännen är väl inte farlig men 68 socialismen som gjorde folk blinda eller till lögnare när det gäller realiteten.

   2. Mia….snälla lilla vän, vad spelar det för roll….artikeln kan vara korrekt ändå, de har en otrolig massa sjukdomar och inbilla dig inte att det inte kostar stora summor att behandla dessa, speciellt i flathetens land där man erbjuder GRATIS VÅRD TILL ALLAH….
    Behöver man säga mer, hur svårt kan det vara….

   3. Kolla den tyska originaltexten:

    ”Viele Migranten würden Krankheiten wie Aids und Syphilis nach Europa schleppen und andere exotische Krankheiten, die die Ärzte nicht kennen. Die Mitarbeiter wüssten gar nicht, wie sie diese Krankheiten behandeln sollen.”

    Alltså ”Många migranter släpar sjukdomar som AIDS och syfilis till Europa och [därtill] andra exotiska sjukdomar som är obekanta för läkarna. Medabetarna vet överhuvudtaget inte hur dessa sjukdomar ska behandlas.”

    Tuberkulos nämns inte.

   4. Go away – and take all your syphilitic ”brothers and sisters in allah” with you !
    You are perhaps ex social democrat Ricke’s ”snälla lilla vän”, but you definitely are none of my friends.

   5. Absolut. Jag håller med dig. Jag själv jobbar inom sjukvården och kan inte tänka mig att en läkare skrivit detta.
    Därimot så har många tuberkulos, det tas prover på framförallt gravida från Africa. MRS har ökat pga invandring från tredje världen.
    Och, ja, vissa invandrare tror dom äger sjukvården och ska ha allt först och gratis.

   6. Mia hoppas du har öppnat ditt hem för ensamkommande och att du inte klagar på hur dålig vård och omsorg fungerar här i sverige.
    Själv är jag livrädd för att bli sjuk i detta land numera då det dör många fler människor pga av läkarmissar än tidigare. Äldre svälter och vanvårdas.
    Nä, Sverige fungerar inte längre och otryggheten lurar runt hörnet.

    Så mia snälla gnäll inte på dagens sjukvård när du eller någon närstående skulle bli sjuk. Jag gnäller och skäller över dagens Sverige och det har jag rätt i att göra för jag röstade inte på detta kaos.

   1. Ärligt? Hon framträder ju inte ens med namn till skillnad mot Peter Springare. Att Springare är polis råder det ingen tvekan om men att ”läkaren” skulle vara läkare är helt uteslutet.

  1. Läkare eller inte är av mindre betydelse, men visst kan det vara en läkare. Det är väl närmast lika omöjligt för en person i Tyskland som i Sverige att skriva om migrationsproblem.

   Det som är viktigt är om det är att eller osant.
   Kag befarar det är sant.

  2. Mia var säll och ge dig.
   Du är blåögd,indoktrinerad och säkert en väldig fin medmänniska.
   Tyvärr kan jag inte ansluta mig till ditt synsätt har alldeles för mycket erfarenhet i ämnet.

   1. Det är du som låter dig indoktrineras om du går på denna lögn. Vad har du för erfarenhet i ämnet – som du säger – om du inte fattar att en läkare behärskar ämnet medicin och det gör inte den person som skrivit detta.

  3. Mia jag har en kompis som jobbar som läkare och denne person bävar varenda gång när det kommer in nysvenskar och dessa nysvenskar kan ej vänta oavsett om det är på apotek,lassarett eller någon annan instans man ska i princip få gå före i kön oavsett vad det än gäller så vi som lever i verkligheten har en helt annan syn än den du har

   1. Sen är dom vana vid att få penicillin och antibiotika utskrivet för allt. Fast det inte ens hjälper för det
    Jobbar med barn och har stött på mammor från Syrien som undrar varför läkaren i Sverige inte skriver ut detta till barnen när dom är förkylda eller har vattkoppor osv. Inte konstigt att vi får resistenta bakterier i Sverige.

  4. Själv blev jag feldiagnoserad av en läkare från Mellanöstern på min vårdcentra 2015. Kommer in med 41 graders feber och kraftig ryggvärk vid njurarna. Säger till honom att jag har njurbäcksinflammation, haft det innan. Idioten säger att jag har urinvägsinfektion och jag säger då att man inte har ont i njurarna och feber då. Haft många urinvägsinfektion också.
   Dagen efter så är jag ännu sämre och fick då åka in akut till sjukhuset och blir inlagd i 3 dagar pga av kraftig njurbäcksinflammation. Var nära att få blodförgiftning. Sjukhuset ringer till läkaren och undrar vad han pysslar med. Den jäveln ringer till mig och skäller ut mig för att han blev utskälld. Sa att det är svårt att diagnosera njurbäcksinflammation 😲
   Jag är inte läkare men kunde ställa diagnosen själv då jag haft det innan. Hade skyhög sänka och flera symtom på njurbäcksinflammation.
   När jag var på vc vid ett senare tillfälle så var det samma läkare som ropade upp mig. Jag sa då till honom och till hon i kassan att nej tack dig vill jag inte bli behandlad av. Fick en annan vid det tillfället.

   Jag kunde alltså ha dött pga av detta, fick röntga njurar och allt då det var illa den gången.

 7. Jag är säker på att jag läst detta brev för länge sedan i något sammanhang
  jag kommer inte ihåg i vilket sammanhang ,men då var det folk som påstod att detta brev var skrivet av ”invandringskritiska aktivister”så jag läser det med en nypa salt .Men i sak är det ju en stor del av sanningen även här hemma ,man har beväpnade vakter på akutmottagningar försäkringskassan skattemyndigheten socialkontoret och tillochmed på vissa badhus och alla vet ju varför ?eller

 8. Filmen är säkert sann!

  Om svensk personal på svenska sjukhus vågade beskriva verkligheten som den är – många muslimer anser att de är överlägsna alla icke-muslimer och de beter sig därefter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: