Stäng

14 reaktioner på “Snart på en travbana nära dig

 1. De flesta Spelställen i kiosker ägs ju av blattarna så det kan nog bli sanning inom en snar framtid.

 2. Se hur det grymma sker i dag, då för 45 år sedan satt det en arabskitstövel och piskade det arma djuret, nu så åker skitstöveln i sin plåthög bredvid och piskar djuret med en robot !
  De fantamig helt rubbade då som nu !

 3. Dubai sent 60-tal, grymheten har ingen gräns, för araber. Säkert lika fasansfullt om inte värre idag.

   1. Tyvärr är det inte så länge till tjejerna i Sverige kan välja!

 4. Det får inte spelas om pengar officiellt. En del bilar brukar byta ägare…Det som är bra är att de tagit bort en sak-det var små gossar som red förr. Det var en mycket tveksam hantering av de barnen.
  I Dubai går nu de stora hästracen. Trav förekommer mest i Sverige ute i världen, galopp är det stora. En sak har araberna gjort suveränt-avlat fram det arabiska fullblodet. Muhammed hade fem ston och från dem stammar alla arabiska fullblod-legend eller sant. Kungahuset i England fick 3 hingstar och från dem stammar alla engelska fullblod. Tänk om de kunde vara stolta över det de gjort och fortsätta på den vägen! De går ju bara bakåt nu

  1. Helt fantastiskt – ett Guds under :

   Han lyckades betäcka 5 hästar
   23 fruar (varav den yngsta var 6)
   och ett abtal getter, slavar och kameler.

   … och dessutom var han både krigare och feminist

 5. Snacka om startgalopp; solklar diskning! Ingen skugga över vinnaren dock, var bara starkast över den tämligen dryga distansen. Intressant med publiken också, dyraste biljetterna tillhörde nog de bilar som låg i spets, omkörningsförbudet respekterades tydligen. Synd, det racet hade blivit sevärt annars. Och vad hade Allah med det hela att göra; det förstod jag inte riktigt. Kameler är djur, fanatiska muslimer något helt annat…

 6. Jag undrar vad MP kommer att säga om det faktum att de säkert kommer köra med stora SUVAR utefter kamelbanan…. hm?

 7. Hehe, som trenden ser ut just nu så kommer väl ”vanliga” travhästar att förbjudas efter islams framtida övertagande !!?? som mycket annat !!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: