Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige


ISLAM. Rapport 4/99 från Broderskapsrörelsen, Sveriges Kristna Socialdemokrater som senare ändrade namn till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, gavs en rapport ut som öppnade dörren för ett större islamistiskt inflytande i Sverige.

Rapporten innehåller strategier, mål och opinionsarbete. En del av opinionsarbetet är att ”avdemonisera” Islam. Rapporten antogs som grundläggande styrdokument av Broderskapsrörelsens förbundsstyrelse i Örebro 1999.

Broderskapsrörelsen Rapport 4.99

Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater bytte för några år sedan namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet. Namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar.

– När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud, då. Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre i Sverige än socialdemokraterna.

Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att mussarna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Egypten, Tunisien, Jemen osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt.

-Pettersson säger att det finns mycket att säga om detta och de inblandade personerna…

SMR = Sveriges Muslimska Råd


16 responses to “Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige

 • Veronica Palm (S) saknar ord | Petterssons gör skillnad!

  […] Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige […]

  Gilla

 • Stromboli

  2015 och antalet moskeer i usa.

  Vill se en liknande karta över antalet moskeer i Sverige……eller är islam en ras ?

  Gilla

 • Sven-Erik

  @Sven-Erik (mig själv), oinformerad var jag, då, när jag skrev mitt inlägg (se längst ned). Efter att ”avnjutit” TV4 nyhetssändningen 22:00 drabbades jag av spasmistiska, oförklariga rykningar i ansikter innan jag förstod att Alice Blaa, Blaa – bla har fejkat, inte förstått, inte vill, inte kunnat förstå att Sverige har problem som vida överstiger nuvarande regerings förmåga.

  Rykningarna kring munnen övergick till ett gapflabb. Min oro är inte om det är opassande att känna skadeglädje och skratta för att mupp-partiet fortsätter sin trend att vara ett f.d.riksdagsparti. De som jag oroas över, tycker synd om är de idealister som tror som jag också tror; Vi måste värna vår jord. Den är den enda vi har. Krig förstör. Polititiska ideologier dödar.

  Gilla

 • Lena

  Vad tyst det har varit från eva brunne, helle klein och antje ackelen har de konverterat ?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tja, mina ärade kamrater, att Socialakrobaterna uppbär den föga hedervärda titeln som Sveriges i särklass främsta muslimjuckare och islamistpromotorer torde inte komma som en överraskning. Här i riket befrämjas alla minoriteter med subversiva tendenser, vilket i sin tur gynnar den människoföraktande och nationsfientliga globalismen. Modern socialdemokrati har åsamkat det i grunden demokratiska samhället enorm skada och konsekvenserna av dess härjningar må i vissa avseenden betraktas som mer eller mindre irreparabla.
  Andreas.

  Gilla

 • wend

  Det finns inga moderata muslimer.
  Se hur muslimerna röstade när de fick rösträtt under den arabiska våren? Nästan alla röstade för sharia och en hårdare tolkning av koranen, oftast muslimska brödraskapet.
  Militären var tvungen att göra en statskupp för att stoppa folket annars hade de infört sharia där kvinnor blir en sexslav för mannen.
  Det är bara ett fåtal muslimer som vill göra en moderat tolkning av koranen, det är därför det inte går att ha demokrati i arabländerna eftersom folket som helhet vill ha sharia och legaliserad pedofili med sexslavar.
  Muslimer ska ljuga för ickemuslimer, detta kallas Taqiyyah.
  Det är därför man ser imamer säga en sak i TV och när de predikar för sina muslimkompisar i moskeen säger något helt annat.
  Att vi inte klarar av att lista ut när en människa ljuger beror på att vi är uppvuxna i en medelklassfamilj i ett tryggt område.

  Och jag vet också varför just vänsterfeminister har tagit in 1 miljon muslimer.
  Det beror på att vänsterfeminister hatar jämställdhet, det är därför vänsterfeministerna är de flitigaste sexköparna i Gambia.

  Har ni hört Gudrun Schyman yttra något negativt om islam?
  Det beror på att vänsterfemininisterna blir kåta av tanken att få vara i ett harem och bli q***lad hela dagarna av dominanta aggressiva män.

  Gilla

 • håkan

  Jävla skitregering , inkompetenta idioter allihop !! bää kunke tillbaks till bollibompa , nä förresten vi måste tänka på barnen !! Behövs ingen kompitens för att sitta i en regering ? Nä allt går efter kvotering , kön,hudfärg ,räcker för en ministerpost !!!SJUKT !

  Gilla

 • 66mn

  Det som jag skrivit om tidigare och hela tiden varnat för. Makteliten i Sverige är dom som bereder väg för att Sverige ska konvertera till islam. Det är ju bara att titta på allt som pågår i Sverige just nu. Tar som exempel våran kultur minister, om jag var statsminister i Sverige och strävade efter att bereda väg för islam, ja då skulle jag utan tvekan just sätta en sådan person som nu är kultur minister. Varför jo för hon har absolut ingen koll på vad hon ska ha koll på, och är absolut inget hot alls mot att Sverige ska Islameras. Ta bara som exempel att en kultur minister är ansvarig för våldsbejakande extremism, alla är väl införstådda i hur allvarligt just detta är, speciellt för alla oss som lever i samhället och vill tror att vi är skyddade. Jag menar att så pass farligt detta är, så väljer våran statsminister att den som ska vara huvud ansvarige för det vet absolut ingenting om det. Och då kan man ju undra varför, jo för det är precis så som han vill ha det. Vem som helst förstår ju att på en sådan position måste man ha en person som är helt insatt i hur dessa människor tänker och hur deras organisation är uppbyggd, i princip ska denna person veta vad dom tänker göra innan dom ens själva vet om det. Så en person som är lämplig för detta så viktiga uppdraget kan inte vara mindre än en terroforskare som jobbat mer eller mindre i hela sin karriär med just den här frågan, och endast bara sådana person är kapabla att möta detta stora hot mot vårat val att leva och våran demokrati och kultur.
  Så alla måste väl ändå ställa sig frågan hur statsministern i ett så allvarligt läge väljer att göra kultur ministern ansvarig för detta, alla hör ju bara på namnet, kulturminister, finns det någon som kan dra paralleller med Islamism och kultur i sådana fall skulle jag gärna vilja höra det, för jag kan då rakt inte göra det.
  För mig så är det samma sak som att sätta Greenpeace som försvarsminister.???

  Gilla

 • Pekka

  Socialdemokrater är Sveriges största hot!

  Ska vi mota den demokratifientliga våldsideologin Islam måste först få bort muslimpartiet Socialdemokraterna.

  Socialdemokraterna har förstört vårt land, de måste bort så fort som möjligt.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Utan den massiva invasionen av muslimskt valboskap till Sverige hade aldrig nånsin socialdemokratin varit störst…Jag tänker även på de MP:are som antagligen vällt över till socialdemokraterna.
  Enkel ekvation.

  Utan muslimerna i Sverige ter sig nog inte Sverige så infernaliskt sjukt fastlåst.

  Snacka om rävsax.

  Gilla

 • Tony

  Alice Bah Kunche vill att kommunerna ska ska ta emot
  återvandande IS krigare för att som hon säger
  återanpassas till det Svenska Samhället?? Har dom
  någonsin befunnit sig i det Svenska samhället mer än att
  ha vistats här och uppburit Bidrag?

  Dom ska inte återanpassas, dom ska helt enkelt inte få
  komma in i landet igen, dom har förbrukat all rätt att
  överhuvudtaget få komma hit igen.

  Bara en naiv politiker i Sosseregeringen kan ställa en sådan
  begäran, dessutom ljuger hon när hon säger att det
  fungerar i två kommuner? Detta utan att någon i dessa
  kommuner känner till det? Kortslutning eller ren lögn i
  förhoppning att inte någon skulle märke att hon ljög?

  Gilla

  • Ingemar

   Alice ba runke, har visat sådan total inkompetens relativt sin inkomst så hon borde avsättas !!!! hon anses även ha otillräckliga kunskaper och färdigheter i Engelska språket !!!! med en sådan fantasilön !!!! horribelt !!!!

   Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Vi älskar Dig, Ingemar, gamle hedersknyffel! Keep on writing!
    Andreas 🙂

    Gilla

   • Sven-Erik

    Alice blaa, blaa, bla. Hyfsat snygg och vore ok då jag inte är rasist. Men tyvärr, jag är tillsammans med en svenna. Men vad skulle jag och Alice ha gemensamt? Hon var hyfsat stor, nu rasar hon och blir snart så liten att hon inte syns. En åkomma som drabbat många i regeringen, bortsett från hennes partikollega som är både längs och störst i käften för ynka 170 miljoner. Nu är det nix och nej till kvick fix.

    Utan att vara för optimistisk ser jag i alla opinionsundersökningar att vi växer och växer. Jag är inte jaget utan är vi-et. Vi som tillsammans kommer att förrändra, rädda och utveckla den svensk modellen. Det arbetet sker inte genom sitta och fika sig fram. Vi kommer inte svika de som vill bli svennar. Vi kommer inte ge vika för de som inte gör sin plikt.

    ”Gör din plikt och kräv din rätt.” De orden fanns på statsminister Stefan Löfven talarstol i Almedalen sommaren 2014, kanske de enda kloka orden som kan härledas till den socialdemokratiska ledare,j

    Gilla

   • Ingemar

    pettersonaxeagentlemansgentleman

    Tack, detsamma !

    🙂

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: