Stäng

Rasistattack på vit kvinna

RASISM. En av dagens huvudnyheter i brittiska The Sun är om ett brutalt överfall på en 34-årig brittisk kvinna utanför centrat SkyDome i Coventry. Några pakistanier ropar oförskämdheter mot kvinnan och hennes pojkvän. När hon svarar slår pakistanierna henne så hårt i ansiktet att både hennes näsa och käkben knäcks. Hennes pojkvän försöker försvara paret innan vakter kan komma till undsättning. De söks nu av polisen.

 

Den brittiska pressen har till skillnad från SVT, TV¤, Expressen, Aftonbladet och de andra svenskhatande medierna inga problem med att kalla det för vad det är – en rasistattack på en vit kvinna.

Sådana här saker sker i Sverige också men här ser hatmedia som sin uppgift att dölja etniciteten på gärningsmännen.

Delar av förloppet fångades på övervakningskamera.

9 reaktioner på “Rasistattack på vit kvinna

 1. Feministiskt initiativ och de andra partierna sviker kvinnorna genom att blunda för de mest flagranta kvinnofridsproblemen vi har, bara för att inte kasta någon skugga över muslimska män.

 2. Kan bars hoppas att karma finns….och att det runt hörnet står nån med lösningen, som förhindrar dessa skräp att existera.

  Lider med alla som ”träffar” dessa kulturberikare.

 3. Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, så hade SD troligen haft egen majoritet i riksdagen efter valet 2014!

 4. Svenska kvinnor och tjejer går en mycket mörk framtid till mötes p.g.a. massinvandringen.
  Feminismen i Sverige drivs av personer som ofta har psykisk ohälsa och är inte de skarpaste knivarna i lådan. Ideologin bygger på ett hat som kommer att slå tillbaka hårt mot dem själva. Tyvärr har ändå deras ideologi och massinvandringen blivit en sekteristisk statsreligion, och omhuldas av politik och media. Detta trots att alla fakta pekar mot en annalkande katastrof.

 5. De som gillar denna utveckling fortsätter att vistas i det allmänna utrymmet! De fortsätter lydigt att shoppa bort hela lönen så att demokratiska politiker får in momspengar så de kan dela ut dessa till sina importerade horder!

 6. Har ni förresten märkt att debatten om våldtäkter ebbet ut allt mer i media trots att anmälningarna ökat exponentiellt?
  Anledningen är sannolikt att det numera anses ”rasistiskt” av vänstermedia, och att det riskerar att gynna högerkrafter…
  Locket ska på för alla vet numera vilka det är som är överrepresenterade i våldtäkter.

  Det enda PK:iterna verkar bry sig om är Svenska kvinnor och utländska män.
  De verkar vara framtiden, samtidigt ska vita män och utländska kvinnor förtryckas.

 7. Vad gör muslimer i västerlandska länder ?
  Varför kommer muslimer hit om dom inte gillar att kvinnor har den frihet de har här?
  Det är ju muslimska män som inte kan hålla koken i styr utan måste våldta alla kvinnor i deras närhet.

  1. Enda anledningen till att muslimer kommer hit är för att dom är på ett uppdrag som dom blivit manade att göra antingen dom vill eller inte och det är att Islamera landet inget annat. Kolla runt omkring i världen och försök att få en uppfattning om hur islam sprider sig. Varför väller dom in i alla länder som är kristna och rika. Jo för dom själva är inte kompetenta att själva bygga upp en välfärdsstat utan man åker till dom där det står klart och kräver att få lika stor del av det som dom som skapat det. Och när man väl etablerat sig i deras samhälle, ja då börjar det verkliga hotet, för nu ska hela landet konvertera till islam eller gå under.
   Det är ju bara att kolla på varje framgångsrik industrination i världen, alla har det gemensamt att dom blivit invaderade av muslimer. Läs koranen där står det svart på vitt att målet är att hela världen ska konvertera till islam och koranen och innan det är uppnått kommer dom aldrig att sluta. Se du sammanhanget och vad som är påväg att hända,
   Jag personligen är väldigt rädd och jag månar dom som har barn och barnbarn och även framtida generationer, tänk till, är det detta ni vill efterlämnar till framtidens generationer eller vill ni vara säkra på att också dom får en trygg start i livet som vi fick som föddes i början på 50 talet och fram till åtminstone mitten på 90 talet. För därefter har det bara gått utför och vi har långt ifrån sett slutet än.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: