Knivdåd i Göteborg, igen!


21.19 igår måndag fick polisen larm om bråk på Kvilletorget, Hisingen. En man hittades knivskuren på marken och ett antal människor blev vittnen till händelsen.. Den knivskurne mannen  fördes till Sahlgrenska och var vid liv men hade flera skador enligt SVT. Polisen förhör vittnen och enligt dem var det 2-3 personer som sprang från platsen.  Ännu så länge är rubriceringen försök till dråp.

polis


5 responses to “Knivdåd i Göteborg, igen!

 • Ståfräs

  Det är förbjudet att bära kniv i Sverige, hälsar Centerkorken, (visst ja det gäller BARA Svenskar), vi är ju inte rasister, förlåt

  Gilla

 • Ingemar

  Det var säkert nån svensk fiskare som av vana att sprätta upp fiskar fick för sig att missbruka sin kniv ………. Nu är det bara de utländska brottslingarna som springer omkring knivbeväpnade !!!!!! eller värre !!!!!!

  Gilla

 • dooch

  Tung statlig indoktrinering får kvinnor att döda sina egna barn i livmodern, import av frigående sexslavar från Tredje världen där t.o.m den fulaste feministh*ran med råttfärgat hår blir en statusblondin för babben att visa upp. Är det så jävla konstigt? Kvinnor är hjärntvättade, de flesta män med för den delen.

  Gilla

 • håkan

  Suck !! Sverige har aldrig varit säkrare enligt PK nissarna !!! Men 75% av sverabia vill ju ha det så här !!! Varför ???

  Gilla

  • Mia

   Det uttjatade citatet gäller inte längre, det har de som en gång sade det försökt förklara men det tycks inte hjälpa.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: