Äntligen – BREXIT!

Inatt röstade det Brittiska parlamentet för ett OK att gå vidare med Brexit. Rykten gör gällande att ansökan kommer att lämnas in till EU om utträde redan idag. Som sagt bara ett rykte men nu när Stor Britannien fullföljer så väntar vi bara på att fler länder skall följa med. Det är ju detta slutgiltiga från parlamentet vi väntat på, eller???

swexit

20 thoughts on “Äntligen – BREXIT!

 1. Hoppas vi hoppar på, och ser om vårat eget hus……främst nu när vi har mögel, råttor och stora hål som blir större för varje dag.

  Grunden är bra, men man bör börja i toppen på huset och byta ut det dåliga.
  Först då kan vi ha nått bra å bygga vidare på.

 2. De enda jag vet för ögonblicket, som stöttar Nederländerna är Danmark. Så åter heder åt danskarna och så vad med svenskingarna. Vem stöttar dom? Inte blir det Nederland i.a.f. det är en sak, som är säker. Dumsvenskarna di fege rullade ut den röda mattan för despoten Erdogans utsända propagandister. Det är detta, som är swinjas demokrati. Glöm inte allas värde: En åsna är lika mycket värd, som en stor professor. Min slogan är: Nästan allt vad svenskingarna rör vid. Går ad helvede till!

 3. O T
  Mer trevligt från UK, helt underbar liten jack russel vilken livslust !
  Titta och bli glad !

 4. Jag hade önskat att jag kunde rösta på ett annat parti än SD men det går inte ,när jag hörde kukskallen Reinfedlt säga att han skall bestraffa människor ,varför då?jo för att dom röstade fel,och han gjorde slag i saken genom en idiotöverenskommelse med Mp och där med förstörde hela landet ökade på hatet polariserade hela befolkningen och skapade den kaos som vi ser idag ,Jag skall bestraffa befolkningen ,hur illa låter inte det
  jag skall bestraffa folket som röstade fel säger den jävla dåren ,då är frågan till liberalerna .Är det ett sådant samhälle som ni vill ha ? Flytta då för fan till Turkiet och Erdogan för där hör ni hemma ,där bestraffar man befolkningen för det ena efter det andra eller någon annan dysfunktionell arabstat .
  I en demokrati bestraffar man inte någon som lagt sin röst fel
  Efter kukskallens hat tal så bestämde jag mig för att rösta på SD i hela resterande delen av mitt liv ,det är mitt sätt att straffa kukskallen tillbaks
  Man borde öppna en utredning av hans gärningar och se om det är landsförräderi eller makt missbruk

  • Glöm aldrig att det var Palme som drog igång eländet 1975 då folket blev överkörda när det beslutades att Sverige skulle bli mångkulturellt.

  • Han är vår enskilt största samhällsförstörare även
   om den nuvarande av ren inskränkthet försöker
   att överträffa honom.

  • Istället för att bestraffa denne fähund, så får han
   sitta med i mys program i våra TV kanaler, såsom
   Skavlan, Bingolotto, Go kväll och så vidare,

   Ta till exempel Skavlan, där idioten fick närmast
   harmlösa frågor, och jämför hur Idioten Skavlan
   uppför sig när Jimmie Åkesson var gäst i programmet?

   Men det visar också på vilken Agenda Våra vanligaste
   TV kanaler har!

  • Väl talat. Reinfeldt, en rabiat samhällsförstörare, med välbetalt bankjobb numera, hm. Han, Löfven och fler borde åtalas och stå till svars för vad de gjort svenska folket.

   Här är en bra intervju med Bullerby Bosse.
   http://kimmoa.se/rn/visa?UID=12934456&HTTPS=1

   På frågan hur de ansvariga för förstörelsen ska ställas till svars, svarar han:

   ”– Oavsett måste samtliga ställas inför rätta. Detta är för övrigt mycket enkelt: håll dem kollektivt ansvariga för alla brott som har registrerats under kod 291. Löfven och Reinfeldt skall för övrigt prövas och dömas som om de personligen hade begått dessa. Offren, det vill säga svenskarna, förtjänar upprättelse, och eftersom etablissemanget vägrar att hålla de verkliga förövarna skyldiga, så faller det sig naturligt att skulden istället förläggs på de ytterst ansvariga: våra egna politiker och ägarna av de stora mediehusen. Deras brott är långt värre än vad Wennerström och Bergling begick, och straffen måste återspegla detta som en varning för framtiden så att kommande generationer aldrig glömmer vad dessa folkbrottslingar gjort.”

  • Värt att notera, tycker jag, att den ”mannen” har både jude, zigenar och negerblod i sin kropp som utstrålar fullständigt hat mot alla vita europeer.

 5. Det var ju bra att beskedet kom innan valet Holland det stärker nog ”vårat gäng”Jag sätter en tunna skit på att Geert Wilders tar hem segern med jätte marginal iHolland håller vänstern med Geert Wilders i mångt och mycket och kallas för ett politiskt parti ,medans dom kallas för höger poppulister höger extremister främlingsfientliga nyfacister nasister rasister
  av svensk media för att media tror att dom får svenska befolkningen att tycka likadant ,men där fick dom fikon ,liberalerna ägnar hela sin tid till att hitta nya nedsättande tillmälen (dom gamla är nu urvattnade)Medans vårar lag vill diskutera sakfrågorna med invandringen

 6. Det absolut bästa för världen vore om man skrotade EU helt och hållet.
  Det är ju ändå bara en klubb för ömsesidig beundran hos miljardärer.

 7. Efter Brexit så kommer Frankrike att lämna!

  Sedan är det bara Tyskland kvar av de tre stora!

  Skall då Sverige förbli ett lydrike till Tyskland och fru Merkel?

  Tror inte det!

 8. Sverige kan inte lämna EU så lätt. Det skrevs in i grundlagen att Sverige är och ska förbli medlem i EU. Sök t.ex. efter: kuppen mot grundlagen

 9. Men innan Swexit så måste vi rensa ut alla asylsökande enligt Schengen
  Så vi inte sitter med svarte Petter

Kommentera