Stäng

Expressens Thomas Mattsson vill inte ha besök av mångkulturen

MEDIA. Bechir Rabani från Megafonerna och Sanna Hill gör hembesök hos Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och hos reportern Diamant Salihu. 

Expressens samarbete med kriminella våldsbejakande vänsterextremister för att upprätta ett åsiktsregister över tusentals svenskar var bara början. Sedan följde hembesök och uthängning med namn och bild av icke-offentliga personer – att ha “fel åsikt” är tillräckligt enligt Mattsson som samtidigt skyddar samma uppgifter på våldtäktsmän och mördare.

24 reaktioner på “Expressens Thomas Mattsson vill inte ha besök av mångkulturen

 1. Han kommer från M e g a f o n e r n a ! Förväxla inte det med obskyra Megafonen, nära vän till AFA och liknande. Bra gjort, mannen! Så taskiga hus Mattsson och Diamanten bodde i!

  1. Stort FÖRLÅT!!!!!! Visste inte & skäms av min okunnighet. Jag har lärt mig nu. Jag lovar!!!

 2. Underbart klarspråk och ett mycket viktigt demokratiskt agerande av Bechir Rabani och Sanna Hill.

  Toppen. Detta gillade jag.

  1. Thomas Mattsson är en sån j-a odugling så att han kan inte sätta upp en tavla rakt eller såga till en list och spika fast ännu mindre byta huspanel eller rensa en hängränna. Något omanligare kan man icke hitta. Jag slår vad om att han även har en micropenis med bara en liten knopp som sticker ut. Gud vad jag önskar att han dör på ett eller annat sätt fortast möjligt genom olyckshändelse, genom egen försorg eller annans.

 3. God tanke att besöka dem som besöker andra
  pga ”felaktiga” åsikter.

  Är det någon som har adresseerna ?

 4. Det skulle vara intressant att veta vad Bonniers ställer för etiska krav på sina chefredaktörer.

  1. Tror du på fullt allvar att Bonnier har några högre etiska värderingar? Det är ju kanske den mest lögnaktiga och vidriga släkt av det släkte som självaste Martin Luther varnade för. Lögn, bedrägeri, förräderi, ränker, plundring och ond bråd död är deras signum. Jag tycker inte man ska bli förvånad när man ser vilka Satan själv väljer ut som sina hejdukar.

   1. Jaså, där kom det fram ett gammalt nazist as. Är du så urbota korkad att du tror på gamla nazistiska floskler om judar. Du skulle skämmas gubbstrutt.

 5. Tomas Mattsson är tillsammans med alla dom andra svenska mediala dögrävarna en samhällsfara!
  Men dom som lever på lögner är naturligtvis också livrädda för sanningen och sanningen vinner alltid, förr eller senare!
  JR

 6. Nej så fungerar en tvättäkta fegis, att utsättas för
  dom metoder som han och hans anhang utsätter
  andra för det gillas inte av denne ynkrygg?

  Bechir Rabani- Tomas Mattsson 100-0!

 7. Den som ger sig in i leken får leken tåla !! Men inte för journalister !! Mattsson ropa på mamma ”ja vill inte va med längre ,dom är dumma me mig ” !!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: