Man skjuten utanför gatukök i Malmö – klockan 16

INVANDRARVÅLD. En man har hittats skjuten i Heleneholm i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. Mannen hittades utanför ett gatukök på Ystadsvägen strax före klockan 16. Han har förts till sjukhus med okända skador.

Mannen fick vård på platsen eftersom han blödde kraftigt. Ingen misstänkt gärningsman är gripen.
– Vi pratar med vittnen. Det är mitt på dagen, så det är många människor på platsen, säger Calle Persson, kommunikatör vid polisen i region Syd och fortsätter – Utredningen får väl visa hur det har gått till, men generellt kan man väl säga att en skottlossning klockan fyra på eftermiddagen inte är så bra ur säkerhetssynpunkt.

-Pettersson hör Henrik Schyffert säga ”Var inte rädda”, Magnus Betnér fyller i ”Sverige har aldrig varit tryggare, Jerzy Zarnecki påstår att våldet minskar och inrikesminister Ygeman menar att vi misslyckats med att tala om för babbarna att man inte får mörda i Sverige…

Malmö har utsatts för 17 skjutningar och mord hittills i år. Ingen av de media som bedriver bedriver en trovärdighetskampanj nämner det faktum att det är babbar inblandade i samtliga.

Nåväl, vi får se det positiva. Malmös läkare börjar bli duktiga på skottskador om det nu är positivt…

Heleneholm Gatukök, där den senaste skjutningen hände…

11 thoughts on “Man skjuten utanför gatukök i Malmö – klockan 16

 1. Här kan man tydligt se vad som är det stora felet med Sverige och vad som behöver göras!

  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/en-man-gripen-for-dubbelmord-i-kista/

  ”Den 29-årige mannen som greps i natt är tidigare brottsdömd i Sverige. 2006 fick han villkorlig dom för grov stöld – under tiden han avtjänade straffet försökte han råna en Coopbutik.

  Han och ytterligare en man pistolhotade butiksbiträdet – men tack vare butikens rånskyddssystem var kassan i princip tom. 29-åringen och den andre mannen avslutade det hela med att slå butiksbiträdet medvetslös och fly.

  Han dömdes till fängelse i ett år och fyra månader för försök till rån, i såväl tings- som hovrätt.”

  Vadå försökte råna? Att det knappt fanns några pengar i kassan skall väl naturligtvis inte spela någon roll! Upplevelsen blir väl knappast bättre för butiksbiträdet för det! Men det känns hela tiden som att domstolarna, som består av batikhäxor och andra kommunister, letar efter anledningar att få frikänna eller sätta ner straffet!

  Han var tidigare villkorligt dömd för grov stöld vid brottet. Minimistraffet för grov stöld är sex månader, dessa borde han naturligtvis fått sitta av innan det andra straffet börjar! Vad är det annars för mening med villkorligt?

  Tittar man på grovt rån ser det ut så här:

  ”Gärningen bedöms som grov, med fängelsestraff på mellan fyra och tio år, om våldet varit livsfarligt eller om gärningsmannen tillfogat svår kroppsskada eller allvarlig sjukdom, liksom om synnerlig råhet visats eller den rånades skyddslösa eller utsatta ställning utnyttjats hänsynslöst enligt 8 kap. 6 § BrB”

  Eftersom dom har slagit ner butiksbiträdet borde det inte vara några som helst problem att döma till minst fyra år, om inte domstolarna väljer att, som så ofta, bryta mot lagen!
  Det borde vara åtalbart för domstolen att döma någon till ett år och fyra månader, när han enligt lag, skulle haft minst fyra och ett halvt och då har jag inte tagit med misshandeln av butiksbiträdet som borde ses som grov misshandel, varvid minst ett års fängelse borde dömts ut!

  Många ropar efter hårdare straff, men vad hjälper det när dom som redan finns inte utdöms! Hade han fått tio år för grovt rån, sex år för grov misshandel, fyra år för grovt olaga vapeninnehav och sex år för grov stöld, vilket lagen tillåter, hade dom nog inte skattat åt polisen längre!

  Tittar vi på den juvelen som avrättades förekommer han under 19 avsnitt i belastningsregistret och började sin våldsamma bana genom livet som 15-åring.

  Alltså dömd i snitt två gånger om året!

  Som ni ser, man behöver inte grubbla över varför det ser ut som det gör i Sverigeistan!

 2. Sagt av ”smarta” Mona Sahlin.
  ”Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.”
  Källa: Expressen den 26 juli 2002.

  ”Arbetslösheten drabbar tydligast och hårdast dem som blir utan jobb.”
  Mona Sahlin som biträdande näringsminister i en debattartikel i Aftonbladet den 1 februari 1999

  ”För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem
  bebos av människor från alla världsdelar.”
  Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en debattartikel tillsammans med dåvarande samordningsminister Pär Nuder i Aftonbladet den 16 april 2004.

  Anders Borg Riksdagen 13 April 2011
  ”Utan invandring hade vi stått och stampat på ett jordgolv”

  Fredrik Reinfeldt Södertälje 2006
  ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

  Maud Olofsson Linköping 2011
  ”invandrarna är mer företagsamma än vi svenskar, de är mer högutbildade”

  Göran Persson:
  Om Gudrun Schyman i ”Ordförande Persson”: ”Det är en person jag aldrig skulle lita på om det blev kris för landet. /…/Hon får ett våldsamt utbrott mot karlar i allmänhet och skriker att ni ska inte tro att ni kan knulla runt hur som helst. Det var ett mycket märkligt utfall.”

  Göran Persson:
  Om sina kollegor i tal till elever på Komvux i Norrköping: ”Jag leder inte världens mest briljanta regering. Statsråden tillhör inte den yppersta intellektuella eliten /…/.”

Kommentera