18 års fängelse för muslimer som kastade kristna överbord till en säker död


ISLAM. En domstol i Palermo har dömt sex stycken asylsökande ”båtflyktingar” till arton års fängelse vardera för mord på nio kristna migranter som man låtit knuffa överbord för att drunkna i Medelhavet. Åtta muslimer frikändes. Åklagaren hade dock yrkat på livstids fängelse för vad denne menade var ett religiöst motiverat dåd, skrev italienska medier den 20 februari men den nyheten har svenska hatmedier ännu inte snappat upp. 

Det var  i april 2015 som båten med mestadels afrikanska asylsökare lämnade den libyska kusten med sikte på Italien.

TIDIGARE 2015-04-16. Muslimer kastade kristna överbord på flyktingbåt

INVANDRINGEN. Varenda mediekanal talar just nu om flyktingtragedierna som sker när asylsökande försöker ta sig över Medelhavet i icke sjödugliga båtar.

En av de många båtar som korsat Medelhavet och ankom till Palermo på torsdagen innehöll både kristna och muslimer. Då muslimerna fick veta att det fanns kristna ombord, utbröt bråk och 12 kristna kastades överbord.

15 muslimska asylsökande från Elfenbenskusten, Senegal och Mali har arresterats och kommer åtalas för mord med religiösa motiv. De som kastades överbord var från Nigeria och Ghana.

-Pettersson tvivlar på att det kommer att väcka någon större uppståndelse bland svenska PK-media, tittade på SVT1 Nyheter klockan 18 och de nämnde att italienska medier rapporterar om många flyktingar som har drunknat men inget om muslimer som dränkte kristna, men våra pensionsräddare är väl fridlysta…

2015-04-16_1740 2015-04-16_1738

Intependent


12 responses to “18 års fängelse för muslimer som kastade kristna överbord till en säker död

 • Stromboli

  Det var ju något positivt i det vidriga som sker i islams namn, ja inte att de kristna mördades men att rättegången skedde i Palerno, där har de ju rutin på att dömma maffian !

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Värdegrunden”, värdegrunden betyder bara på Feministspråk att Muslimer och Islam är mer värda än Svenskar.

  Gilla

 • OPeter

  Finns det något och tillägga vad vi kristna betyder för vissa muslimer !!! Men absolut , bara fortsätt och ta hit dom till Europa så får våra barn och barnbarn det bra i framtiden . Aldrig kommer så många människor få en orsak att tacka sina förfäder för en totalt havererad världsdel !!!

  Gilla

 • Mohammed

  Nu jäklar blommar löken
  Aftonslasken skriver;Väpnat rån mot bingohall och polisen lämnar ut signalement på två mörkhyade personer ,Negrer alltså rånarnegrer alltså
  ro ro till fiske skär inga negrer finns det där nu är det gott om roddare ute

  Gilla

 • Mohammed

  Här i Sverige hade dom inte ens blivit åtalade det hade hetat att dom stackars små stackars stackars ”barnen” beskylls rasistiskt islamofobiskt främlingsfientligt nazistiskt facistiskt av mörka krafter för att ha kastat kristna i sjön och dom skulle få skadestånd för det och alla dessa ”barn” skulle få ta hit sina fruar och barn och leva lyckliga i alla sina dar på vår bekostnad barnbidrag bostadsbidrag socialbidrag bilbidrag klädbidrag matbidrag pensioner och de barn som beskyllts för döda kristna skulle även dom få barnbidrag för sig själva och alla avkommor i tio generationer framåt skulle leva på bidrag och bränna bilar och kasta sten och hata svenne ,,och fan ta den som inte älskar dessa barn ,ja dom får Thomas Matsson efter sig och hängs ut i hans skitablå

  Gilla

 • Hönsmamman

  OT
  det är svält på riktigt i områden I Afrika. T ex Somalia. Det visas bilder av människor som är undernärda. Det finns även somaliska kvinnliga läkare.
  Förstår inte hur unga välfärd män kan få asyl i Sverige. De borde vara hemma och hjälpa till.

  Givet att många i gruppen somalier inte bidrar på statens plussida ekonomiskt så borde de av egen insikt eller med statens hjälp resa hem så att deras landsmän i stället kan få mat och medicin genom att de får hjälp i stället för att vi kastar ut pengar på människor som inte bidrar till vårt samhälle. Där kan de dessutom redan språket och det finns gott om enkla jobb?

  Detta är ett vansinne som pågår?
  Vad är det för människor som inte åker hem och hjälper sina landsmän i hemlandet?

  Gilla

  • Hönsmamman

   Välfärd ska vara välnärda.

   Gilla

  • Sven-Erik

   Hur många barn, mödrar i de svältdrabbade länderna kan den svenska feministiska stormakten hjälpa istället för att göda de redan välnärda unga männen (<47 år) somalier, syrianer, irakier, afganer m.fl.
   Ni som kan språket – åk hem – hjälp till. Ni som fortfarande är män och inga desertörer. Stoppa krigen som är orsaken till fattigdom och förstörelse. Då blir ni hjälaer och då kommer vi många små hjälpa er.

   Gilla

 • Ingemar

  De kommer sannolikt aldrig att ”snappa” upp den heller, efersom nyheten strider mod deras och diktaturens agenda, muslimska migranter är alltid OFFER, vad som än händer !!!!!!

  Gilla

 • Erik Bergman

  Men det är ju muslimerna som kastade de kristna överbord som är offren. Vem vet vad de har varit med om.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: