Ingen vågar bygga i Rinkeby!


Polishuset i Rinkeby är försenat och kommer att bli ännu mer försenat eftersom ingen vill bygga där. Stöldrisken är en orsak. Det blir för dyrt med dygnet runt bevakning. Rädsla för arbetarnas säkerhet är en annan. Man räknade med att det skulle stå klart till sommaren men det kommer inte att hända. Inga anbud har kommit in och slutdatumet för upphandlingen skjuts upp gång på gång. Huset som skall byggas om var tidigare ett ålderdomshem och ägs av familjebostäder. Frågan är om det blir en ny polisstation i Rinkeby utan att någon form av sanering görs först!?!    SVT

Tidigare om Rinkeby får ny polisstation med 250 anställda…


18 responses to “Ingen vågar bygga i Rinkeby!

 • Billy Boy

  Inrikesminister Anders Ygeman (S) träffade 2016-02-05 blåljuspersonalen från Räddningstjänsten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och polis för att diskutera hoten och våldet som personalen ofta blir utsatta för.

  Ygeman sa: ”Min uppgift är att ta in det som har gjorts och få ett par åtgärder på hur man ska jobba med hot och våld. Vi vill bland annat öppna en polisstation i Rinkeby med 200 anställda och öka närvaron i utsatta områden.”

  En av lösningarna är bl a …citat: … att få ”strulputtarna i förortsområdena” att prova på att vara brandman och på det sättet öka mångfalden på de som vill bli brandmän. Slut citat
  OBS! (Publicerat REDAN fredagen 05 feb 2016)

  Aftonbladets nyhetsreportage kan ni läsa på länken nedan:

  http://unvis.it/http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22215366.ab

  Då tänker man tydligen ta itu med Rinkeby. Kvar är då att återta kontrollen över endast 54 s. k. ”No-Go_Zoner” på många fler platser i resten av Sverige.

  Kolla gärna in Kriminalpolisens rapport från november 2014 som visar alla 55 s. k. ”No-Go-Zones (inkl Rinkeby) på länken nedan. Kartor över de aktuella problem-områdena visas i slutet på rapporten:

  http://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Kriminella%20natverk%20med%20stor%20paverkan%20i%20lokalsamhallet%20Sekretesspr%2014.pdf

  Under tiden 2016-02-05 till dagens datum 2017-02-11 så har det blivit ÄNNU MYCKET VÄRRE än det var för över ett (1) år sedan och någon polisstation i Rinkeby är fortfarande inte i sikte.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Evakuera, lagför, jämna med marken.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Evakuera? Du menar repatriera väl?

   Gilla

   • Mr Jordan

    Ja, de som inte har rätt att vistas här, ska givetvis ut. Det finns också givetvis ett före, under och efter, vi ska inte överdriva. Vanlig dagtid är det relativt lugnt i dessa områden, ganska odramatiskt. De som jobbar kontorstid har det lugnt, vill säga. Det finns pensionärer, barnfamiljer och studenter. Sedan finns det en liten klick som förstör precis allt. I sammanhanget liten men med alltför stort inflytande. Nu talar jag i rent generella termer. Tyckte t.ex. inte att Husby var så märkvärdigt, spenderade några nätter där. Ett år senare så är det upplopp. Det finns givetvis allmänrådande patriarkala strukturer, kriminella och knarkare.

    Gilla

 • Pica pica

  Logisk utveckling anser jag. Nu börjar de få till sina no-go-zoner som i hemländerna.
  En imam i Rinkeby gnäller att ”de har rätt att känna sig trygga”? När inte ens polis och brandkår kan fara dit för att hjälpa utan att man kastar sten på dem. Jag tycker att imamen ska hålla en skarp fredagsbön för de är ju deras egna som raserar deras bostadsområden.
  Snart sitter de utan samhällsservice i ”sina” områden. Hoppas de är nöjda då.

  Gilla

  • Kurt

   Ingen samhälls service, Det kanske få dem att tänka på hemresan när man inte längre rundsmörja dem eller blåsa socker i röven på muslimerna. För då kan de ju lika gärna stanna hemma.

   Gilla

 • Involuntarium

  Troligen är det dags att ta in projektledare som är vana att driva projekt i Mellanöstern och Afrika! Svenska och utländska storföretag brukar hyra in mycket, mycket, mycket hårdföra, tungt beväpnade projektledare, när större projekt genomförs i de länder därifrån de till Sverige invällande horderna av asylturistparasiter kommer! De här projektledarna bär vapnen helt synligt ute på projektplatserna, jag lovar ingen vågar opponera sig eller hitta på något djävelskap! Ifrågasättande, lathet, stöld eller annat djävulskap slutar obenhörligen med ett varningsskott genom huvudet! Svenska folket ska ha djävligt klart för sig att ”inget är vad det synes vara!”

  Det går antagligen att få tag i sådana projektledare även i Sverige! Vi är ju ändå snart där, ja precis i det läget att det inte går att lämna någon arbetsplats obevakad! Det har redan börjat och det eskalerar ständigt! Vi har redan runt 55 No Go zoner i Sverige! Precis sådana områden utomlands där större projekt genomförs med riktigt hårdföra projektledare utan några som helst skrupler eller spärrar!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

 • Involuntarium

  Skylten över Rinkeby torg, tycker åtminstone jag påminner om en annan skylt i historien men budskapet på den skylten stämmer inte in på Rinkeby!

  Skylten jag tänker på har något med ”arbete …. ” att göra men int fan stämmer väl det med Rinkeby! Borde istället vara ”bidrag ….” stämmer betydligt bättre!

  Jojo historien upprepar sig! Det har den alltid gjort oavsett vad människan tycker och förfasar sig för och över! Inget nytt under solen egentligen!

  250 ordningsmaktspersoner i arbete på ca 16 000 personer! Jojo det gör att det går 1 ordningsmaktsperson på, ja låt oss se 64 personer inkl. kvinnor och barn! Tja det lämnar väl sitt klara och tydliga budskap, kriminaliteten bland de invällande horderna av asylturistparasiter slår alla tidigare rekord! Inte tu tal om den saken? Rätta mig om jag har fel!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!!!!

  Liked by 1 person

 • Nils Dacke

  Nu kanske till och med PK-sekten accepterar uttrycket no/go zoner även om bär emot.

  Gilla

 • Bosse

  Tänk dig när Trump får höra detta.Vad ska då dvärgmuppen Morgan skriva och förneka till amerikansk media? Byggfacket har ju nyss sagt att det är 99% män i branschen så man kan inte säga att det är fega kvinnor. Nu sitter dom i en rävsax, om dom ska få till en lögn om detta. Jag har aldrig någonsin hört ett land där man inte vågar sätta upp en byggnad i ett område därför att dom som bor där är för farliga. Detta måste vara unikt för ett land som inte är i krig.T.o.m vi som bor i landet kan inte tro att det är sant. Detta är en sån stor sak att hela världen bör få veta det. Speciellt nu när den ena dementin efter den andra har kommit från regeringen att Sveriges problem är en lögn.

  Gilla

 • br

  Tänkte på en sak.vi får bara ett liv här på jorden(förutom religiösa människor som har evigt liv).vi svenskar kunde fått ett fantastiskt liv här i sverige.tack vare våra hårt arbetande förfäder.nu blev det inte så bara för att våra politiker förstörde våran tillvaro med ansvarslös invandring.
  Jag förstår mig inte på invandringen de sista 30 åren.trodde de att araber och somalier skulle arbeta på fabrik och sköta sig som finnar,Jugoslaver och greker gjorde när de kom på 60~70 talet.vi svenskar får ju inte ut något positivt med denna invandringen som skett ifrån mellanöstern.de jobbar inte,de ska ha sjukvård,samt tandvård.gratis då förstås.de våldtar våra döttrar.de rånar,skjuter,bränner bilar,misshandlar och rånar våra gamla människor.skjuter ihjäl andra dagligen.jag förstår inte vad som lockar våra idiotiska politiker!?varför förstöra världens finaste land? Idag är sverige en soptipp.världens avskrap dumpas här.det var inte så här våra förfäder tänkte det skulle bli när de bla plöjde sina åkrar med bara häst/oxar.de slet för att ge oss en bra framtid.sen vet vi hur det gick.vi får vara rädda hela livet.det här kommer aldrig gå att fixa.redan nu är invandrarna fler än svenskar i malmö bla.de förökar sig som råttor och vill införa islam här i sverige.moskéer har redan byggts.nu skuts det ihjäl ett par personer varje dag..hur kommer det vara här om 20 år!?!? Lär inte bli bättre.då är jag 68 år.då är det nog inte möjligt att gå ut ens på dagen.fy f~~n vilka politiker vi har i sverige.endast Sverigedemokraternas politiker är nåt att lita på.

  Gilla

  • Grune

   Det måste helt enkelt vara något allvarligt fel i huvudet på våra kära sossar, när dom inte begriper att 3-4 miljoner SVENSKAR absolut inte vill ha med dom att göra och att fler och fler går över till SD.
   Jag skall tala om för dom vad som är orsaken till detta.
   SD använder sig av någonting som kallas för POLITIK, det borde sossar och övriga 7-klövern slå upp i ordboken och ta reda på vad det är.
   Som det är nu så är det bara SD som använder detta och resten har släpat in en jättestor sandlåda i riksdagshuset där de sitter och jollrar och leker med sina likasinnade bebiskamrater.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Ta in ett polskt byggbolag med några hundra byggjobbare så blir det nog ordning runt bygget.

  Gilla

 • Jhonsson

  Enligt centerpartiet finns det otroligt många entreprenörer bland nysvenskarna. Det kanske vore bra att anlita en sådan ”firma”, de vet antagligen hur det man gör för att skydda sig själva och sina ägodelar.

  Gilla

 • Blodsven

  Funkar inte byggfackets och feminiztregeringens fittmössor helt plötsligt i vårt underbara mångkulturella land??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: