8 thoughts on “Internationella kvinnodagen………..

 1. Till kvinnorna i Iran och den övriga muslimska världen vill denna lilla grupp ”feminister” framför sina varmaste lyckönskningar på den Internationella Kvinnodagen den 8:e mars 2017 … och de passar samtidigt på att redan i förväg tillönska sina systrar världen runt en riktigt trevlig och kristen Glad Påsk! den 16:e april 2017.

  https://janmilld.files.wordpress.com/2013/03/gladpask.jpg

 2. I Sverige ser vi tydligt hur hycklare agerar, idag hålls förmodligen många
  tal om att kvinnorna ska upphöjas, men hur agerar dessa hycklare när
  det sker våldtäkter och massvåldtäkter till största delen utförda av gossar
  som kommer från regioner där dom inte hycklar med att kvinnor är lägre varelser. Men då håller hycklarna tyst, eller så gör dom som när våldtäkten på Gotland ägde rum på en handikappad rullstolsbunden tjej, man skickar dit en stor polisstyrka, ja för att skydda förövarna??

  Många av dessa är samma personer som idag lotsas att hylla kvinnorna på internationella kvinnodagen?

 3. Ja, var är alla de som säger sig värna om kvinnorna? När får vi se FI och andra PK-maffiosos höja rösten mot förtrycket?

  Istället ska vi lära oss mer om ”friheten” som dessa trasor ger.

  Här på ett bibliotek i Kalmar, när detta ifrågasattes blev svaret från kommunen:
  ”Det bedrivs ingen propaganda på biblioteket. Däremot är vårt uppdrag bland annat att sprida information och stödja bildning.”

  Jaha, vi ska utbildas i hijab..? Hur vore det om man istället utbildade ”berikarna” i den svenska kulturen?

  http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/02/02/11413092-hijab-en-del-av-islamiseringen/

 4. Apropå kvinnodagen! Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, hade SD troligen haft majoritet i Riksdagen efter förra valet!

 5. Det går snabbt utför i Sverige också. Tjejer och kvinnor, lås in er hemma eller ta på er hucklorna och hoppas att er förklädnad som muslimska kvinnor inte ska avslöjas för att i bästa fall undgå våldtäkt, rån och misshandel. Tjejen nu senast i Linköping blev våldtagen, knivskuren och rånad.

 6. I År 2017 så hjälper svenska regeringsledamöter till att normalisera detta förtryck genom att klä ut sig till påskakärringar och slicka röven på Irans förtryckarregim.

Kommentera