Apropå Johaug´s doping…….


Nu när det internationella skidförbundet (FIS) överklagat den korta domen mot Therese Johaug är snacket igång igen fast på en annan nivå. FIS var tvungna att statuera exempel. Kritiken har varit massiv mot att norrmännen behandlats annorlunda och detta måste markeras. Samtidigt har Ryssland fått lite plåster på sina sår. Den finska skidbasen menar att hon blivit offer för att reparera skadan efter FIS korruptionsskandal. En annan sida av det hela är advokatkostnaderna som kommer att skjuta som en raket i luften och kommer att kosta Therese stora belopp?? Va? Norska skidförbundet betalar, Therese klara sig med endast förlorade sponsorer.     Verdens gang

johaug-jpg


13 responses to “Apropå Johaug´s doping…….

 • FINSPÅNG

  Med tanke på den läktardoping som idrottsförbundet bjuder in till genom att sälja å låta folk sitta å dricka pilsner i idrottsliga sammanhang tex fotboll så äre bara löjligt,snacka om dubbelmoralspatos,,,sila mygg och svälja kameler dä ä den pryda antidopingrörelsen bra på…

  Gilla

 • Mas34

  apropå felstavningar….apropå ska det väl vara…?
  stava(r) finns inte bara i skidåkning..

  Gilla

 • upptillkampnu

  Själv skiter jag fullständigt i allt vad idrott heter.

  Gilla

 • Grune

  Nu har all idrott kommit dithän att det förekommer doping där.
  För att kunna vinna med en tusendels sekund så måste man dopa sig och det är vanligare att utövaren är dopad än odopad.
  Skulle alla som är dopade stängas av så blev det bara amatörer som nyss börjat med sin sport kvar, för dom har inte fattat ännu att man måste dopa sig för att vinna

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Tycker det gått till överdrift, hon använde en läpp-salva det är allt, en liten försumlighet men framförallt från hennes läkares sida.
  Norge är bra på skidor och det tycker jag är kul, Sverige har många bra skidåkare också.
  Vi är bröder och systrar våra folk – Norge och Sverige!

  Gilla

 • SvenskMan77

  Är det inte ett jävla tjafsande om dessa norrmän.
  Dom har outsinligt med pengar därför vinner dom allt.
  Dom kan nog köpa vem som helst.

  Gilla

 • ossie

  Märkligt att norska förbundet ska utmäta straff. Sen verkar ju 13 mån tillrättalagt för att hon ska kunna komma tillbaka lagom till OS. enda rätta är ju att opartiska int. förbundet ska utmäta straff. Har inte hört att ryska eller finska förbund utmätt straff för sina fuskare.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Den som kommer i mål efter 3 hårda mil i högsta tempo utan att vara mer andfådd än jag när jag gått fram-och-tillbaka till brevlådan, ÄR DOPAD.

  Andra skidåkare ligger på marken, genomblöta av svett och flämtar för livet medan de norska primadonnorna har perfekt make-up och ler som fotomodeller till kameran.

  Gilla

 • thojak

  FIFA har inget med skidåkning att göra, det är fotboll de sysslar med. FIS heter skidåkarorganisationen. Ändra detta a.s.a.p. !
  I all välmening, ok ? 😉

  Gilla

  • Jhomsson

   Lägg ner alla större tävlingar! Gissar att de flesta, som vinner är dopade på ett eller annat sätt. Minns att en idrottsläkare för många år sa att det är svårt att påvisa dopning, om man inte vet vilken drog som använts. Kommer nya medel hela tiden. Räcker med SM. Jag jäkligt trött på att i TV sedessa frustande skidåkare med fradga runt munnen ramla omkull, när de passerat mållinjen.

   Gilla

  • mari svensson

   Självklart!!! Huvudet var inte vaket ännu. Tackar

   Gilla

 • gamgubben

  Klart, hon ska ha minst två år för förseelsen. Det är alltid individens ansvar för vad denne stoppar i sig. Att skylla på läkaren borde ge ytterligare 10% på straffet.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: