Afghansk 17 åring


Artikeln nämner tre gånger att denna filur är 17 år gamma!


32 responses to “Afghansk 17 åring

 • Involuntarium

  Spånar fritt, kanske man som sextioåring skulle skaffa sig en ny identitet, ja si så där en minst fyrtiosexårig minskning av åldern skulle ju sitta fint! Fast det är ju det där med ålderspensionen? Å andra sidan så blir ålderspensionen så låg att den antagligen inte täcker livets nödtorft! Tänk att få gå i grundskola, gymnasie, högskola eller varför inte universitet nu när kraven för att bli raketforskare, hjärnkirurg och andra mer avancerade och komplicerade yrken sänks!

  Snart nog, behövs inte ens läsförståelse och skrivkunnighet för att utbilda sig till de yrken som tidigare krävde hög utbildning, troligen finns inget behov av att ens kunna vårt vedertagna alfabet!!!!

  I ”pottryttar” yrket krävs det inte ens att ”pottryttaren” ska kunna kommunicera med ”offret” förlåt det skulle ju vara ”brukaren”!!!!

  Det fanns en tid när statusen för både ”pottryttar” yrket och ”pottryttaren” skulle höjas i landet Sverige! Ingen skulle anställas som ”pottryttare” utan en riktigt rejäl ”pottryttar utbildning”!

  Jo det var ju så att statusen och lönen för ”pottryttaren” hade skräpstatus och lönen var så låg att den inte gick att leva på!

  Jo det var ju i dådtid, precis som i nutid skräpstatus och låglön för ”pottryttare”! Och nu krävs ingen utbildning alls! Det krävs ingen läsförståelse, ingen skrivkunnighet och inget krav på att kunna kommunicera med offren, fan det skulle ju var brukarna, förbannat svårt att hålla reda på om det är offer eller brukare det ska stå! Svårt att hålla reda på med tanke på den vanvård som många offer i vården utsätts för, fan nu blev det fel igen menar ju den vanvård som brukarna utsätts för!!!!

  Helt plötsligt har det tidigare statusyrket ”pottryttare” fått tillbaka sin skräpstatus och ingångslönen sätts så lågt som det bara går! Inte ens en ”pottryttare” med trettio år i yrket kan leva på lönen!

  Jo enligt Den eminenta dåren till arbetsmarknadsminister har ju klassificerat ”pottryttar” yrket till det som kallas ”enklare arbeten” precis som uttalandet om att ”bilmekaniker” är ett enkelt arbete! Hahahohaaaaaahoha vilka förbannade idioter som sitter som folkvalda! Inte den minsta gnutta verklighetsuppfattning, ingen omvärldsbevakning det är ta mig fan mer svagsint än det finns ord för att beskriva de folkvaldas svagsinthet!

  Det märks förbannat väl hur naiva, enfaldiga, svagbegåvade och svagsinta de nu folkvalda är!

  Stefan för fan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Tack för att Du valde Tyskland! För att parafrasera Reinfeldt.

  Gilla

 • Paul

  Ett asylbedragande skäggbarn.

  Gilla

 • Sven Svensson

  Pettersson (och alla andra): Detta är sanning, han är 17 år….fast de glömde nämna att han är född 29 februari! 🙂

  Gilla

 • Lena

  17! 37 skulle jag tippa på!

  Gilla

 • Stromboli

  Den ”trojanska hästen”, mycket mer farlig för Europa än något som vi tidigare upplevt.

  Gilla

 • Hönsmamman

  71 år?

  Gilla

 • age

  Invaderande råttor är svåra att identifiera.
  Vi kan inte ta hand om alla råttfamiljer, som vill ta över det vi byggt upp.
  Se till att råttan får en stark hemlängtan!
  ”Grannsamverkan mot brott” kan vara till stark hjälp.
  Prata med dina grannar; De vill samma sak.
  Organisera men dokumentera inte!

  Gilla

 • Cinna

  Ingen har sådana veck vid ögonen vid 17 års ålder! Han är närmare min ålder, dvs närmare 40 år!!!!!

  Gilla

 • Jhonsson

  Problemet är lätt löst. Ge honom en enkel biljett hem till Afghanistan, så kan ha prata med sin mamma hela dagarna och bli nattad varje kväll. Stackars liten.

  Gilla

 • Billy Boy

  Knappast en afghansk pensionsräddare … snarare en falsk filur som mycket snart kommer att be förbundskansler Merkel att få lyfta pensioner som äkta pensionsräddare (d v s flitiga pur-tyska sådana) har jobbat ihop under en lång följd av år.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Intressant kvalitetsjournalistik att göra ett scoop på att han bara kan prata med sin mamma i Afghanistan via telefon! Nähä! Hur skulle han annars göra?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  17 år! Vidrigt med den här nazismen och rasismen som börjar komma tillbaka i Tyskland!

  I det goda Sverigeistan hade vi naturligtvis låtit honom vara 14 år och därigenom även blivit ostraffbar, så att den lille telningen hade kunnat härja fritt utan påföljd!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Mannen från Afghanistan är minst 45 år kanske 50+ enligt min bedömning, ja vad ska man säga, p.k. är idioter och man måste skratta åt eländet om det inte drabbade Europa så allvarligt…!
  Dessa borde kunna sättas dit för bedrägeri men framförallt en spark någonstans och UUUUUUUT!!

  Gilla

 • Ingemar

  Skulle dessa bedrägerier funka i ett normalt land som t ex Canada, Australien eller USA ???? Finns inte på världskartan !!! Han har ju t o m de typiska ögonrynkorna som normalt tidigast uppträder i 30-årsåldern !!!!

  Gilla

  • Tussilago

   En muslimsk kvinna vill få igenom en ny ”diskriminerings”-lag i Kanada om IISLAMOFOBI!!!! Se freedom report.ca på YT Kevin T. Johnston

   Gilla

 • Katarina Elsässer

  Mina före detta landsmän är lika mycket förda bakom ryggen av sina naiva politiker precis som mina nya.
  Detta är bara som det skall vara eftersom det är helt andra krafter som styr i Europa än våra sk. Politiker och finns det fortfarande någon som tror att vi lever i en demokrati så består den bara av att du lurad till att lägga nonsens lappar i valurnorna.

  Gilla

 • Anton

  Han belagar sig över den dåliga internetuppkopplingen han telefon har. Han kan inte tala med sin mamma i Afghanistan på ett bekvämt sätt längre. Och så kommer denne 36åring o lever på tyska skattebetalarnas bekostnad. Man blir så trött på att socialister inte begriper att de blir lurade och bedragna.

  Gilla

  • Anton

   Ska vara hans istf han.

   http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/855468?programid=3071

   Lyssna på sossarnas partisekreterare hur hon inte kan fösvara sin ideologi på ett enda sätt. Det är dessa människor som leker med vårt liv. Ytterst skrämmande hur lite de vet men ändå vill bestämma. Hur kommer Sverige att se ut med ytterligare en halv miljon muslimer. Om hundra år kommer sossarna att inte att existera beroende på dess okunnighet.

   Gilla

 • SvenskMan77

  ”en gammelman gör så gott han kan” sa farsan alltid..

  Gilla

 • SvenskMan77

  Väldigt sleten 17-åring.. värre än mig på snart 40.. snyft.; (

  Gilla

 • eva

  Varför inte sjunga texten till en gammal visa: ”Fjorton år tror jag visst att jag var……”. Alltid passande i sammanhanget.

  Gilla

  • Thomas

   Ja, varför inte! Vi alla bör kasta våra ID:n och åberopa att vi bara är fjorton år in i absurdum. Sen kan vi vittna för varandra om samma sak, oavsett orsak. Det har många fördelar exempelvis; fri sjukvård, fri tandvård, barnbidrag, straffrihet, osv.

   Gilla

   • Ulli

    Kasta ID och registrera sig på nytt, enda sätt för en svensk(a) att i bästa fall inte behandlas som tredje eller fjärde klassens medborgare.

    Gilla

   • Ulli

    Glöm inte fri kost&logi, pengar till körkortsutbildning, …
    Vi talar om all-inclusive inkl. strafffrihet till noll tariff.

    Gilla

   • Thomas

    Ja, nu kör vi, slogan blir: ”FJORTON ÄR ALLA!” för det är en mänsklig rättighet!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: