Stäng

Byggnads och internationella kvinnodagen

Till alla er byggnadsarbetare som just nu sliter på byggarbetsplatser trots kyla och vind. Det här är era företrädare som just nu sitter bekvämt tillbakalutade på sina bekväma kontor.

Vi andra män hyllar kvinnor varje dag på året och på vårt sätt, inte med något påtvingats feministiskt trams. Det är åtminstone några av herrarna på bilden som ser direkt obekväma ut.

39 reaktioner på “Byggnads och internationella kvinnodagen

 1. Fullständigt staklösa eunucker!!!! Inte konstigt att svenska kvinnor gillar colorerade ballar! Fittmössa Hahahohaaaaaahoha och dessa eunucker företräder hårt arbetande, skattebetalande och fackförenings betalande byggnadsarbetare så förbannat pinsamt att man får lust att söka asyl i något av balt länderna eller Polen!

  Idag är jag innerligt glad att ingen i min omgivning burit Fittmössa, hade någon av manligt kön klivit in på min arbetsplats med Fittmössa hade det omgående blivit lunchdags! Hade troligen stängt ner arbetsplatsen pågrund av det flatgarv som Fittmössan som skyddar reptilhjärnan förorsakat!

  Stefan Löfven respektera folkviljan så här på den stora fittmössedagen och ta din pajasregering och avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 2. Måtte bilden vara fotoshoppad !!?? 15 st Trumpofobiker !! ja nu e de ute med Byggnads ! ………….

 3. Bilden måste vara manipulerad.

  Ingen riktigt man sjunker någonsin ner till femennivå. Aldrig.
  Har aldrig tolererat vare sig fjollbögeri eller apfeminister, har haft turen att de flesta av mina arbets/skolkamrater i det vuxna livet varit rekorderliga fruntimmer som varit vana vid att ha arbetat bland män ute i industrin.
  Det, det är riktiga kvinnor, det. Snackar inte skit eller håller på.

  Vet att de skulle tycka att bilden är vedervärdig.

 4. Lysande kommentarer av er alla. Puss – idén är vänsterfjoller i.USA .ot Trump. Att fackets representanter kränger mössan över hjärnan visar hur lite de tänker. För att placera de på IQ skalan blir det lågt mycket lågt. Billy Boys hyllning till alla kvinnor instämmer jag i. Tilläggas, som gjort, är hyllning till de kvinnor som lämnats kvar, när deras män flytt för sina liv till Sverige och EU.

 5. Jag vägrar att tro på dettta. Det kan omöjligt vara på riktigit utan bilden måsta vara manipulerad på något sätt

 6. Undrar vilka de har fått mössorna av. Är det månne medlämmarna i byggnads som som betalat? Hoppas Trumph ser bilden från sverige, så han får sig ett gott skratt. Sverige förlöljigar vår världsdel. Man skäms att vara svensk.

 7. http://www.blog.brsoftech.com/wp-content/uploads/2016/03/happy-womens-day-2017.jpg

  Jag vill med denna enkla kommentar förmedla min uppskattning och rikta ett uppriktigt STORT TACK till alla kvinnor såväl här hemma i Sverige som i resten av världen, vilka genom sina dagliga och även nattliga ansvarsfulla gärningar arbetar för att åstadkomma en mänskligare och bättre värld i alla länder på vår planet.

  Det handlar om kvinnor i gränslöst många situationer exempelvis som barnuppfostrande husmödrar, som yrkesarbetande inom sjukvård & omsorg, som lärare i skolor, som hjälpsamma värdinnor på flyg, tåg mm osv, osv och ofta under svåra förhållanden kämpar mot orättvisor och ofrihet. Alla ni underbara kvinnor här på Petterssons blogg är självfallet inkluderade. Så … Ingen nämnd och ingen heller glömd!

  Denna bild från sjukvården får representera er allihopa!

  http://media.24files.se/24blekinge/uploads/sites/5/2017/03/6826c8444edeb659b68ff9a238f5d901-1024×683.jpg

  Tillönskar er alla stor … Lycka och Framgång … var ni än finns!

 8. Vad katten är det som händer!

  http://www.alingsaskulturhus.se/sites/default/files/styles/node_teaser/public/event/pussyhats_onsdagarenans.jpg

  Byggnads helmanliga styrelse hånas – efter ”pussy hat”-bild

  När fackförbundet Byggnads helmanliga styrelse valde att stötta kvinnor med så kallade ”pussy hats” ledde det till blandade reaktioner. Nu får de stark kritik från flera borgerliga politiker.

  – Det är genant, säger Jessica Polfjärd (M), Moderaternas gruppledare i riksdagen.

  Istället för att bära rosa mössor och tala om att branschen består av 99 procent män borde de försöka göra något, menar hon.

  – De borde ställa sig frågor hur de attraherar fler kvinnor till yrket och hur de kan få fler att engagera sig.

  Även centerledaren Annie Lööf har kritiserat Byggnads. På sin Facebooksida har hon själv lagt upp och kommenterat den.

  ”Att Byggnads förbundsstyrelse – alla män såklart – väljer att posera på gruppbild i dessa mössor istället för att göra skillnad i verkligheten är tondövt. Särskilt en dag som denna”, skriver hon.

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/3aVaM/allianstoppar-rasar-mot-byggnads-bild

 9. Det tramsigaste jag sett på länge, hade jag varit medlem i Byggnads hade jag lämnat in min utträdesansökan på stört.

 10. Vill kärringarna bara sitta i styrelserummen eller vill de vara med och sota skorstenar och springa runt sopbilen också.

 11. Finns det fortfarande någon som tar fackhelvetet på allvar? Dessa fåntrattar skall alltså företräda en stolt yrkesgrupp. Fy fan vad vidrigt…

 12. Ett gäng gubbar som tror sig vara feminister. Var är alla kvinnliga ombudsmän? Hur vore det att se om sitt eget hus istället för att klä ut sig till pajas?

 13. Dårarnas paradis Sverige där kuvade svenska män hjärntvättas att tro det är feminism att förlöjliga sig själv.
  Det är kvinnodagen idag och det firar vi med att hurra för att frigjorda kvinnor nu även kan sporta i sin frivilliga huvudinpackning. Nike lanserar i sin oändliga godhet en varm skön huvudinpackning. Säkert behaglig och inte alls risk för värmeslag. Nu kan alla täcka håret, att utöva en sport är inte längre ursäkt för att låta håret fladdra i vinden. Så fint gjort.

  http://www.gp.se/sport/nike-b%C3%B6rjar-s%C3%A4lja-sporthijab-vill-bryta-barri%C3%A4rerna-1.4187310

 14. Jag skulle välkomna mer kvinnor i byggnadsbranschen men om viljan inte finns ska ingen tvingas.
  Naturlagarna gäller i Sverige också vilket innebär att vissa yrken kommer att förbli mansdominerade likt i övriga världen.
  Att ge alla möjligheten är en självklart men låt människor själva välja och slopas kvotering och liknande.
  Har man förutsättningen och viljan skaffar man sig den utbildning resp. kvalifikationerna some krävs.
  Därför förstår jag inte syftet bakom dessa tramsgubbars initiativ.
  Skulle jag vad medlem i byggnads skulle detta vare en orsak att lämna eller se till resp. kämpa för att dessa gubbar avsätts.

 15. Apropå kvinnodagen, så vet jag några områden i världen där den firas extra mycket. Mellanöstern, Afrikas horn, svenska förorter och andra områden där islam styr.

  I dessa områden kan man tala om att kvinnor lyfts fram, eller…?

  Måste vara så eftersom ingen tagit upp frågan hittills idag.

 16. Väntar med spänning på att få se Löfven med kompani sitta och grina upp sig med dessa huvudbonader , kan va bra att ha om hackspetten är i närheten .

 17. Finns det någon gräns för hur lågt pk feminist hjärntvättade svenska män kan sjunka?Fi s och Gudrun Schymans valarbetare?
  Skäms med dessa fjant män som med dessa fitt-mössor v på sina huvuden visar sitt stöd för kvinnoförakt /kvinnoförtryck som pågår i världen,men dessa fitt-mösse bärande svenska män är väl för dumma för att fatta det,de fattar nog inte att det är den kvinnofientliga,antidemokratiska och islamkramande radikal-extremist feminist rörelsen i Usa med Madonna i spetsen som detta fittmösseuppvisande startade.Radikal-extremist feministerna krattar manegen för islams utbredande och övertagande i Västvärlden då de gått i säng med islam och förråder alla sina kvinnliga medsystrar i alla åldrar över hela världen.Finns tack och lov några smarta och självtänkande män som genomskådat detta bedrägeri och förräderi men många fler män och även kvinnor måste vakna upp och genomskåda bluffen med dagens falska feminism som arbetar för ökat kvinnoförtryck och barbari.

  1. Jag tycker pungmössor varit bättre! Med virkad banan och två kulor på skulten! Allt i gulskärt garn.
   Alltså – hur lågt kan det här feministlarvet sänka sig?

  2. Och lösbröst kanske…?

   Hörde apropå detta en klok kvinna i dagens ring P1 som efterlyste en definition över ordet ”feminism”, eftersom ingen tycks veta vad det betyder. Vad är t.ex. en ”feministisk regering”? Innebär feminism att hata män, som popartisten Sara Larsson tycks göra gällande? http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/858603?programid=1120 (18 minuter in i programmet).

 18. Glyttigt! som vi säger i skåne men dessa hjärntvättade ombusmän som försörjs av hårt arbetande jobbare och Företagen de jobbar för,är så politiskt korrekta.

 19. Om bara alla visste att Hamas sympatisören och sharia-lagsförespråkaren Linda Sarsour var en av medarrangörerna till detta spektakel, womens march, undrar jag om de trätt denna kvinno-förnedrande skapelse på huvudet…

 20. Skulle vanvördigt kunna säga att dom ser ut som en bunt ”kärringar”
  Snarare ett hån mot alla käääringar

 21. En samling kärringar i herrkläder kläder., fan vad löjliga
  dessa feminist tramsare är?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: