Stäng

Vändning: Pojkarna som våldtog flyttas från skolan

INVANDRARVÅLD. De två pojkarna som våldtog en 14-årig skolkamrat i Lund förra året ska flyttas från skolan. Beslutet togs av rektor och ledningen för skolförvaltningen under dagen. – Vi tog ett felaktigt beslut tidigare, säger skoldirektör Mats Jönsson.

Flickan som våldtogs i maj förra året har undervisats på annan plats medan förövarna gått kvar i skolan i Lund. En 16-årig somalisk pojke dömdes i december för våldtäkt mot barn medan en 15-årige pojke överlämnades till socialtjänsten.

-Pettersson hoppas pojkarna flyttas långt bort, mycket långt…och vi kan i bedrövelsen glädja oss åt att utan alternativa medier hade pojkarna gått kvar och flickan fått flytta…

Tidigare på bloggen…

25 reaktioner på “Vändning: Pojkarna som våldtog flyttas från skolan

 1. Den dömde somaliern;

  Abdihafid Faisal Guled, 20000210-1137
  Dösvägen 29 Lgh 1101
  226 54 Lund

 2. Undrar om de vore lika förlåtande, och ser våldtäkts utövarna som offer om det hade drabbat deras egna närmaste…..

  Du förstår lilla Lisa, du är min närmaste ögonsten, men du måste förstå att det inte är du som är offer ( så sluta grina ) utan det är dessa kulturberikare som är offer…det är sååå synd om dom ( så skärp till dig nu, lite ska du tåla…du är ju kulturberikad….va lycklig, att du är utvald!!!).

  Kan inte nog säga vad jag lider med denna unga flicka, som fått sitt liv förstört för all framtid.

 3. De flyttas till en annan skola där de inte är kända och får möjlighet till nya aktiviteter.

 4. Stoppa migrationen, tag 10% av besparingen, bygg barn o ungdomshem i hemländerna, sätt igång och deportera !! Först alla kriminella, bedragare och utan asylskäl !!!!

 5. Otroligt att rektorn kan tycka att våldtäcktsmannen är ett offer för jävligt. Offret är ju flickan som fått livet förstört. Och straffet är ju ett skämt 100 timmar samhällstjänst som han aldrig behöver utföra. Nej det skulle vara kastering åtminstone minst kemisk kastering om man inte får använda nötknäpparen. Hade det varit min dotter så hade jag kastrerat fanskapet och tagit straffet

  1. Svagt och även domstolarna har denna syn på brottslingarna, bara i flathetens land grova brott inte straffas med långa fängelsestraff, i USA hade de fått minst 25 års fängelse!
   Den bästa förebyggande åtgärden mot all brottslighet är att stänga gränsen; gå ut ur EU; skrota rätten till asyl och göra en del ingrepp i politikernas liv som jag inte ska nämna på bloggen för då blir det ingen god ton och vårdat språk!
   Ps. snart dags för en skidtur, ser bra ut för det! Ds.

 6. Man saknade ord…..Fruktansvärt att läsa rektorns ord om att även våldtäktsmannen / ”pojken”, var ett offer ”på sätt och vis” då han dömdes till 100 timmars samhällstjänst. Hur har han mage att uttrycka sig så? Är han hjärntvättad eller dum på riktigt?

 7. Tänk att få sin dotter skändad av det lägsta som påstås tillhöra arten ”människa”….-en zoomalier….!! VILKEN SKÄNDNING!!
  Hur kan en befolkning med en medelintelligens runt 100 acceptera detta?!!

 8. Ja, en liten seger för rättvisan, mitt i allt unket vidrigt fördärv. Och TACK Pettersson för att du finns, och gör nytta för att ljuset trots allt kan finnas i den kompakta mörka tillvaron. Om aldrig så litet. 🙂

  1. Det felaktiga beslutet är så allvarligt att ansvariga bör avgå. Ni platsar inte som chefer i en svensk stat.

 9. GameChanger…
  NU spelar dom förnuftsstyrda realisterna på hemmaplan mot dom impulsstyrda känslomänniskorna…

 10. Pettersonsblogg är den blogg som inte är semi-pk som flera andra skitnödiga bloggar, och som inte har fattat att vi är under massiv attack. Med ett rättsväsende i massiv rättsröta där gärningsmännen går fria och brottsoffren är dom som får bära straffet. Hen Engellau är prototypen att vilja ha kakan och samtidigt äta densamma. Skriver inte ett ord till på den ordbajseri bloggen någonsin mera.

 11. Jag tycker att rektorn omedelbart borde få sparken. Han borde också betala ett skäligt bötesbelopp till flickan, för varenda dag som gått efter våldtäkten. Därtill skulle han förvägras möjligheten att någonsin arbeta i skolans värld igen. Då har ynkryggen ändå kommit billigt undan, måtte han skämmas så in i helvete!

 12. Utan alternativa media hade ingen vetat om våldtäkten överhuvudtaget
  och flickan hade förmodligen varit tvungen att gå kvar i samma klass som dom somalisk stackars små barnen som flytt från bomber granater och terror

 13. Tack Ann Heberlein för att du sa till. Det här är ju att värna kvinnor på riktigt.

  1. Ja hermelin skall ha en eloge hon kovände när hennes egen dotter
   höll på att hamna i trubbel och det är inte alla som gör

Kommentera

%d bloggare gillar detta: