Jag mår faktiskt lite illa

HBTQ-rörelsen har vi skrivit om så många gånger tidigare. Hur den växer och tvingar sig på oss, vår vardag och våra barn. Den håller i taktpinnen på skolor och förskolor och bestämmer vilka toaletter vi skall få använda och att vi måste referera till oss själva som hönor (hens) tills vi kommit på vår egen identitet??? Det ena är värre än det andra. Det är väl inte vi som skall komma underfund med vår identitet? Barnen har sin identitet redan nr de föds. Flickor är flickor  och pojkar är pojkar. 

bb

Nu har Disney trasslat in sig i denna politiskt korrekta härva också. Ja, jag vet att det alltid funnits homosexuella och alltid kommer att finnas men jag vill inte se när 2 män kysser varandra eller 2 tjejer hånglar. För mig är detta vidrigt och får mig att må illa. Jag kan inte hjälpa detta. Det finns homosexuella i bekantskapskretsen – inga problem – de  tvingar inte oss övriga att se på. De är bara som oss andra, man märker ingen skillnad. Inget påtvingat.

Nu skriver New York Times  att Disney inte vill vara ”fast” i det förgångna……Att de har ett fint ”gaymoment” i nya filmen Skönheten och Odjuret. Ryssland har tankar på att bojkotta filmen och det är deras sak. Faktiskt så har inte jag någon lust att se den så jag avstår nog också. Jag, som älskat allt vad Disney varit.  Man får väl vara tacksam i dagens klimat att inte prinsessorna blivit lesbiska ännu………

Barn präglas och tänker en hel del om detta som händer just nu. Inte konstigt att de har problem med sin identitet. I förskolan skolas de i HBTQ-rörelsens anda och i hemmen i familjens anda. Vad tror ni det får för konsekvenser?  Jag vet barn som ifrågasatt vissa saker i skolan och blivit tystade eller utskickade från lektionen för att de inte håller med. Inte för att de varit fientliga utan för att de ifrågasatt och undrat.

Lärarna vet inte hur de skall handskas med detta. När de hamnar i denna situation väljer de att straffa dem som inte har ett PK tänkande. Förstår inte de ansvariga vad de ställer till med? Osäkra barn, bråkiga barn, obstinata barn…….Självklart när de inte blir hörda!

Nu är det många i Sverige som inte förstår den Amerikanska filmindustrin. Har en film svordomar, ex ”fuck” så är den filmen inte barntillåten längre. Har den sexscener likaså. Simpsons, Family guy, South Park är barnförbjudna – från 18 år. Det finns en anledning att de skall sändas sent på kvällar. Det är inga barnprogram som många här tycks tro. Texterna är alldeles för avancerade för att barn skall titta på dem. Det är bara för att de inte översätter korrekt  som  barnen här inte förstår.

Kanske kan man tycka att detta är att överdriva men jag föredrar detta framför det Svenska ordförrådet. Här är f…a, hora, k.k, vardagsord. Ingen reagerar längre (knappt) på att småflickor kallas hora eller s.k. män kallar kvinnor för f…a. Detta är vardagsmat både i verkligt tal och på nätet. Tillåt mig att reagera.

Redan när min yngsta, nu 23 år, var 4-5 år blev hon boxad mellan benen av en 6-åring. Vid frågan om varför han gjorde detta så svarade han, -Tjejer gillar sådant!    Var kan en 6-åring hört detta??Pappan?? TV:n?? Detta var 18 år sedan, inte är det bättre idag!  Nu när barnen börjar bli så duktiga på engelska i låga åldrar får man verkligen passa sig för vad som är på TV:n eller vad man säger.

 

 

7 thoughts on “Jag mår faktiskt lite illa

 1. Jag har homosexuella vänner men det finns tydligen olika sorter i HBTQ-buketten. De jag känner skulle aldrig vilja klä ut sig (klä av sig) och vandra i något Pride-tåg.
  Sen har vi den gapiga, exhibitionalistiska varianten som vill vända världen upp och ned och framföra sig själva som det nya normala. Det är fel! Framför allt ska de låta barnen vara ifred och ge fan i att indoktrinera dem.

 2. Ja, könsförvirring i unga år, är skadligt. Låt barn vara barn. Och låt dem själva få bestämma i vuxen ålder. Pådyvla dom inte massa propaganda. I Ryssland, är sexuell propaganda, som exempelvis PRIDE, förbjudet. Det vore nåt att ta efter även här! Eller varför ska bögarna och hendorna ha gräddfil i vårt samhälle, framför alla andra udda grupper. En allmän sexuell marsch som includerar ALLA i så fall. För sexuell frihet. Det skulle vara godtagbart. Men detta ensidiga är BÖGFASCISM!!!

 3. Man börjar mer och mer förstå varför homosexualitet förr klassades som en sjukdom!

  Synd om dom fortsätter driva på åt det hållet!

 4. Min inställning är att folk får hålla på med vad de vill i sängkammare men de behöver inte och ska inte berätta det för mig. Om deras sängkammarvanor inte är förenliga med Brottsbalken är det en sak för våra myndigheter, inte för mig.

  I framtiden kommer HBTQ-eran att jämställas med skräckväldet under franska revolutionen, de Röda khmererna och McCarthyismen. Den sistnämnda och HBTQI (ett ”I” har tydligen tillkommit på slutet) hade i grunden ett gott syfte men har vridits till något oigenkännligt.

  Det är stor debatt i USA om man ska få välja offentlig toalett efter tycke och smak och som vanligt så saknar de ”vänsterliberala” självbevarelsedrift. Inte bara för sig själva utan för sina barn och då främst sina döttrar.

Kommentera