Stäng

Tre ”vuxna” gripna på äventyrsbadet

INVANDRARBRÅK. Ett nytt bråk utspelade sig på söndagen på Hylliebadet i Malmö. Tre personer fördes därifrån i polisbil. Den kommunala och nybyggda badanläggningen utkanten av Malmö har till och från sedan invigningen haft bekymmer med ordningsproblem.

På söndagen var det återigen ”vuxna” män i 20-årsåldern som bar sig illa åt och hamnade i bråk med en ordningsvakt.

Två män omhändertogs av polis för ordningsstörning och en för våld mot tjänsteman. Upphovet till bråket ska ha varit att en grupp besökare vägrade följa badets ordningsregler inne i äventyrsdelen.

När de vägrade att hörsamma personalens kommandon beslutade sig badvakterna för att avvisa dem från platsen. Då blev stämningen hotfull. Ordningsvakter och sedermera även polis tillkallades.

-Pettersson tycker det är märkligt. Nu är babbarna i 20-årsåldern vuxna män, annars brukar de kallas barn.

Hylliebadet kostade 349 miljoner för konkursmässiga Malmö att bygga. Det invigdes för 1,5 år sedan efter att det gamla badet, Aq-va-kul, som togs över av invandrargäng numera är ett badhus reserverat för föreningslivet.

Om Hylliebadet på bloggen

4 reaktioner på “Tre ”vuxna” gripna på äventyrsbadet

 1. Ja, jag har reagerat på samma sak.

  De tar på shorts, och går sedan in i duschen för att blöta ner sig och ge sken av att de tvättat sig, äckligt!

  Jag hoppas det inte är likadant på damsidan (brukar ju inte vara där själv..)

  Är ju ingen överraskning att vattnet behöver klorerar!

 2. Arbetade under en period i ett land i Mellanöstern. Där fanns en mycket fin badstrand. Man kan tycka det är märkligt men den bevakades av landets,polis och inga av dess invånare tilläts komma nära,stranden. Det var en Only white area! Makthavarna där visste naturligtvis mer än de våra.och agerade därefter. Alltid lugnt och fridfullt där.

 3. De barnsliga männen verkar ha svårt med att rätta in sig i ledet. I deras hemländer så brukar ett rejält kokstryk vara medicinen. Ring deras föräldrar i utlandet och be om tillåtelse, den blir alldeles säkert beviljad. Eller förresten, skit i det, ge dem örfilar utav helvete ändå.

  1. Det här problemet finns i varje svensk stad nu som har en simanläggning.Men ser hur dessa fjantar dansar runt och tafsar på småtjejer.Dansen är bara ett sätt för att locka bort blicken från andra så att dom ska kunna tafsa.Sen badar dom med kalsonger och shorts på och säger att deras religion säger att dom får inte ta av sig. Och duschar dom så är det med kläderna på. Vi har snart gjort varenda simanläggning i det här landet till en stor infektionshärd.Jag har skrivit ett brev till kommunen.Jävla kräk säger jag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: