”Vad vet vi om de här flyktingarna? Har de slaktat och dödat i sitt hemland? ropar en invandrare från Libanon


INVANDRING. Den rödgröna kommunledningen i Botkyrka har gnuggat geniknölarna och kommit på den geniala idén att bygga 58 lägenheter för ensamboende flyktingar bakom Tumba gymnasium. ”Vansinne!” ”Mitt bland barnen!”, ”Vi accepterar det inte!”, var några röster som hördes på informationsmötet.

En man som själv kommit som invandrare från Libanon för 40 år sedan krävde stopp för planerna: ”Vad vet vi om de här flyktingarna? Har de slaktat och dödat i sitt hemland? Vi har sett våldtäkter på Gotland och i Husby. Vi accepterar inte det här”, ropade libanesen och fick ljudligt bifall.

”Jag skäms när jag hör er. Ni målar fan på väggen. Jag bor själv här bredvid och jag tycker det ska bli intressant”, sa en gammal dam i publiken.

”Om ni är så goda, varför tar ni inte emot flyktingarna i era egna hem? Annars blir det bara hyckleri”, sa en kvinna som själv kommit som asylsökande…

– Varför finns det ingen representant från säkerhetschefen eller polisen här? Har ni gjort en riskanalys? Att placera så många människor från en annan kultur mitt bland skolorna – vi planerar redan för hur vi måste skjutsa och hämta vår barn, sa Mika Lukkarinen med två barn i Sverigefinska skolan.

– Ni säger att de här männen kommer att vara sysselsatta på dagtid, men vad händer på kvällar och nätter, undrade en 20-årig kvinna som redan var känner sig otrygg när hon går hem från pendeltåget.

Läs mer på Stockholm Direkt…


7 responses to “”Vad vet vi om de här flyktingarna? Har de slaktat och dödat i sitt hemland? ropar en invandrare från Libanon

 • Fredde

  Brottsförebyggande rådet har kommit med sin nya rapport, som vanligt är de försiktiga att lyfta fram sanningen, den är nämligen obekväm för PK.-media…

  Jag noterar ordvalen:
  ”Sedan 2005 har andelen personer som blivit utsatta för brott minskat, troligtvis beroende på att egendomsbrotten har blivit färre. Lika stor minskning syns inte när det kommer till utsattheten för brott mot person, där pendlar det lite upp och ner.

  Utvecklingen av brott mot person beror främst på att andelen som uppger att de utsatts för hot eller trakasserier, vilket är de vanligaste brotten i den kategorin, har varierat relativt mycket under de senaste tre åren, säger rapportens redaktör, utredaren Lisa Wallin.

  Det dödliga våldet var som högst år 2015 men har trots det minskat under 2000-talet. Under samma tidsperiod har dödligt våld mot kvinnor i nära relationer samt dödligt våld mot barn minskat. Mellan 2001 och 2005 inträffade i genomsnitt 92 fall av dödligt våld årligen, medan det mellan 2011 och 2015 var i genomsnitt 85 fall årligen.

  Däremot har dödligt skjutvapenvåld mot män ökat de senaste åren. Och när man har tittat närmare på hur utvecklingen har sett ut för män respektive kvinnor syns en skillnad. Andelen kvinnor som har blivit utsatta för brott har de senaste åren ökat medan andelen utsatta män har minskat.

  – Det beror på att brott som kvinnor oftare utsätts för, såsom trakasserier och sexualbrott, tycks ha ökat något, samtidigt som exempelvis misshandel, som män oftare utsätts för, har minskat något.”

  Man blandar fakta och tyckande högst godtyckligt.
  Vem är förvånad?

  Gilla

  • Fredde

   Hon påstår ovan att ”sexualbrott tycks ha ökat något”, fast hennes kollega Johanna Olseryd säger:
   ”Bland kvinnorna har det däremot varit en signifikant ökning från 1,4 till 3,0 procent.”
   vidare:
   ”– Är det någon brottstyp där uttrycket ”toppen av ett isberg” förtjänar att användas, så är det sexualbrott. Om man frågar de som uppger om de har varit utsatta, om de har varit i kontakt med polisen, är det ungefär tio procent som svarar ja.”

   Med andra ord har antalet sexualbrott mångdubblats!

   Och så kommer förstås frågan om invandringens betydelse:

   ”Det har också spekulerats en hel del om gärningsmännens etniska bakgrund. Det har framförts påståenden om att det är vanligare bland unga asylsökande män.

   – Vi har inte några uppgifter om etnicitet i den här rapporten eftersom det inte har ingått i vårt uppdrag, säger Johanna Olseryd. ”

   Just det.
   Se då till att utreda det, så får vi se vem som har rätt!!

   Gilla

 • Göran

  De har en ”viss” förmåga att sysselsätta sig på nätterna också. Därav bilbränder, mordbränder, rån, misshandlar, sexuella ofredanden, våldtäkter, gruppvåldtäkter, barnvåldtäkter, barngruppvåldtäkter, homosexuella våldtäkter, bilstölder, inbrott, rånmord, mord, åldringsrån, knarkförsäljning, knarkande, snatterier, nedskräpning, skadegörelse, knivskärningar, skjutningar, etc osv mm mm. Och naturligtvis så görs ju allt detta ÄVEN på dagtid på skoltoaletter, gångtunnlar, parker, tunnelbanor, bussar, pubar, etc.

  Gilla

 • age

  De flesta av de 87% svenskar som är dummare än snittet
  ser helt normala ut. Många av dem har arbete, familj, hus
  och Volvo.
  Dags att införa stämpel i pannan när vi röstar?
  Då kan man akta sig när de kommer nära.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Libanesen känner väl igen sig i dagens Sverigeistan, från tiden strax innan inbördeskriget i Libanon!

  Gilla

 • Jhonsson

  Kommunens representanter säger, att de kommer att vara sysselsatta på dagarna! Med vad då? Sitta,på fiken liksomså många andra av dem gör? Och vad gör dom på nätterna?
  Placera dem i områden, där de flesta kommunalgubbarna bor!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: