Invandringsdebatt – när social rättvisa leder till censur


YTTRANDEFRIHET. Den amerikanske journalisten Tim Pool reser just nu genom Sverige för att upleva det nya Sverige och undersöka om det ligger något i rapporterna om no-go zoner och en haverera invandringspolitik.

I sin senaste film intervjuar Pool en svensk psykolog. Pool är oerhört förvånad över att psykologen inte vågar gå ut med sitt namn och bild utan tvingas dölja vem han är av rädsla för repressalier från omgivningen om hans identitet kommer fram. Pool får under intervjun klart för sig att dagens Sverige i praktiken liknar en totalitär stat när det gäller invandringsdebatten.

Om Tim Pool på bloggen


17 responses to “Invandringsdebatt – när social rättvisa leder till censur

 • Grune

  Något konstigt är det med Svensken. Här på bloggen är det många som skriver om att vi måste gå ihop och försvara oss mot invasionsstyrkorna.
  Jag håller med om det MEN det finns ingen som tar ansvar för och organiserar en sådan sammankomst. Jag skulle göra detta om jag hade haft de kontanta medlen för det, utan tvekan.
  Därför föreslår jag att någon av de kloka människor som skriver här och som vet hur man gör startar en fond eller något liknande där pengarna oavkortat går till bekämpning av 7-klövern, 87-klubben . journalister och oseriösa invandrare som tagit sig hit men inte vill vara här.

  Gilla

 • gamgubben

  I demokraturlandet Sverige kommer sanningen aldrig fram eftersom den klassificeras som rasistisk!

  Gilla

 • Falköga

  En sanning som svenska media som lever på skattebidrag och licensavgifter inte vågar berätta. Ägare och anställda borde skämmas. Att det ska behövas en utländsk president och besökande journalister för att peka på fakta.

  Gilla

 • Mimi N.

  It’s like ‘Waltzing Matilda’ ….. sjungen av en akademiker som lider av hjärndyspepsi. Varför pixla och förvränga rösten på honom, halvanalfabeta till politikerna skulle inte fatta ett jota utan en kompetent översättare.
  Ungefär som Johhny Cash gjorde när han sjöng ‘Waltzing Matilda’ inför publiken och fick översätta sångtexten rad för rad från ‘aussie’ till amerikansk engelska. Då var det roligt.
  Ni ser på filmen att Tim Pool är inte det minsta road. Han blinkar, nickar och tittar på den belevade människan med en ‘blank face’, han är uttråkad.
  Titta på den riktiga Matilda som valsar på aussie med Johnny cash. Och tänk på att våra skattepengar valsar kort och försvinner ut i tomma intet – inte roligt alls.

  Gilla

  • Mimi N.

   Nja … en flyhänt konstellation av korrupta politiker, pseudointellektuella skribenter, statsvetare och opinionsbildare står redo jämnt att bjuda mörkrädda docila svenskarna på krystade debatter, på en och annan bildsättning till krystade invandrardramer och, naturligtvis, på en lika krystad statistik över kriminalitetens retuscherade aspekter. Så sysselsatt man har blivit i ‘politiken’ att sång och dans är bortglömda in the Garden of Eden, svenskarna tränar sig för en sträng livsföring framöver i ett dystert Sverige.
   För mycket hush-hush runt allt psykologiskt mumbo-jumbo för att vara en spontan intervju. Konstellationens mediokra regissörer övertygar inte mig.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Granskning Sverige håller presskonferens.

  Liked by 1 person

 • age

  Sverige och Sveriges regering är sedan länge styrd av …………
  Sveriges invällarpolitik är sedan länge styrd av ……………
  Sveriges ekonomiska politik är sedan länge styrd av………
  Sveriges försvar är sedan länge styrt av …………

  Regeringen har sedan länge intimt samarbete med muslimska, internationella organisationer.
  Hur många muslimer finns i regeringen eller i de styrande skikten i Sverige?

  Vårt Sverige är inte längre som vi vill att vårt fosterland ska vara.

  Vi måste agera själva innan det är för sent.
  ”Grannsamverkan mot brott”

  Gilla

 • Gringo

  Vi liknar inte en totalitär stat när det gäller invandringsdebatten vi ÄR en. Tycker man inte som etablissemanget och som många politiker, blir man snabbt uthängd som rasist. Jag trodde att vi hade yttrandefrihet och demokrati i dagens Sverige, men ack vad fel jag har. Såvida man inte är invandrare från något av MENA-länderna, de får göra, säga och tycka precis vad de vill och VI ska bara finna oss i detta annars tar de hus i helvete. Detta MÅSTE det bli ändring på.

  Gilla

  • Grune

   Jag är mycket stolt över att vara Nazist, fascist, rasist, främlingsfientlig och idiotisk Sverigedemokrat. Det bevisar bara att jag älskar mitt fosterland och SVENSKARNA ( de få som finns kvar ).

   Gilla

 • Kurt

  Ha man berättad för honom att man bli utesluten ur facket (Transport) om man är med i SD eller ha sympatier för ett laglig demokratisk valt Riksdags parti?
  Att den gemene Svenske inte bråka om detta är för mig ett bevis på att den S styrda hjärntvätten ha fungerat.

  Gilla

 • eva

  Det var mycket svårt att höra vad psykologen sade på grund av eko i ljudupptagningen. Kan någon översätta till text vad han säger?

  Gilla

 • JR

  Tim Pool kommer att få full huggning om han ska kunna rapportera om allt helvete som utlänningarna ställer till med i dagens Sverige!
  Men, det återstår först att se om han över huvud taget får full frihet att resa runt och intervjua folk som han själv vill, eller om han blir anvisad en viss rutt, speciella personer som får intervjuas och redan preparerade områden att besöka!
  Sverige är inget fritt land längre om nu någon till äventyrs skulle tro det!
  JR

  Gilla

  • Kurt

   Ha det någonsin varit det?, för var det Kyrkan som hjärn tvättade folk
   på uppdrag av de styrande. Efter detta tog sossarna över med Demagogen Palme och facket i spetsen. Se kollektivanslutning till S.
   Facket som bestämmer vilka försäkringar man ska ha mm.

   Gilla

   • ladulaas

    Här sätter du fingret på något väsentligt, nämligen: Hur gammal är denna svenska underkastelse under auktoriteterna?

    Att socialismen har dominerat de senaste hundra åren är klart och före den liberalismen. Alltsedan Gutenberg (på 1400-talet) uppfann tryckpressen, har tidningsägarna och bokförläggarna bestämt agendan. Före det var det, som du skriver, kyrkorna och prästerskapet. Sammantaget c:a 1000 år.

    Det vi upplever idag är dock något nytt: Den ledande eliten (då talar jag inte om ‘våra’ politiker eller lögnhalsarna i media, som bara är mutade hantlangare till eliten) har sedan mer än tvåhundra år konsekvent styrt samhällsutvecklingen mot ett speciellt mål, det globaliserade riket New World Order, till skillnad mot tidigare makthavare, som bara slog vakt om en redan existerande samhällsordning.

    För att göra indoktrineringen fullständig, har man skapat ideologier (anarkism, nihilism, liberalism, socialism, fascism, kommunism, feminism) för att splittra folken i konstanta inre konflikter, så att ingen skall inse, vart härskarna styr oss. Så i stort sett alla företeelser i samhället idag deltar i hjärntvätten: Dagis, utbildningsväsende, politik och media, alla förmedlar samma samhällssyn och alla ser till att avskräcka från opposition, så att vi blir passiva kreatur, som viljelöst går dit eliten vill leda oss.

    Det är också i det ljuset vi skall se alla maskiner och andra uppfinningar, inklusive vår förbättrade bostadsstandard och all annan social välfärd. De är skapade av eliten, för att få oss till att bli viljelösa och passiva konsumenter, som bara gapar och sväljer som fågelungar, i stället för att kräva att vi själva är i kontroll av våra liv och att vi själva skall få bestämma, i vilken riktning utvecklingen skall gå.

    Liked by 1 person

  • ɱØяñιηg$ʇðя ©™ (@Ravyn_Strange)

   Som i Sovjetunionen, DDR eller annat valfritt kommunistland i historien. Utländska journalister fick alltid förkläden och utvalda platser och personer att besöka.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: