”Flykting” knivskars och rånades


BROTTSLIGHET. En grupp ”ensamkommande ungdomar”* utsattes för ett knivrån i Flen natten mot lördag. Tre av dem lyckades springa därifrån – en blev knivskuren i axeln. Polisen larmades ut till ett flyktingboende i Flen klockan 3.30 natten mot söndag.

På platsen fick de veta att fyra ensamkommande ungdomar blivit knivhotade när de var på väg hem till boendet. Enligt polisens uppgifter hade de uppmanats att lämna ifrån sig sina mobiltelefoner av en ensam, knivbeväpnad man.

Tre av dem lyckades springa därifrån, men den fjärde hann inte komma undan, säger vakthavande befäl Mikael Ericson vid Sörmlandspolisen.

Offret fick ett knivstick mot vänsteraxel och blev samtidigt rånad på sin mobiltelefon, enligt polisen. Läget för den knivskurna ska vara stabilt.

Det finns inte någon eller några misstänkta personer för rånet och knivskärningen. Brottsmisstankarna handlar om grov misshandel och rån.

Från SVT

*ensamkommande ungdomar är det som tidigare kallades ensamkommande flyktingbarn och oftast är unga ljugande män av oklar ålder och härkomst.

-Pettersson undrar vad ”flyktingbarnen” gör ute 03:30 på natten och om alla fyra var blinda eftersom vi inte får något signalement…


14 responses to “”Flykting” knivskars och rånades

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: