Stäng

”Flykting” knivskars och rånades

BROTTSLIGHET. En grupp ”ensamkommande ungdomar”* utsattes för ett knivrån i Flen natten mot lördag. Tre av dem lyckades springa därifrån – en blev knivskuren i axeln. Polisen larmades ut till ett flyktingboende i Flen klockan 3.30 natten mot söndag.

På platsen fick de veta att fyra ensamkommande ungdomar blivit knivhotade när de var på väg hem till boendet. Enligt polisens uppgifter hade de uppmanats att lämna ifrån sig sina mobiltelefoner av en ensam, knivbeväpnad man.

Tre av dem lyckades springa därifrån, men den fjärde hann inte komma undan, säger vakthavande befäl Mikael Ericson vid Sörmlandspolisen.

Offret fick ett knivstick mot vänsteraxel och blev samtidigt rånad på sin mobiltelefon, enligt polisen. Läget för den knivskurna ska vara stabilt.

Det finns inte någon eller några misstänkta personer för rånet och knivskärningen. Brottsmisstankarna handlar om grov misshandel och rån.

Från SVT

*ensamkommande ungdomar är det som tidigare kallades ensamkommande flyktingbarn och oftast är unga ljugande män av oklar ålder och härkomst.

-Pettersson undrar vad ”flyktingbarnen” gör ute 03:30 på natten och om alla fyra var blinda eftersom vi inte får något signalement…

14 reaktioner på “”Flykting” knivskars och rånades

 1. För svenska staten är det ju inget nytt att både omyndigförklara, sterilisera, spärra in o.s.v. människor eller ta andras barn ifrån dem.

  Men ja, om man nu verkligen trodde att det var barn som hade virrat bort sig i Sverige så vore väl det vettiga att försöka finna deras föräldrar så de kan komma hem istället?

 2. Om dom inte skrev att det va ett rasistiskt,nazistiskt hat rån.så var det andra babbar o fullt ok

 3. Ponera att lycksökarna blev oense om något och en av tre gav den fjärde ett stick i axeln, då har de ju givit en plausibel förklaring till polisen, eller hur.
  För att ta sig till vårt land måste de vara bra på att ljuga vilket de bemästrar fullt ut.

 4. Nu har dom blivit rånade och märkta för livet, inte fan kan dom då utvisas.
  En rätt enkel förklaring på denna icke händelse.

 5. Kanske en nyttig upplevelse, som får,de små barnen att hålla sig hemma nattetid.

 6. Eftersom de som mötas i natten kan sakna gemensam språks är den nya svenska dialekten: kniven?

 7. Ansvarsfulla föräldrar låter inte sina barn vara ute så sent. Borde också gälla ansvarsfull personal.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: