Stäng

Expressens hat tvingar familjer att flytta isär

HATMEDIA. Granskning Sverige har råkat ut för Expressens hatdrev som vi skrivit om tidigare. HÄR och HÄR, detta för att ”Erik” utnyttjar sin grundlagsskyddade rätt till åsikts- och yttrandefrihet som även skyddas i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. 

Min bestämda uppfattning är att vi inte ska svara med samma mynt, utan med argument, sådana som Expressen och de andra hatmedierna saknar och jag vill inte att ni lägger ut hemadresser till redaktörer, reportrar och andra, även om de är svin så kan de hur otroligt det än låter ha fruar, barn, barnbarn och släktingar som inte har gjort något ont.

Jag kommer direkt att radera hemadresser om jag ser några. Hat och hot klarar vi oss också utan. Lagen om hemfrid har funnits sedan 1100-talet och bara för att chefredaktör Mattsson och hans kriminella gäng inte känner till den så ska vi civiliserade inte uppträda som brottslingar.

Regler och kommentarer 

Så här har det gått för ”Erik” sedan Expressen och Thomas Mattsson hängde ut honom.

”Uppdatering 2017-02-04

Min fru har vädjat till mig att sluta för hennes och barnens säkerhet. Jag kommer inte vika mig för Mattsons attacker och kan därför inte tillgodose denna min frus vädjan. Därför har vi beslutat att flytta isär och min fru söker lägenhet i Kungsbacka. Jag älskar fortfarande min fru över allt i världen, men kan inte vika mig för ett etablissemang som vill definiera vad som är rätta tankar och felaktiga tankar. I en demokrati skall man kunna ifrågasätta allt och alla utan hänsyn till om någon blir kränkt av frågan. Man skall kunna säga saker som är fel, och få logiska argument som gör att man ändrar uppfattning om man köper de framlagda argumenten. Alternativt köper man inte argumenten och fortsätter att ha fel, det skall inte vara brottsligt.

Kort sagt: Finns det någon som kan hjälpa min fru att få en lägenhet i Kungsbacka som rymmer henne och våra tre barn?”

”Erik”   http://www.granskningsverige.se/

44 reaktioner på “Expressens hat tvingar familjer att flytta isär

 1. Ingen sade att denna kamp skulle bli lätt och vissa får sitta värre i kläm och tvingas hantera konsekvenserna av sitt civilkurage på ett betydligt mer kännbart sätt än många andra samhällskritiker. Agnarna sållas från vetet, och att denne ädle krigare har alla de rätta och erforderliga kvalifikationerna för att ståndaktigt kämpa vid frontlinjen, råder ingen som helst tvekan om.
  Tids nog skall allt antaga mer normala proportioner och balansen återställas.
  Andreas 🙂

 2. Sluta betala tv licensen! Köp Inte något från gammelmedia utan lägg dessa pengar till Granskning Sverige i stället .
  Nu är det hög tid att ge det förljugna etablissemanget en spark i arslet!

 3. Ja, Mattsson har mycket att svara för. Vi har dock en rättfärdig Gud som dömer var och en efter sina gärningar. Det är tydligt att han har förhärdat Mattsson hjärta så att hans dom ska bli mycket hårdare. Länge kan han få leva därför att han ska hinna lägga synd på synd. Nej, jag skulle verkligen inte vilja vara i hans kläder…

  1. När jag hör om dessa ORÄTTVISOR OCH OFREDANDEN OCH OMÄNNSKLIGHET m.m. ……….

   Då tänker jag bara ”KARMA” !!!!!!!!!!
   om flera tänker så då tror jag på RÄTTVISAN !!!!!!

 4. Har precis läst ut en bok om Ukraina, svår att sätta sig in i för mig som inte kan så mycket i ämnet. Ett av kapitlen handlade om ryssarna i Ukraina som nu är nöjda, man samtalade även om sina släktingar i Vitryssland, något de sa var mycket intressant och förvånande, i Vitryssland så finns det inte yttrandefrihet men när de poängterar felaktigheter i systemet så görs det något åt problemet, dessutom så fungerar sjukvården bra. Nu vet ju inte jag om detta är sant eller ett önsketänkande. I Ukraina så finns det yttrandefrihet men ingen bryr sig !
  Med ledare som älskar sitt land och folk, så kan kan det bästa arbetas för, inte som det ser ut i Sverige idag.

 5. En kan inte göra allt, men alla kan göra någonting,till ex.

  sluta att köpa kvällsblaskorna, för när dom inte ljuger och
  förvanskar, så bjuder dom på samma innehåll som
  Hänt Extra, och den som vill ha den behöver bara köpa
  den en gång i veckan, dessutom är den billigare.

 6. Det mest tragiska med detta och liknande händelser är att mitt tidigare helhjärtade stöd till judarna och Israel börjar vackla!

  1. Förtydligande om det behövs för någon, judarna i Bonnier äger bland annat DN och Expressen och kan sätta stopp för detta inom två minuter om dom hade velat!

   Det börjar bli dags för det nu, innan jag tvingas gå med i Palestinagruppen och börja åka med på Ship to Gaza!

   1. Sinnesslö, vet su hur tråkig detta Jude snack är? åk tillbacks i tiden va du hör hemma i 30-40 talet Då kan du sjunga SA Marschiert. Den ideologi du företräder ha kostat 6 miljoner människor livet.

   2. Tråkigt att du verkar ha problem med spriten!

    Jag företräder absolut ingen ideologi!

 7. Kan inte tro att mattson har familj med barn, omöjligt att vara en familjefar och kunna tänka sig att utföra det hans utsände ”diamant” gjorde.
  Förresten varför utförde ”diamant” en så förnedrande handling………..man kan alltid säga nej !

   1. Ingemar
    En karriär på andras olycka det är så ynkligt, dock det är troligtvis så ynkliga de är både chefen och betjänten !

   2. Ja, de är ynkedomar, loosers, tyvärr liksom alldeles FÖR många. Det syns bl a på valresultaten, men Englands folk (delvis även USA’s) reste sig !!! Nu är det vår tur !!!!!!

 8. Expressen tynar bort så sakteliga.

  De gläder mig.

  För tidningar som beter sig som Expressen, har inget existens berättigande.

  Då i en fungerande och respekterande demokrati. Som håller åsikts- och yttrandefriheten högt.

  Jag delar definitivt inte alla saker ”Erik” säger eller står för i åsikter. Men jag står upp för hans grundläggande rätt, att ha den rättigheten. Alla dagar i veckan.

  Expressen tolererar inte det, eller rättare sagt, accepterar inte den rätten för alla människor.

  Expressen ska inte köpas, av någon som står upp för demokratin.

 9. Hej Erik! Om Du läser detta låt mig bara få påpeka att:

  1. Ingen kan bestämma vad du gör mer än du själv och det kan finnas många orsaker till att flytta isär men tag ett gott råd från en gammal läkare och säg till alla, offentligt, till din familj att du ska sluta med granskning Sverige om det nu verkligen är detta som gör att ni separerar. Säg att du ville avreagera av dig men att du nu har gjort ditt.

  2. själv blev jag uthängd som nazist av Aftonbladet år 2012 som nu blir stämda på 8,5 miljoner, Stockholms Tingsrätt T-15812-16. Jag hade tur som har en polsk fru som bara skrattade åt Aftonbladet, mina andra släktingar tog det hårdare men de stöder mig ändå och själv tycker jag numera det är kul att bli kallad nazist. Jag är dock inte det utan jag är en hygglig konservativ kristen och sann demokrat. För att skoja med media idag brukar jag ofta underteckna med ”nazisten Thomas Jackson”. Jag har träffat utomordentligt trevliga personer i Nordiska Motståndsrörelsen som sagt till mig att ”Du är absolut ingen nationalsocialist, du är en typisk konservativ”. Ja, sanningen hör man från NS och lögner från Expressen, SVT/SR m.fl.

  Om det skulle behövas ställer jag gärna upp för dig på ett samtal, med eller utan fru, utan kostnad såklart, så kan vi försöka lägga upp detta offentligt också via Avpixlat , jag känner några där, Ingrid och Conrad m.fl.

  Du har gjort det jättebra, din familj skall vara stolt över dig men tag nu en paus på det antal år som behövs och prioritera din familj och låt oss andra sköta resten, du har redan gjort mer än de flesta gör i hela sitt liv så tänk på din familj nu.

  mvh
  Dr. Thomas Jackson leg.läk/psykiater
  medlem engelska regeringspartiet Conservatives sedan 2005
  och nu styrelsemedlem i det nya partiet Populisterna som bildades för någon vecka sedan. Vi ska visa de gamla skojarna på SVT/SR/Expressen m.fl. att det snart är slutlekt för dem.

  1. Till Erik…OM detta är Dr Thomas Jackson så ta erbjudandet om GRATIS samtal! Han verkar trygg och vettig och rådet han ger här är det enda rätta. Tittade på en intervju kort på Youtube om det här jävla spelet med ”psykiskt” sjuka barns som spelar ett spel för att få uppehållstillstånd….
   En sak är säker – det finns INGET ANNAT LAND PÅ JORDEN DÄR MAN KAN FÅ SÅ MYCKET GRATIS LÄKARVÅRD OCH UNDERSÖKNINGAR!!! Detta är barn som kommer från andra stater och som vi inte rimligen har ansvar för MEN i vår idiotiska humanism namn så får de dyra undersökningar med målet att ta hit hela släkten och bli socialfall i Sverige!
   Någon eller några gener för ren idioti har onekligen svenska politiker/beslutsfattare!
   Instämmer till fullo i Dr Jackssons inlägg!

 10. Jag har ett förslag. Förutom att bojkotta expressen, så bör vi även bojkotta expressens annonsörer. Inrätta en aktuell lista på deras annonsörer, t.ex. här på bloggen, så kommer jag, och många andra, att göra allt för att undvika de organisationer som göder ondskan. Detta kan kombineras med att maila de aktuella annonsörerna om varför de förlorar potentiella kunder.

 11. Till Erik….! Karljävel tänk efter litet till, Du ska för helvete INTE prioritera bort dina 3 barn, sätt dina barn i första hand och pausa med UG, du är bra men ingen är oersättlig, – GÅ DIN FRU TILL MÖTES!!! Ta hand om dina barn och fru om ett par år är kanske läget annorlunda och du kan komma igen med intervjuer för UG!!
  Detta är för jävligt och Mattsson och Expressen är svin i en svinstia, bara äpplet i käften på det där grisfacet fattas! Men glöm den skiten nu och gör som din fru säger!

  1. GS är viktig för att sanningen ska komma fram, stöd med en hundring, vi ska hjälpa varandra!

   1. Tillägg: Åren kommer och går och Erik är gissningsvis ung, omkring 30 år och barnen kanske c:a 5-10 år – SJÄLVKLART ska han satsa på dem och hjälpa dem fram i livet! Han har en fru, han bör även prioritera henne!
    Erik kan komma tillbaka om 5-10 år då han varit en klippa för sin familj, de kommer de aldrig att glömma! Han kommer ändå bara att vara runt 40 då….
    TACK ERIK FÖR ALLA FINA INTERVJUER, JÄTTEBRA JOURNALISTIKT ARBETE!

  2. Problemet är bra mycket större än så, om han och alla vi andra inte fortsätter vårt krig mot dessa svin som förstört landet så har vare sig hans eller våra barn och barnbarn någon framtid därför är det extra viktigt att fortsätta och därför är frågan extra komplicerad och svår, att Erik tar detta beslutet förstår jag och det är ett rent helvete när barn kommer i kläm eller skadas av dessa vidriga jävlar.
   Hoppas att dom hittar någon annanstans att bo och journalist helvetena lämnar dom ifred, folket får ta i tu med dessa svin annars på antingen det ena eller det andra sättet.

   1. RäddSomFan….För mig är detta enkelt, Erik måste prioritera sina tre barn och sin fru….-om de nu måste separera så är det bättre Erik flyttar och hur kul är det att bo ensam i en etta eller tvåa…?! Ingen är oersättlig så jag tycker att han kan ta en paus från GS….!
    MEN HAN GÖR NATURLIGTVIS SOM HAN VILL!!
    Men varför INTE engagera starka individer som skriver öppet med namn och adress ?! Vi måste organisera motståndet mot massinvandringen och jag ser ingen annan väg än att var och en bidrar med en hundring då och då till Petterssonsblogg, GS, Folkets Demonstration osv…
    Kampen mot de destruktiva krafterna som förstör för oss alla och i förlängningen sänker Sverige ner i avgrunden står inte och faller med enskilda individer!
    Jag har lyssnat många gånger på GS och Erik och kommer att sakna honom om han satsar på sin familj men det viktiga är att han och hans familj mår bra!

   2. Ja om man fullständigt skiter i om barnen har en framtid så är ju frågan mycket enkel som du säger.

 12. Hoppas så många som möjligt slutar köpa dessa Censurblaskor !!! Jag personligen skulle inte rädas Expropagandans reportrar men det kan även tänkas komma en hord av deras svans, bestående av Våldsbejakande Tokvänsterextremister !!!!!!

 13. KGB och Gestapo jagade, grep och torterade sina oliktänkande. Mattson är grymmare… han lägger ut bild, namn och adress i landets största tidning och skriver till sin hatsvans ”varsågod, gläd mig…”

 14. Vad många svenskar inte tycks förstå eller känna till och heller inte ifrågasätta är hur slasktidningarnas redaktörer och journalister gör för att få tag på oliktänkande som kritiserar och är oroliga för den massiva bidragsinvandringen från tredje världen med alla negativa konsekvenser det innebär som grova brott mm då ingen har behövt visa äkta id handlingar inte heller har fingerprintas mot Eurodacs brottsregister mm , och regimkritiska privatpersoner,det är oroande anser jag,tyder på långvarig hjärntvätt och tillvänjning av kriminella arbetsmetoder inom gammelmedia.Tacksam om Pettersson kan ge en lektion om de kriminella hackernätverk som bistår både gammelmedia och politikerhelvetet med personuppgifter på icke regimhyllande personer som vågar ifrågasätta och kritisera,ta fram fakta mm.

 15. Expressens beteende likna det som min mors familj utsattes för under Nazist tiden. Morfar vägrade att ansluta sig till NSDAP och tillät inte sina barn att delta Hitlerjugend och Bund Deutscher Mädschen. Morfar placerades i ett Straff bataljon och familjen fick inga livsmedelskort.

 16. Jag tycker inte att det är alls omoraliskt att göra hembesök och ställa frågor till journalister. Deras arbetsmetod gentemot privatpersoner är vedervärdig och är man med i leken får man leken tåla.
  Självklart tar jsg avstånd från våld och hot, men att ringa på och ställa frågor med kameran upp i ansiktet är helt legitimt.

 17. Helt otroligt vad desperata LjugExpressen är, Fet-Grisen Mattson anser att de är under attack?

  Det håller inte att ljuga i längden!

  Vad skall vi ha journalister till som inte rapporterar om händelser stora som små, utan bara skriver politisk propaganda?

  Slopa presstödet, kan de inte skriva så folket vill betala så kan de skaffa sig ett annat jobb!

 18. Det kan kanaljerna göra lätt numera. Ni är redan knäade som folk. Det lilla och dyrast ni har i världen – kärnfamiljen – lägger ni vid fiendens fötter. Det ingår i förintelseplanen. Att förneka detta är att ställa er på deras sida.

 19. Håller med Pettersson. Låt skitmedia lägga ut hemadresser och bilder. Detta kommer straffa dem i längden.

  Däremot ser jag inga problem med att vi själva kontaktar journalister och andra ur etablissemanget, bara det görs juste. Bilder och intervjuer kan sedan med fördel läggas ut för allmän beskådan.

  Passa på att stödja GS med pengar så att de kan fortsätta och kanske expandera.

  1. Du har inte små barn hör jag. Vi andra kan inte tänka så, när Expressen drevar och folk hotar att våldta våra egna barn, i ”Eriks” fall i 7-11 år gamla.

   1. Det Expressen och deras svans gör är så vidrigt att man saknar ord. Det är en sak att stå för sina egna åsikter men att hota oskyldiga barn…

   2. Det var bara en moderator på Flashback som lade ut detta för att få trafik. Flashback är på deken och behöver trafik.

    De har ett flertal nick som de använder för att skapa trafik.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: