Jordanien hängde 15 ”entusiastiska muhammedaner” i morse


I Jordanien hängdes 15 dödsdömda fångar i gryningen på lördagen, meddelar dess informationsminister

Tio av dem dödas hade dömts för terrorbrott och fem för  ”avskyvärda” brott som våldtäkt. Alla de hängdes var jordanierna och de hängdes i Suaga fängelse söder om huvudstaden Amman.

Kung Abdullah II sade 2005 att Jordanien syftar till att bli den första land i Mellanöstern som slutar med avrättningar i linje med de flesta europeiska länder. Domstolar har fortsatte att döma ut dödsdomar, men de har inte genomförs.

Men den allmänna opinionen skyllde en ökning av antalet brott på politiken och i December 2014 hängdes 11 män dömda för mord.  Efter att  de ”entusiastiska muhammedanerna” i gruppen ISIS mördat en Jordansk pilot genom att bränna honom levande i en bur, hängde Jordanien snart därefter två personer som dömts för terrorbrott.

LÄNK


12 responses to “Jordanien hängde 15 ”entusiastiska muhammedaner” i morse

 • Ruth Magnusson

  Då får vi väl tacka Jordanien för att de tar sitt ansvar, och inte öppnar fängelsedörrarna och dem pengar och utresehandlingar.

  Gilla

 • Observator X

  Det är inget fel i att göra sig av med liknande klientel…de kostar bara pengar där sitter.

  Gilla

 • Peter

  Skulle Israel gjort samma sak så skulle det varit en nyhet

  Gilla

 • Grune

  Hurra !!!!!!!!

  Gilla

 • Bror

  Deras eviga domar har nu inletts om de inte fick någon chans till omvändelse.
  Dödsstraff har alltid en avskräckande effekt, helst om de är offentliga. Många gånger är det att föredra för grova brott, enbart för att skydda samhället mot de med förhärdade hjärtan.

  Gilla

 • Ingemar

  Kanske vi ska höra med Jordanien om de vill ta emot ”våra” sexualförbrytarbabbar, mördare m fl ?????? De kan ju få återetableringsstödet !!!!!!
  .
  .
  🙂

  Gilla

 • gamgubben

  Borde vi inte i Sverige låta de inflyttade arab/muslimska grupperna åtnjuta sina egna seder genom offentlig hängning av våldtäktsmän i orter som Borlänge, Fjollträsk, Gbg, Gävle, Landskrona, Malmö Örebro m.fl.
  Varför inte i alla orter, där Moskéer är uppförda, låta arrangera för medeltida Galgbackar just för att nykomlingarna skulle få känna sig som hemma.

  Gilla

 • Truthfighter

  Jag kan inte se att det skulle va så fel, för mycket grova brott. Se bara på Sverige av idag, där islamistdrägget tillåts härja fritt. Då skulle de lära sig den hårda vägen, att man inte bär sig åt hur som helst i ett civiliserat land.

  Se vad som hände i Jordanien, när de upphörde med avrättningarna: ”Men den allmänna opinionen skyllde en ökning av antalet brott på politiken”, så avrättningarna återupptogs igen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det var inte så länge sedan ISIS brände ett antal unga kristna kvinnor, inlåsta i en bur. För att dom vägrade sex och konvertera till islam.
  Denna mjuka och kärleksfulla islamska religion.
  Som Sveriges allvetare säger….DET BLIR BRA PÅ SIKT!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: