Stäng

Dinamarca kräver svar från M om Balis twittrande

INRIKES. I en krönika på sajten Feministiskt perspektiv anklagar Vänsterpartiets Rossana Dinamarca riksdagsledamoten Hanif Bali (M) för att vara Moderaternas länk till Sverigedemokraterna. Hon skriver att Moderaterna dessutom bör ge besked angående M-politikerns ton i sociala medier. Dinamarca jämför Balis trollsvans på Twitter med draken Katla i Bröderna Lejonhjärta.

”Hanif Bali är förtroendevald riksdagsledamot för Sveriges andra största parti. Han arvoderas med 63 800 kronor varje månad”, skriver hon. ”En stor del av sitt uppdrag spenderar Bali på sociala medier. I tider av polarisering, hat och ’alternativa fakta’ borde vi kunna ställa högre krav på folkvalda.”

-Pettersson tycker att Dinamarca ska tänka över sina egna gärningar innan hon yttrar sig över andras, och om damen anser att Hanif Bali har ansvar för ”sin svans” så borde Dinamarca ha ansvar för vänstersvansen och då har Rossana garanterat större problem än Hanif…

Förresten Rossana skriver om Katla i Bröderna Lejonhjärta ovan, visst har de båda damerna drag av varandra…

Om Dinamarca på bloggen…

Rossana Dinamarca (V) lade nivån när hon uppträdde så HÄR respektlöst under riksdagens upprop där hon hånade de 800 000 som röstade på Sverigedemokraterna. Med Vänsterpartiets mörka historia av massmord och umgänge med Hitler och nazismen tycker man hon och vänsterpartiet borde tänka sig för men vi får väl påminna dem lite…

2014-10-04_0800

14 reaktioner på “Dinamarca kräver svar från M om Balis twittrande

 1. Kasta sten i glashus inget denna hysteriska kvinna bör göra ! Vad är felet med dessa femenistiska tok kärringar ???

 2. rätt kul att samtliga argument hon har mot moderaten faktiskt gäller mot henne själv med

 3. Tycker nog att Hanif Bali ska begära att kommunist djäveln Dinamarca klargör vilka terrorbrott förfäderna utfört i hemlandet eftersom de sökte asyl i Sverige på sjuttiotalet!

  Dinamarca är en rest av horderna av asylsökande Chilenarna som på sjuttiotalet försökte skapa en kommuniststat av Sverige! När inte det gick drog man vidare till Angola och andra Afrikanska länder!

  Är så förbannat trött på godhetsknarkande kommunistdjävlar så jag spyr!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

 4. En stor skam att en sån vidrig avskyvärd kommunist ska få sitta i en demokratiskt församling.

 5. Så skönt det måste ha varit för Chile att kunna slänga ut det här vänsterpacket ur landet!

 6. Pinochets ”gåva” till Sverige borde själv tänka på hur hon uppträder i demokratiskt valda församlingar…Dinamarca är INTE min riksdagsledamot…

 7. Har någon sett eller hört Jonas Sjöstedt ta avstånd
  från Rossanna Dinamarcas beteenden i Riksdagen
  där hon fjantade runt med en T Shirt med en löjlig
  text.
  Problemet för kommunister är att dom oftast är utrustade
  med en alldeles för stor käft till sin egen betydelse!

 8. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Var är Rossana själv då under arbetstiden? Följer med riksdagens debatter och frågestunder och inte ser jag röken av kommunisten där. Fast egentligen är jag glad att jag slipper se parteigenossin Dinamarca.

 9. Den kvinnan se jag endast som en clown, men ingen vanlig utan en sådan där som man bara vill springa så fort som möjligt ifrån, helt enkelt en skräck-clown, och det som sipprar ut ur munnen på henne är inget annat än rena floskler som svetsaren kallar det, jag tror att det bästa är att helt enkelt bara slå dövörat till när man anar att något är på väg ut.

 10. Varje gång Rossana Dinamarca uttalar sig, så lämnar några medlemmar Vänsterpartiet.

  Partierna fortsätter att tappa medlemmar. Utom ett.

  Socialdemokraterna tappade drygt 7 000 förra året. Procentuellt tappade Miljöpartiet flest medlemmar 2016.

  De enda som bryter av mot den långsiktiga trenden och får fler medlemmar är Sverigedemokraterna.

  Socialdemokraterna hade 2015 drygt 96 000 medlemmar. Vid utgången av 2016 var den siffran cirka 89 000. Ett tapp på cirka 7 procent. För 25 år sedan hade partiet drygt 261 000 medlemmar. 1979 var siffran nästan 1,2 miljoner.

  -”Vi har en målsättning att vi ska värva 10 000 medlemmar om året men trots det har utvecklingen gått i motsatt riktning. Det är verkligen inte ok, det är ett underbetyg”, säger socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad.

  Sverigedemokraterna är det enda parti som får fler medlemmar (M har inte redovisat). 2016 ökade partiet med 1 296 personer till 24 412. Den stora uppgången kom 2015, då partiet ökade från 15 871 till 23 117. För tio år sedan hade partiet knappt 3 000 medlemmar.

  Att partierna tappar medlemmar är annars en långsiktig trend som pågått i över 25 år och framför allt drabbat de tre partier med högst antal medlemmar, S, M och C.

  Även Centerpartiet tappade förra året, då 975 personer valde att lämna partiet. Vid utgången av 2016 hade partiet 27 556 medlemmar.
  För de mindre partierna har medlemsraset inte varit lika tydligt över åren.

  Några av dem, som V och MP, har tvärtom fler medlemmar i dag än för 25 år sedan. Förra året tappade dock V 334 medlemmar och landade på 16 793 personer. Liberalerna tappade drygt 200 och har i dag 14 062 medlemmar. För Kristdemokraterna krympte medlemsantalet med 736 personer och landade på 20 382.

  http://www.di.se/nyheter/partierna-fortsatter-att-tappa-medlemmar/

 11. Rossana skulle kunna bli bra som namn på en feministisk skräckroman.
  Absolut inget mer!

 12. Jag tycker att den där Diamarca skall tänka efter. För M är det antingen samarbete med SD eller adjö riksdagen. Om inte M får samarbete med SD så dör hela alliansen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: