Stäng

Nioårig flicka knivhotad på skola i Malmö

MALMÖ. En nioårig flicka fick på fredagsmorgonen en kniv mot halsen på Rörsjöskolan i Malmö. En högstadieelev på en skola intill pekas ut som den som höll i kniven. Flickans kompisar kastade sten på pojken för att få honom att släppa flickan. 

Skolans rektor Ingrid Landén bekräftar att det har varit en ”incident” på skolan och att polisen har varit där. Flickans föräldrar jobbar nu för att flickan ska få byta skola efter det som har hänt.

-Pettersson tycker skolan eller Malmö kommun ska bjuda flickan med föräldrar på Henrik Schyfferts föreställning – Var inte rädda – där pizzaekonomen förklarar att Sverigedemokraterna överdriver, Sverige är inte farligt.

Om Rörsjöskolan på bloggen

Filmen är från Rörsjöskolan 1958, det var en annan tid, sedan dess har Malmö blivit mycket tryggare och bättre enligt socialdemokraterna och Twittervänstern…

12 reaktioner på “Nioårig flicka knivhotad på skola i Malmö

 1. ”De kommer från mycket mer spännande kulturer, vi har bara midsommar och sånt töntigt!” MONA SAHLIN; ”Vi ska stå upp för asylrätten!” STEFAN LÖVEN; ”Alla är lika värda!” STEFAN LÖVEN efter att Carola Herlin och Emil Herlin blev slaktade med kniv på IKEA i Västerås samma dag STEFAN LÖVEN VAR DÄR!
  Vi får de samhälle 87:an beställt!!

 2. Riktigt tragiskt!!!!! De föräldrar som kan kommer att se till att deras barn får undervisning på annat håll än i svenska skolor där blattarna har kontrollen! OM man är i arbetsför ålder med fast anställning, låna pengarna OM ni inte har dem, sätt barnen, pojkar eller flickor i trygga miljöer!!
  Jättesvårt detta, det finna tre viljor, pappan mamman och barnen…..Barnen har rätt till en utbildning och det är föräldrarnas ansvar att den blir bra under trygga förhållanden i skolmiljöer där inte ”blattegäng” och flyktinggangsters härjar med en snedvriden människosyn!!

 3. Incident? Kniven kom från ingenstans och landade i handen på högstadieeleven som precis från ingenstans var på en skola där han inte hörde hemma och av en händelse hade 9-åriga flickan placerat sin hals mot kniven? Hoppsan, det hände en liten incident. Ja med rätt omskrivningar och listigt tal kan man skriva om vilken verklighet som helst. Det var väl en av de dagliga utmaningarna, som är önskade av alla små skolbarn och deras föräldrar? Ja såklart, var det den 9-åriga flickans fel så hon får byta skola? Här vet man ingenting om bakgrunden, men det kan vara ett typiskt symtom på dagens hotfulla skolvardag för oskyldiga barn, lärare och rektorer? Såna här ”incidenter” skall väl anmälas till skolinspektionen eller liknande institut, typ ”lex Maria” för sjukvård, så att det kan förebyggas mot ev. upprepning?

 4. ”Flickans föräldrar jobbar nu för att flickan ska få byta skola efter det som har hänt.”

  Alltid samma visa, offret tvingas byta skola.

 5. Gissar att ”svordomarna” som gm fällde var könsord alt. ”täck dig. hora” och att flickans svar var modigt – vilket inte accepterades av pojken. Flickan har, med ledning av namnet, turkisk/kursdisk? bakgrund.

 6. 1958 då Swerige var ett land, ett konungarike, någonting att vara stolt över.

  Vad har vi ställt till med?!
  Tagit hit araber, afrikaner, asiater och allsköns skräp från planetens soptippar.
  Ja…om det nu verkligen finns en Gud så behövs Han mer än någonsin.

  1. om GUD finns ? MEN allah finns ! kan inte allah muhammed hämta hem sitt folk . DEM som så troget DRÄPER i allahs namn SKYCKA de 72 brudarna för att vägleda allahs trogna till , den plats där dem så ivrigt kämpar för .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: