Bombhot mot Arlanda igår!

Ett plan som skulle flyga till Phuket, Thailand fick ett bombhot riktat mot sig sent igår kväll. Ombord befann sig 300 passagerare som fick evakueras. Planet är flyttat för vidare inspektioner. Det var precis innan det skulle lyfta som polisen fattade beslutet om att evakuera planet. Passagerarna fick inget veta om hotet förrän de stigit av planet. Smart drag. Det hade kunnat utlösa panik om de fått reda på det inne i planet.

yhai

Det var efter ett bombhot  som Thai airways  fick klockan 21.30 som planet stoppades. Först nästan 2 timmar senare evakuerades planet. När några passagerare såg blåljusen trodde de att någon var sjuk. Passagerarna fick endast ta med sig mobiler och plånböcker.

Varje halvtimme fick passagerarna höra att det var tekniska bekymmer. Precis det man vill uppleva när man skall åka på familjesemester till Thailand.

I nuläget sägs inget om när passagerarna får sina övriga ägodelar och kan flyga iväg.

SVT

 

 

One thought on “Bombhot mot Arlanda igår!

  1. Dessa hot kommer förmodligen att bli allt vanligare då de står helt i paritet med den islamistiska agendans krigsstrategier, med syfte att kuva den invaderade nationen. Med tanke på den identitetslösa masstillströmningen av suspekta element, torde SÄPO knappast ha kunnat bilda sig någon verklig uppfattning om det antal potentiella terrorutövare som nu befinner sig i landet.
    Andreas.

Kommentera