Bombhot mot Arlanda igår!


Ett plan som skulle flyga till Phuket, Thailand fick ett bombhot riktat mot sig sent igår kväll. Ombord befann sig 300 passagerare som fick evakueras. Planet är flyttat för vidare inspektioner. Det var precis innan det skulle lyfta som polisen fattade beslutet om att evakuera planet. Passagerarna fick inget veta om hotet förrän de stigit av planet. Smart drag. Det hade kunnat utlösa panik om de fått reda på det inne i planet.

yhai

Det var efter ett bombhot  som Thai airways  fick klockan 21.30 som planet stoppades. Först nästan 2 timmar senare evakuerades planet. När några passagerare såg blåljusen trodde de att någon var sjuk. Passagerarna fick endast ta med sig mobiler och plånböcker.

Varje halvtimme fick passagerarna höra att det var tekniska bekymmer. Precis det man vill uppleva när man skall åka på familjesemester till Thailand.

I nuläget sägs inget om när passagerarna får sina övriga ägodelar och kan flyga iväg.

SVT

 

 


One response to “Bombhot mot Arlanda igår!

  • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

    Dessa hot kommer förmodligen att bli allt vanligare då de står helt i paritet med den islamistiska agendans krigsstrategier, med syfte att kuva den invaderade nationen. Med tanke på den identitetslösa masstillströmningen av suspekta element, torde SÄPO knappast ha kunnat bilda sig någon verklig uppfattning om det antal potentiella terrorutövare som nu befinner sig i landet.
    Andreas.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: