Stäng

Polisen storsatsar mot bilmålvakter – Pettersson säger att de ljuger…

INVANDRARBROTT. Sedan årsskiftet har minst 80 målvaktsbilar försvunnit från Malmös gator, med hjälp av polisen. Det är mer än en bil per dag. Totalsiffran är ännu högre. – Vi gör rätt så stora insatser mot målvakterna nu, säger Lars Förstell, pressinformatör på polisen.

Socialdemokraternas huvudstad sedan 100 år, Malmö,  har under lång tid fungerat som bilmålvakternas heliga plats i Sverige. Tiotusentals bilar, ofta rena vrak, står registrerade på ett fåtal personer med miljoner i skulder.

Alla bilar vars ägare har mer än 5 000 kronor i skuld, till exempel obetalda p-böter eller avgifter, kan numera beslagtas direkt. Lagstiftningen ändrades 2014. Bilarna förvaras i tre månader och ägaren får en chans att lösa ut dem. Sedan skrotas de eller säljs, om det finns något värde på fordonet.

Kommunens arbete har försvårats av att alla slagningar på fordon måste ringas in av p-vakterna för en kontroll. Sedan kopplas fordonsflyttare in och ser till att bilen försvinner. Det har tagit tid och kostat pengar.

Polisen har bättre verktyg och kan få fram samma underlag om skuldläget direkt på gatan. Patrullerna spanar nu aktivt efter målvaktsbilar, ofta nattetid, och pekar sedan ut dem för flyttarna. På det här sättet går upprensingen av den skuldtyngda fordonsparken snabbare.

– Polisen har fått upp ögonen och vill inte heller ha bilarna ute. De har kommit på att de kan se skuldsaldot i sina system och berättar om det för oss, säger Jill Arneholt, gruppchef på fordonsflyttarna.

Läs mer…

-Pettersson undrar varför det tar så lång tid, lagar finns mot det mesta, använd dem eller är politiker, myndigheter och polisen rädda för att bli kallade rasister?

Nåväl, myndigheterna tycker de är duktiga för att de plockar bort en bil om dagen. Då är problemet med topp tio löst om 40 år, sedan är resten kvar…myndigheterna i Malmö skojar med oss eller också är de dumma i huvudet.

I februari 2014 såg det ut som nedan bland skåningarna som inte vill göra rätt för sig i Malmö.

 1. Adnan Abdulaziz, 41 år, 3 866 bilar
 2. Majid Wandi, 53 år, 3 835 bilar
 3. Jalal Baltaj, 52 år, 2 569 bilar
 4. Ibrahim Sabih, 29 år, 1 929 bilar skuld 41,1 miljoner
 5. Yousif al-Itabi, 24 år, 817 bilar
 6. Mayssam Al Hellani, 30 år, 558 bilar
 7. Ibrahim Mahmoud, 28 år, 352 bilar
 8. Kamal Hussain, 30 år, 105 bilar
 9. Ahmad Kahlid, 51 år, 80, bilar
 10. Bilal Diab, 31 år, 16 bilar.

När Expressen/Kvällsposten ställer sig på samhällets sida ser det ut som…

2015-09-27_0804

Aftonbladet vill inte vara sämre, de anklagar till och med en göteborgare…

2015-09-27_0807

 

22 reaktioner på “Polisen storsatsar mot bilmålvakter – Pettersson säger att de ljuger…

 1. Jag har en närstående som slår på bil nummer jämt av nyfikenhet. Verkar som om alla bilar som körs av tattarmuslimer i hela södra Sverige ägs av någon annan tattarmuslim. Nästan alltid i Malmö.
  Man får inte ha bil när man utnyttjar soc o etableringsbidrag vad jag vet.
  Ändå har alla bil.
  Stackars fattiga NyyAdeln.

 2. Det beror på fattigdomen att dessa stackars individer har blivit tvungna att välja brottets bana. Det är den absolut enda gemensamma nämnaren. Källa: regeringen.

 3. Det finns inget som någonsin kommer att bli bättre i detta landet igen och absolut inte så länge som polisen inte står på folkets sida utan numera agerar statsarme åt politikerna och våldsvänstern.
  Polisen är numera folkets fiende nr:1, hoppas att ni poliser läser vad vanligt hyggligt folk tycker om er, och att ni går och mår jävligt dåligt av det för det skall ni bara ha, era fega folk & landsförrädare, och det ni inte fattar är att ni själva era familjer, barn, släktingar mm kommer att drabbas förr eller senare av samma skit som drabbar oss andra, ni kommer inte undan …tro mig, ni är bara korkade idioter som tror något annat.
  Gör folket och samhället och framför allt era barn och familjer en tjänst och säg upp er och byt jobb, för det är det enda sättet vi kan komma till rätta med problemen dvs vi måste få en samhällskollaps, men först måste polisen försvinna i dess nuvarande form och folket måste börja agera fysiskt och flytta fokus från den där jävla falska stats tv´n och lyfta sina feta arslen från sofforna därhemma. Något måste hända för så här kan vi inte ha det längre.

  1. Kan faktiskt inte hålla med dig. De flesta vanliga poliser försöker sköta sitt jobb men hindras av inkompetenta chefer och korrupta politiker. Lägg till detta en lång radda av agendasättande jurister, organiserade i två ljusskygga sällskap, Hilda och Ruben. https://ledarsidorna.se/2016/09/hilda-ruben-sant/

   Mina belägg är oomkullrunkeliga, se Peter Springare samt det stora antalet erfarna poliser som väljer att säga upp sig då de inte tillåts sköta sitt jobb.

  2. Polisen måste spm alla andra följa lagen. Att var oförskämd mot dem löser inga problem.

   1. Visst men som det ser ut nu när landet är på ruinens brant så verkar inte heller ditt sätt lösa problemen, så därför ser jag heller inget annat val än att försöka med något nytt.

    Det finns ett bra gammalt ordspråk för detta

    ”Om man gör som man alltid gjort får man samma resultat som man alltid har fått”

    PS. Jag är inte oförskämd utan jag är jävligt frustrerad, förbannad och less på denna utveckling, för det är våra barn och barnbarn som drabbas värst av detta, och att veta att om vi inget gör nu så kommer dom att straffas för detta under mycket lång tid.DS

 4. Målvakterna finns överallt och polisen vet mycket väl vilka bilar det är. Har länge förordat att man skall beslagta dessa bilar. Konfiskera-never to be returned..

 5. Börja med att dra in bidragen för alla brottslingar ,typ målvakter ,brännare stenkastare langare ,m,m,.Sedan fasar man ut alla bidrag till negrer araber och diverse dynga under ett år så att dom får chansen att skaffa sig ett jobb
  så nyår 2018 delades det sista socialbidraget ut i sverige till icke svenskar
  och det gäller alla bidrag bostads/barn ,inte en spännjävel till
  Byt regering nu

 6. Att polisen bara lyckas beslag ta en eller två bilar om dagen är helt otillräckligt! Antal nya skrotbilar på gatorna ökar garanterat snabbare!

  Det är klart att när polisen prioriterar att stå med fartkameror på de mest lömska ställen, där Svensson kör för att bättra på sin statistik blir det så här!

  Om polisen stoppar en fortkörare på landsväg innebär det för statistiken, ett brott ett uppklarat!

  100% uppklarat! Perfekt och Svensson betalar dessutom böterna utan att tjafsa!

  Polisens pinnjakt efter uppklaring är en katastrof! Jaga gangstrarna istället för Svensson! Det är alltid vanligt folk som betalar skatt som jagas! I alla led av myndigheter!

 7. Detta hade kunnat lösas för många år sedan.

  Fånga in ”målvakterna” Deportera dessa och skrota bilvraken.

  Klart på en kafferast.

  Deportera också dessa som kör omkring i ”målvaktsbilar”

 8. Kommer väl till fler bilar per dag än vad som det minskar, inte konstigt när trafikpoliserna skickas ut på landsbygden där det bara bor svenskar , de betalar ju sina böter snällt och erkänner , blir många pinnar hos polisen.
  med så många bilar fejk registrerade så är det ju skam om de bara hittar en eller två per dag.

  1. Ja det är två skilda världar där babbarna gör som dom vill ,
   tänk om jag som blond svensk skulle gå ut och tända på grannarnas bilar för att sedan börja kasta gatsten på brandkåren ambulansen och polisen ,jag skulle bli inburad om troligen aldrig komma ut och det skulle aldrig kallas för lite stök och bus utan ,allmänfarligödeläggelse mordbrand mordförsök vandalism m,m,

 9. Efter att ha sugit ut ur svenskarna mellan 7-40 miljoner så ……………………då kan de dra åt hel**ete tillsammans med de som tillät detta haveri !

 10. Det här hade stoppats för länge sedan om det inte hade rört sig om den ”nya Adeln”s brottslighet !!!!!

  1. Måste erkänna att jag har gått på Censurmediernas propaganda i ca 5 år, som har gått ut på att Bilmålvakterna var utslagna URSVENSKAR !!!!

   1. Nej inte bara utslagna svenskar utan även grovt kriminella muhammed som inga svenska myndigheter klarar av att hantera.

 11. Det är väl så att det kostar mer att hantera bilarna än vad de är värda, alltså en ren förlustaffär.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: