Stäng

Morgan och sanningen

”De kan ju faktiskt finnas människor som tror på vad de säger”, menar Morgan Johansson (S) och åsyftar Sverigedemokraterna.

Ja, det är väl drygt 1 miljon som gjort det i några år nu och med tanke på att både sossar och moderater kopierat stora delar av SD:s politik är det sannolikt betydligt fler.

”Bilden att Sverige är ett våldsamt land är totalt grundfalsk”, säger Morgan också. Jämfört med länder som Colombia, San Salvador, Nigeria och Afghanistan stämmer detta säkert. Jämfört med många andra länder stämmer dock bilden av Sverige som ett våldsamt land. Allt beror på vad man jämför med, men varför jämföra med andra och inte bara se på vad som sker innanför vårt lands gränser? Otryggheten sprider sig i landet och detta är ett faktum Morgan.

”Det är bara 1,5 procent av befolkningen i Sverige som är medlemmar i muslimska trossamfund”, fortsätter Morgan. För att bara utgöra 1,5 procent av befolkningen har dessa muslimer en märkbar påverkan i vårt svenska samhälle, större påverkan än någon annan enskild grupp. Tänk då när antalet utgör 3 procent av befolkningen i Sverige. Pew Research Center uppskattade förövrigt andelen muslimer i Sverige till 4,9% av befolkningen 2010 och om bara 13 år utgör man 9,9 procent, eller 993 000 om ni så vill. Låt vara att alla muslimer inte tillhör något trossamfund, precis som alla kristna inte är medlemmar i Svenska kyrkan. Antalet muslimer växer fort, fortare än någon annan enskild grupp och med detta växer också andelen troende muslimer och i.o.m. detta kommer gruppen muslimer att påverka samhället än mer. 2030 lär alltså andelen muslimer utgöra närmare 10 procent av befolkningen och tänk om det då bildats ett muslimskt parti i Sverige som har en mer framskjuten position för islam på agendan? Tror någon att en muslim i Sverige tänker rösta på något annat parti än just detta? Vilka är då förlorarna, förutom landet Sverige? Givetvis de partier som idag vurmar sig varma för islam och dess utövare, socialisterna i S, V och Mp….

Undrar om inte lille Morgan är ute och cyklar när han svarar på SD:s kritik i en artikel?

lille morgan talarstol

23 reaktioner på “Morgan och sanningen

 1. Det står ”det kan ju faktiskt finnas människor som tror på vad dom säger”.
  Just det! Och vi blir bara fler och fler som gör det och vi tackar för att 7-klövern bara blir färre och färre.
  Att det blir så här kan vi tacka den muslimska regeringen för och även den obefintliga journalistkåren.

 2. Morgan Johansson är nu på samma mytomannivå som Ullenhag var under sina ”glansdagar”.
  Han jobbar hårt för att för alltid spika igen socialdemokraternas likkista, tack!

 3. Det är lite samma nivå som på Reinfeldt. När han sökte mönster i omvärlden att jämföra med brukade han välja ut inte helt jämförbara länder. Han jämförde päron och äpplen och demonstrerade alltid mycket tydligt att han bara var ute efter att försöka rädda sitt eget skinn. Detta kommer för Morgan precis som för Reinfeldt att slå tillbaka på den egna personen.

  Poängen är ju att Trump tog som exempel Sverige därför att det finns en tydlig koppling till migrationen vad avser Sveriges historiskt sett starkt ökande kriminalitet i landet. Inte minst märks det på alla ansträngda samhällsfunktioner. Utan dessa kriminella mindre kriminalitet. Varför väöjanågot man ser är dåligt. Hade Trump sett att det gett ett blomstrande företagande och harmoni mellan människor hade han ju inte nämnt Sverige som exempel på dåliga föredömen.

  Får kvinnor vara med i muslimska trosorganisationer? Annars blir det ju fördubbling bara där och 3 barn på det. 5 x 1,5% = 7,5%. Sedan det dubbla som.inte vill vara med i organisationen men är troende. 15%. Grovt räknat eftersom ej vet vad 1,5% bygger på.

 4. För alla oss andra, den stora majoriteten, som då inte är sossar. Så är det en ”utmaning” att höra dagens socialdemokratiska retorik.

  Det är alltså med rätt benämning, ett stort problem för landet Sverige.

  1. Sossarna är inte så stora, så vad är problemet, ändå kämpar du mot dem.
   Bättre att kämpa för nånting.

 5. kanske missat ngt i Petterssons rika flora på
  sanna Nyheter…igår sändes Janne Josepssons
  Uppdrag granskning på 1:an…han kollade upp
  hur det gått för 6 slupvis småblattars liv, nu 15
  år senare efter de vuxit upp i Kuttja (Fittja)..2 st
  hade blivit skjuta, 3 st hade det gått åt helvete
  för (enl.1 som det gått åt helvete för)…den 6:e
  hade jobb, familj m.m…alltså 1 på 6 hade efter
  15 år hade lyckats någotsånär ef. att även han
  varit kriminell tills för 7-8 är sedan, men nu va
  ngn sorts företagare(?)
  …i början frågade Janne nga blatts boende i
  Paradiso, där reportaget skedde förr och nu.
  Janne frågade flera om de kände igen någon
  och visste vilka de va (nu kommer det roliga)
  …en blatte undrade varför Janne ranta runt
  å snoka i Kuttja för…Janne svarade då som de
  va, att han följer upp me ett nytt reportage om
  hur de gått för grabbarna…varpå blatten (utan
  att svara på frågan) ställde samma fråga till
  tebaka till Janne…HUR HARE GÅTT FÖRÉ
  SJÄLV?…de tyckte jag (men inte Janne) va
  lustigt! …i övrigt tycker jag inte att detta pro-
  gram gav något nytt, bara sånt som (vi här)
  hela tiden vetat å tappert försökt förmedla
  till mindre vetande
  …mina aningar varför ni inte fluktade in
  programmet…om ni nu inte gjorde det
  ändå, men skraja för att SVT skall spåra
  alla sedonymer, å sända krav på abon-
  nemangsavgifter!?

  1. Femton år senare och inte en enda av de sex har levt sina liv på den laglydiga sidan, ja de som avlidit får vi väl hoppas inte kostade skattekollektivet allt för mycket under deras miserabla leverne? Tänk om alla sex hade levt nu, usch vilka kostnader de genererat för samhället och det svenska skattekollektivet!

   Kommer att kolla programmet på SVT PLAY på plattan! Plattan är ju licensfri ännu, vet ju aldrig när den osannolikt korkade finansministern kommer med nya förslag till att pungslå banker, företag och framförallt den svenske skattebetalaren med diverse skatter och avgifter! Fast det är ju klart när regeringspajaser inte har någon verklighetsförankring, ja då blir det väl så!

   Tänk att de svenska skattebetalarna alltid ska pungslås?

   Stefan Löfven respektera folkviljan ta med dig finansministern och resten av din pajasregering och avgå, utlysa nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur diktaturen EU,

  2. Hoppas och tror på Janne. Onsdagens ”Sex invandrares livsöden” tror jag var Jannes sätt att presentera, vad han tidigare gjort, Sveriges problem. Han balanserar på kanten till SVt-Stjernans (Hanna) godkännande. Livsöden öppnar hjärtan som är utmaningar.

   Jag hoppas svenska folket kan se problemen och räkna. Sex problembarn upphöjt till 6 (sex) En passande faktor för potentiella unga män med potens att begå brott mot samhället och alla dess invånare, män, egna och andras kvinnor.

   Åter till de sex som då var tio till tretton. Deras livsöden upphöjt till tre är 1296 vuxna unga män. En antal ”problem” som väl stämmer med det hårda klientelet i våra tre storstäder. De sex upphöjt till sex blir 273.336 unga män. Ett antal möjliga ”problem” som bor i utanförskapsområde utan rätt utbildning och möjligheter till eget arbete.

   De som inte kan räkna, förstår inte konsekvenserna. Allt det våta i deras hjärna blir ett blött hjärta som orsakar att Sverige förblöder.

 6. Det är samma Morgan som stod i nyheterna hösten 2015 och berättade att Sverige var utsatt för ett kompetensregn från bland annat Syrien.
  Ett kompetensregn som vi skulle vara tacksamma för
  Tre veckor senare införde samma regim gränskontroller.
  Samma Morgan som nu berättar för USA att han har rätt och de har fel.
  En kretin av klass är han den pojken.

 7. Det är pinsamt att se självaste justitieministern stå i riksdagen och ljuga om no go zoner för svenska folket. Men, förhoppningsvis slår det tillbaka på honom själv och hans parti.

 8. Det spelar ingen som helst roll vad han tycker och vilken bild han har av framtiden. För det ända som betyder något är vad svenska folket tycker och tror och den bild dom vill se att framtiden utvecklas till. Han som politiker sitter inte på den positionen för att infria sin egen vision, den enda anledningen till att svenska folket har givit honom den positionen är endast för att infria det som svensk folket vill. Och om han inte kan fatta det så så kanske han fattar att han är på helt fel plats. Han som politiker ska hela tiden lyssna av folket och göra allt för att förverkliga det, och oavsett vad han själv tycker så är det folket och majoriteten som bestämmer. Och om det nu är så att svensken inte vill att islam ska växa sig starkare än att man har kontroll över dom hela tiden, så är det vad våra politiker ska rätta sig efter, men nu är situationen den att dom ifrågasätter precis allt som folket vill. Och så ska absolut ingen politiker agera för då har man brutit sitt förtroende mot svenska folket och ska omedelbart lämna sin plats till den som får förtroendet av svenska folket.
  Så som det är nu så styr dom landet mot en vision som dom själva målat upp. Och det kan vara det största misstag man kan göra, för om inte 9,9 miljoner i det här landet delar den visionen, ja föreställ er då vad som kommer att hända.

 9. Petterssons blog
  Jag är trött på Sverige och svenskarna, ska sova nu och ni PK-FOLK red ut den skit ni skapat !!!!!
  Ni som skapat ett Sverige som VI inte längre känner igen (ett miserabelt bedrövligt Sverige)
  Jag kommer inte att tycka SYND om när NI blir allmänt föraktade !
  Må NI ridas av mardrömmar !

  1. Det gäller självklart INTE bloggen …….det gäller ”MAKTELITEN”, eliten av utsugare !

 10. Skribenten undrar vad som skulle hända om det bildades ett muslimskt parti i Sverige. Vad har hänt den senaste tiden då vi uppenbarligen har flera muslimska partier här. S, MP, L, M, V, C och KD.

 11. Morgan johansson och sossarna är ju helt slut.vilken propaganda .inte ens när vi sett våldet på tv och ser att det är blattar,så är det tydligen inte sant.och skulle det nu ha skett något våld så är det inte importerna som begått det.nä det är vi riktiga svenskar som eldar bilar och startar uplopp.fy f~~n vad han ljuger den lille mannen.

 12. Som var sagt om lille Morgan : Han är så dum så blommera vissnar och klockera stannar.

 13. Sossarnas paradgren! Upprepa en lögn tillräckligt ofta, så blir det en sanning. Kopierad från Hitlers propagandaminister dr Goebbels

 14. Socialdemokraterna har vurmat för muslimerna sedan Palme tillträdde 1969.

  Socialdemokraterna är Sveriges största hot.

  LO är ren maffia.

  1. Hur kan ett parti utan majoritet i riksdagen ha ett sådant inflytande i riksdagen tror du?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: