Stäng

Mona Sahlin och livvakten ”Labbe” får strafföreläggande, men var kommer tre miljoner ifrån?

INRIKES. Mona Sahlin och livvakten Hernando Labbé Solinas får strafföreläggande. Straffet för Mona Sahlin: 80 dagsböter á 590 kronor, vilket blir 47 200. Samtidigt ska livvakten Labbé Solinas betala 80 dagsböter á 290 kronor.

Det är det lilla, genom att gå med på strafföreläggande och erkänna slipper paret rättegång.

Annars är det intressanta att Mona Sahlin fört över rejäla summor till Hernando Labbé Solinas konton under minst fyra års tid: 2012-2015. Totalt över tre miljoner kronor.

– Pettersson undrar var de pengarna kommer ifrån? Mona Sahlins lön som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism var 62.300 kronor i månaden, minus skatt. Fyra år är 48 månader och det blir i runda slängar tre miljoner.

Mona ser välmående ut, så frågan är vem som bjudit henne på mat när hon gav bort hela lönen? Även om hon har lite sidoinkomster så är det något skumt och har så varit genom hela hennes karriär. 

Fru Sahlin får det tufft i framtiden och ska försöka överleva på en statsrådspension på endast 54.000 i månaden!!!

Mona är slut som politiker och det är synd att sparka på en som ligger, men återigen. Var kommer pengarna ifrån? Vem har utsett Mona till uppdrag efter uppdrag trots att hon bevisligen inte höll måttet?

Om Mona Sahlin på bloggen…

Vem har ansvaret? Här ligger en hel kennel begraven…

Mona-full-2

 

 

35 reaktioner på “Mona Sahlin och livvakten ”Labbe” får strafföreläggande, men var kommer tre miljoner ifrån?

 1. Aftonbladets löpsedel igår 3 mars. Apropå 3 miljoner; ”Berättade i förhör om deras transaktioner. Får man inte låna ut pengar till vinner?”

  Intressant frågeställning. AB avslutar; Förhörsledaren: Varför skrev du de oriktiga uppgifterna?
  – Vid tillfället hade jag en annan avsikt, men det blev fel och det erkänner jag.
  Aftonbladet har sökt Mona Sahlin för en kommentar.

  Måste konstatera att ABs journalist gjort ett bra jobb. Läsvärt men inte köpvärd.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8a9EA/mona-sahlin-i-forhor-far-man-inte-lana-ut-pengar-till-vanner

  Köper inte AB utan tar en bild av löpet. Sen kan jag googla.

 2. Från Globalisterna och dess administration, från dess outtömliga rikedomar, dess banker…

 3. a) “Om man är socialdemokrat, då tycker man det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är.”

  Så sa Mona på den goda tiden. Nu är tid mogen, att Mona granskas av Skatteverket. Om (om-et är gardering mot fake news) Mona betalat rejäla summor till Hernandes (hennes mooody guard) och inte följt skattelagstiftning blir det häftigare att betala skattetillägg. Häftigast är om Monas finaste uttryck blir till no-fake news (sant) för vad en f.d. politiker måste göra.

 4. Socialdemokraterna och LO är maffia!

  AFA Trygghetsförsäkring ägs av LO och sitter på 198 miljarder i tillgångar som arbetsgivare betalt för att deras anställda ska vara trygga. AFA lurar arbetsskadade på sin kompensation och ersättning, man undrar var alla pengar går?

  De går inte till de som skadat sig!

  http://blastapaforsakringen.story.aftonbladet.se/

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22641794.ab

  LO/AFA har förstört mitt liv………………………………………………………………

 5. Socialdemokraterna och rövhålet Stefan Röven är kriminella, upp med fakta på bordet om de tre miljonerna och denna parasit Mona Sahlin kommer alltid lindrigt undan och polisen kommer undan och får jobba kvar inom polismyndigheten trots kriminella aktiviteter, man anar stöd högt upp från Dan Eliasson….

 6. Jag tycker att folk är alldeles för hårda mot Mona Sahlin och hennes livvakt.
  Hon borde bli socialdemokraternas partiledare!
  Så varje röst för socialdemokraterna i nästa val för henne närmare statsministerposten med hennes livvakt som justitieminister …

 7. Eftersom jag inte var / är fortfarande INTE är socialist och om ”ODEN” vill så blir jag det ALDRIG !
  Jag förtränger de vidriga och ser min värld, den är fin för den är riktigt …………..demokratisk, inte SOSSE !

 8. Finns det någon mer korrupt galen människa i vårt land än den galna Sahlin??!?!?

  1. ”Once upon a time”, jag hade några år då jag jobbade med konferensverksamhet, så vidrigt när jag tänker efter, hur kunde jag……..jo jag var i behov av min lön och blundade men glömde inte , alla äckliga fackgubbar som strömmade in, de var vidriga !

   1. Så här är det ”de giriga ser oss”, det kommer att straffa sig förr eller senare !

 9. Det finns nog mycket kvar att gräva fram, Mona verkar beroende av att fiffla. Fängelse verkar alltid lika avlägset och därför har jag kommit på ett straff som passar oss svenska barbarer som hand i handske, särskilt då våra traditioner och kulturarv, enligt henne, är så töntiga. Så. Kedja fast Mona vid en stock på Stortorget i Gamla stan. Låt sedan pöbeln, i tur och ordning, trycka ner bitar av Toblerone i hennes glupska gap, till hon exploderar.

 10. Hon har bedragit, lurat, bluffat, fifflat sig fram. Och hennes likasinnade har velat ha henne som styrande över Sverige.
  Lika sossar leka bäst….en riktig lekstuga!

  Det bästa med hela denna historian, är att hon själv har blivit så otroligt grundlurad av sin underbara livvakt som älskar henne sååå mycket……
  Hahaha…..på svenska heter det sol-å-vårad…..och att hon inte förstår det själv visar ju än en gång hur det står till med henne.
  Beklagligt men sant.

 11. Som samordnare har hon väl haft ett konto att hantera, tror f-n att de där miljonerna har kommit därifrån.
  Alltså våra skattepengar!
  Att det skulle göras någon uppföljning av detta är ju naturligtvis inte aktuellt med tanke på hur konspiratoriskt hela detta ärende hanterats.
  Korruption var ordet!!!!
  Så illa är det i Sverige idag! Usch !

 12. Rent spontant dyker ju Anna Linds minnesfond som häxan/huggormen/avskummet M. Sahlin under ett par år var företrädare för och vars sista miljoner plundrades av henne. Det vore ju smaskigt om det kan bevisas att ärke-bedragerskan försnillat miljonerna därifrån till förmån för sig själv och sin orch till älskare.

 13. Hela flocken sossar har som mål att parasitera på andra. Man har fullt förtroende för varandra oavsett vika tabbar man än gör. Man vet naturligtvis, att nästa man som sitter i saxen kan vara en själv och då är det vara bra att ha visat, att man själv varit ”solidarisk”
  Patrask!

 14. Sossen med de nio liven
  som gick in i politiken
  genom sängen via palmen
  viskades det då i tiden
  poppar upp i politiken
  alltid inför riksdagsvalen
  eller?

 15. Mona Sahlin är hela sinnesbilden av dubbelmoralen i Sosseriet!

  Där man berikar sig själv och sina vänner, detta pågår varje dag året runt!

  I varje fackförbund i SSU och alla andra grenar av rörelsen! Det är gratis middagar, gratisövernattningar på topp hotell, och det är fantasi löner och uppdrag som man delar ut till varandra!

  Har man den minst insyn så blir man illamående!

 16. Hur kan en så falsk människa ha fått en sån fantasilön ???? Hon begår trots det brott i form av osant intygande. Hon kan leva på A-kassa eller försörjningsstöd i fortsättningen !!!!!! Så kanske hon lär sig något !!!!!
  .
  (vet naturligtvis att det inte blir så)

 17. Säg inte att hon slut!
  S lyfter nog upp henne ur rännstenen inför valet 2018.
  Steffe behöver allt stöd i världen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: