Stäng

Lärare misstänkt för sexuellt utnyttjande fick nytt lärarjobb!!

Detta får inte hända men det har hänt. En lärare misstänkt för sexuellt utnyttjande av en flicka på en skola i mellan Sverige fick anställning av LärarpartnerAB. De placerade honom på en skola i Göteborg där polisen hämtade honom förra veckan.  Lärarpartner AB har en slogan som inte passar så bra till detta fallet. ”Rätt person på rätt plats”(!)Denna lärare har inte vara fått gå från 1 tjänst tidigare utan 2 och han har ett digert brottsregister. Hur kan ett rekryterings/bemanningsföretag missa detta?? Man får enligt lag inte anställa någon inom skolan utan ett utdrag ur brottsregistret.

217

Finns det någon form av undantag för bemanningsföretag?? Nej, det finns det inte. Av egen erfarenhet vet jag hur viktigt detta är med utdraget ur brottsregistret. Vem skall straffas hårdast i detta fall?? Enligt avtalet med kommunen ska bolaget göra en god bakgrundskontroll på de vikarier de hyr ut till skolor, fritidshem och förskolor. Uppenbarligen inte!!!

Rektorn på den skola där mannen hämtades ifrån fick inget veta av polisen utan GT gav henne besked om mannen. Detta är en mardröm för en rektor eller alla som arbetar inom skolan för den delen.

GT

5 reaktioner på “Lärare misstänkt för sexuellt utnyttjande fick nytt lärarjobb!!

  1. Skrämseltaktik, korruption, ondska och förakt har spridits över hela svenska samhället. Skolledningen och kommunen är rädda för skadestånd. Rädslan korrumperar. Sluta räkna öststaterna bland de mest korrupta i Europa, här kämpar man och får resultat. Vad gör ni annat än att ni vältrar er i självömkan ? Ni förtjänar ert öde, sluta klaga.

    1. Vilka resultat då? Är det resultat när tusentals arbetsskygga kommer till Sverige för att stjäla och/eller tigga? Sluta vara så förbenat högfärdig, Rumänien ÄR ett efterblivet skitland.

  2. Jag blir så Jävla Ledsen när jag läser sånt här som förekommer i skolan och från Dumstolar som INTE dömmer de jävla PEDOFILERNA till Låånga fängelsestraff och UTVISNING om det är UTLÄNNINGAR som är Gärningsmän

  3. Klart ”stackarn” måste få nytt lärarjobb och nya ”chanser” att begå brott mot nya värdelösa offer (som inte omfattas av ”allas lika värde”) !!!!
    Undra hur han ser ut ????

    Tycks PK-tokena anse!!!!

  4. Man kan ju naturligtvis klandra bemanningsföretaget som ordnar jobb i en skola till sexualbrottslingar, men värre är väl att ett samhälle inte ser till att få bort sådana bemanningsföretag och att sexualförbrytare hålls långt från allt vad skolor heter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: