4 thoughts on “Skillnad på folk och folk

  1. Jag får inte detta att gå ihop att en sån som Jonas Gardell inte kritiserar islam när man hör vad dom vill göra med homosexuella.Tror han att han överlever dessa fem sätt som denne bödel föreslår? Detta visar bara hur långt gången PK elitens indoktrinering är när inte en sån som Gardell har fattat vad detta betyder.Han får göra en ny film som kanske heter ”Torka inte blod utan handskar efter islam”.

  2. Det hon beskriver är allvarligt och London har en muslimsk borgmästare! Någon har sagt ungefär att de goda människorna som sitter tysta när de ser vad som håller på att hända är medskyldiga till händelseutvecklingen, under ww2 var Stefan Lövens tyska nazistparti Europas främsta hot idag är det fega och veka politiker som tillåter jihadister och terrorister i Storbritannien!
    De ska ställas mot en vägg och skjutas utan pardon!

  3. Det förvånade mig ständigt när jag bodde i UK , engelsmän var ofta bittra på de flitigt arbetande polackerna (AVUNDSJUKA), medan de värdelösa muslimerna släpade sig fram längs trottoarerna med tiotals ungar runt om det vill säga kvinnorna, deras nattsärksklädda skäggegubbar satt på caféerna och snackade högljutt samt rökte som de värsta skorstenar.
    De kritiserades sällan av engelsmännen !
    Helt galet enligt min mening !

KommenteraAvbryt svar