Stoppa pressarna

En för mänskligheten stor händelse når oss ikväll, så stoppa pressarna och vänta med alla nya blogginlägg.

Familjen tänker inte längre spela sin låt ”It Began In Hässleholm” p.g.a. de lokala moderaternas invit till SD.skarmklipp

Förlåt, men vem fan är Familjen? Jag har aldrig någonsin hört talas om Familjen (Johan T Karlsson), än mindre hans låt ”It Began In Hässleholm”, men den måste vara en riktig hitlåt och han själv en sjusärdeles kompetent artist eftersom världstidningen Sydsvenskan anser att detta är en stor nyhet.

15 thoughts on “Stoppa pressarna

 1. Det finns en hel del människor som tar sig själva
  på allt för stort allvar, att det sen blir en stor nyhet i
  Sydsvenskan säger ju allt om den blaskan.

 2. Eftersom jag knappt hört talas om ”Familjen” och än mindre om ”It Began In Hässleholm” så var jag tvungen att leta upp den på nätet bara för att konstatera att det kunde jag lika gärna varit utan.

  Sedan kan det bli så att då den icke-socialistiska majoriteten insåg att den är en majoritet började i Hässleholm?

 3. Sydsvenskan har ånyo visat sin totala brist på journalistiskt omdöme inför den lilla kvarvarande läsekretsen,

 4. Naturligtvis hoppas Familjen att det skall generera engagemang vid jippon hos Mp, V pch S. Det blir nog dock mest hånskratt.

 5. ”Familjen” är en sex och pedofilsekt startad i USA under 60-talet (tidigare ”Guds barn” eller ”Children of God”). De värvade bl.a. nya medlemmar med hjälp av prostitution! Kommer ihåg att de höll till utanför Gävle för kanske 30 år sedan, då det var mycket skriverier om sexuella övergrepp m.m. Har inte hört mycket av dem sedan dess.

  Vår nuvarande regim, som ju mer eller mindre legitimerat pedofili, gör förmodligen att de nu vågat krypa fram ur sina hålor och åter visa upp sina fula trynen. Hässleholmsborna skall vara mycket glada om de slipper dessa skenheliga skökor! Framför allt för sina barns skull!
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Familjen_(samfund)

 6. Sydsvenskan en i raden av liberala PK-skittidningar!

  Fattar inte varför vänsterextremisterna Familjen någonsin skulle vara med i en seriös liberal tidning!

 7. Ja, inte kan man påstå att de är tilltalande att beskåda, dessa intellektuellt desorienterade och av utseendet att döma ansträngningsinkontinenta PK-tomtar…
  Andreas 🙂

 8. I Hässleholm förstår man hela innebörden av ordet demokrati.

  Vad Familjen ”förstår” …………………….förstår jag inte.

  Att svensk media rapporterar sådant här trams….förstår jag mycket väl.

 9. Det var stora nyheter från världsmetropolen Hässleholm. Har någon informerat Trump att nu är det turbulent i Sverige igen.

Kommentera